Top

Oamkb Drechtsteden

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Plan een kosteloos adviesgesprek in

Accountantskantoor oamkb Drechtsteden staat voor je klaar

Ik ben Cor Stapel en ik ondersteun, samen met mijn team, ondernemers in het MKB. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Dordrecht. Door het verstrekken van tijdige cijfers en door de implementatie van de juiste automatiseringsmogelijkheden hebben we veel ervaring met het helpen groeien van enthousiaste ondernemers. Wij adviseren ook graag op strategisch gebied, zodat je nog succesvoller wordt en bovendien meer tijd en plezier in het ondernemen hebt. Neem contact op met oamkb voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek!

Even voorstellen…

Ik ben Cor Stapel, partner bij oamkb Drechtsteden. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een financiële administratie is. Regelmatig wordt boekhouding door ondernemers als een tijdrovende klus gezien waardoor ze minder tijd hebben voor het uitvoeren van de core business van hun bedrijf. Hoe prettig is het als wij voor jou de cijfers dagelijks bijgewerkt en inzichtelijk houden!

Online bedrijfsadviseur Drechtsteden altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit onder meer administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik juist laagdrempelig en betrokken zijn. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout. Regelmatig contact vinden belangrijk om jou goed terzijde te staan.

Administratie waar je wat aan hebt

Ik kan helpen je doelen te verwezenlijken door je op het administratieve vlak vrij te houden van onnodige zorgen. Dit allemaal zonder vervelende, onverwachte kosten en dus tegen een vaste prijs per maand. Je administratieve gegevens zijn natuurlijk altijd toegankelijk en inzichtelijk. Zijn er veranderingen en aanpassingen, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Kopje koffie?

Ik werk als online accountant bij oamkb Drechtsteden en houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Omdat ik daarnaast ook belastingadviseur en financieel planner ben kan ik je helpen om je doelen sneller te behalen door zoveel mogelijk op de belastingen te besparen. Natuurlijk maak ik graag persoonlijk kennis. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook voor- of na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen in Drechtsteden hoe je je bedrijf het beste goed kan laten renderen? Dan ben je bij oamkb Drechtsteden aan het juiste adres! Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Samen met innovatieve software en een professional

Je wilt de best mogelijke service, daarom werken we bij oamkb uitsluitend met betrouwbare en innovatieve software, die volledig kan worden aangepast aan jouw situatie en jouw wensen. Daarbij is het niet van belang of je ZZP’er bent, je met partners samenwerkt of dat je personeel in je onderneming hebt. De online software van oamkb geeft altijd maatwerk. Daarbij heb je twee mogelijkheden. Voor de ondernemers die aan boekhouding niet veel tijd willen besteden en zonder papier willen werken, is er Yuki. Heb je meer behoefte aan extra managementinformatie en prognoses, dan is er Vision Planner. Wil je vrijblijvend eens zien wat het je gaat kosten en wat dit voor jou oplevert, plan dan snel een afspraak.

Ons team

mkdf-team-image

Cor Stapel

Accountant / Belastingadviseur / Eigenaar
mkdf-team-image

Franca Stapel

Junior assistent accountant
mkdf-team-image

Jeroen Spijk

Senior assistent accountant
mkdf-team-image

Altay Özkan

Junior assistent accountant
mkdf-team-image

Hatice Turktas

Junior assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring v.a. € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen v.a. € 1224,-, de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Franca Stapel
Franca Stapel
2022-01-07
Online accountantskantoor.

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met accountantskantoor Dordrecht

Cor Stapel

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Drechtsteden

Dudokplein 217
3315 KH Dordrecht

T. 06 – 22 37 49 77
E. cor.stapel@oamkb.nl

    Contact