Top

Oamkb Boekhouding & Advies

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen groeien met jouw bedrijf

Martijn Weijtmans en Peter Aubroeck zijn eigenaren en oprichters van oamkb Boekhouding & Advies. Dit administratiekantoor in Brede geeft je 24/7 inzicht in je administratie in Breda. Peter zorgt voor de administratie en Martijn geeft bedrijfsadvies in Breda.

Martijn Weijtmans en Peter Aubroeck van Oamkb Boekhouding & Advies zijn twee zeer ervaren en gedreven ondernemers die hun specialismen hebben gebundeld. Het team bestaat verder uit een aantal specialisten zodat elke vraag van jou beantwoord kan worden door hun administratiekantoor in Breda. Martijn Weijtmans (de bedrijfsadviseur in Breda en businesscoach) en Peter Aubroeck (de administrateur en boekhouder in Breda) en geloven binnen hun huidige visie in de combinatie van cijfers én het juiste advies!

Martijn Weijtmans – Bedrijfsadviseur in Breda en Businesscoach

¨Binnen onze filosofie geloven ik erin dat ondernemers alleen kunnen groeien wanneer men zich focused op de juiste doelstellingen en werkt vanuit de eigen intuïtie en overtuigingen. Werken vanuit je eigen missie en visie, innoveren en blijven (door)ontwikkelen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik help ondernemers graag met het geven van het juiste inzicht om de juiste keuzes te maken die hun bedrijf vooruit helpt. Zelf Ben ik al 20 jaar als ondernemer actief en ben ik succesvol geweest in meerdere bedrijfstakken. Ik deel de passie van het ondernemen en ken de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.¨

 

¨Door de verschillende functies die ik heb bekleed, van accountmanager tot commercieel directeur en het oprichten van meerdere succesvolle bedrijven, heb ik veel ervaringen opgedaan rondom het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik verschillende succesvolle bedrijven op mogen zetten en tevens verkocht. Van een webshop voor beveiligingsartikelen tot een bedrijf in de evenementenverhuur. Hierdoor heb ik van de verschillende aspecten van het ondernemerschap mogen proeven en veel kennis opgedaan. Kennis die ik inzet om MKB ondernemers verder te helpen met de groei aan hun bedrijf. Uit ervaring weet ik dat de welbekende tunnelvisie kan ontstaan en dat hierdoor geplande doelen niet meer behaald worden. Op zo’n moment bied ik de helpende hand door in elke sessie samen stappen te maken in jouw bedrijf. Gegarandeerd. Als bedrijfsadviseur in Breda help ik je graag om je doelen te bereiken!

Peter Aubroeck – Boekhouder in Breda van Administratiekantoor Breda

Peter heeft zijn Master Finance & Control en is al ruim 15 jaar actief als boekhouder en administratiekantoor in Breda en binnen het bedrijfsleven en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer. Door altijd een up-to-date administratie te voeren heb je altijd controle en kun je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is. Cijfers geven inzicht. ¨Mijn taak is om ondernemers te helpen bij het voeren van de juiste administratie en daarnaast te voorzien van de juiste adviezen. Onze werkwijze is altijd klantgericht, betrokken en efficiënt. Hierdoor kunnen wij de ondernemer maximaal ondersteunen.

Een goed begin is het halve werk

Voor jouw bedrijf starten we allereerst, indien nodig, met een efficiënt ingerichte online administratie in Breda. De online administratie dient als belangrijke stuurinformatie waarop we voort kunnen borduren. Een groot voordeel van een online administratie is naast kostenbesparing ook tijdsbesparing. Deze tijd kunnen we besteden aan het behalen van de bedrijfsdoelen met behulp van de bedrijfsadviseur Breda. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau.

 

In sessies met de bedrijfsadviseur Breda maak je stappen in je bedrijf: of je nu je bedrijf wil verkopen in de toekomst of van jouw personeel een zelfsturend team wil maken.

Ook voor bedrijven in zwaar weer

Ook als het even niet goed gaat met je bedrijf bieden de sessies met de bedrijfsadviseur in Breda uitkomst. Samen trekken we je bedrijf weer boven water. Met mijn team zorg ik ervoor dat je verder kunt met een futureproof bedrijf.

Je schulden saneren m.b.v. de WHOA

Om een frisse start te maken is het soms nodig om schulden af te kopen. Bij oamkb Boekhouding & Advies zijn we gespecialiseerd in de WHOA, de wet die het mogelijk maakt om faillissement te voorkomen. Hiervoor stellen we een nieuw businessplan op waar o.a. sanering van de schulden, herstructurering van je bedrijf en de financiering van de afkoop van de schulden in op zijn genomen.

Oamkb Boekhouding & Advies: laagdrempelig en transparant

Oamkb Boekhouding & Advies is aangesloten bij het landelijk oamkb netwerk van zo´n 120 administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dat betekent een achterban met alle kennis en ervaring in huis om MKB ondernemers verder te helpen. Het is ons gezamenlijk doel MKB ondernemers te laten groeien en handvatten aan te reiken waarmee blijvend resultaat geboekt wordt. Dit doen we allemaal met eenzelfde werkwijze: laagdrempelig en transparant. Zo ben ik altijd bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp, ook als je in het weekend eens met een prangende vraag zit. We werken met vaste maandtarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Als er toch extra kosten zijn bespreken we dit eerst met je, zodat je achteraf nooit onaangenaam verrast wordt.

 

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis bedrijfsadvies gesprek met de bedrijfsadviseur Breda of de boekhouder in Breda.

Ons team

mkdf-team-image

Martijn Weijtmans

Eigenaar
mkdf-team-image

Danny Haan

Management Consultant
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Specialist Financiering
mkdf-team-image

Onno Clous

Fiscalist
mkdf-team-image

Marc Maas

Accountant
mkdf-team-image

Peter Aubroeck

Boekhouder

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy € 0,- *
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 295,- per sessie van 2 uur **
* Gratis ter beschikking gesteld aan klanten van oamkb
** Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Martijn Weijtmans
Martijn Weijtmans
2022-01-19
Altijd maximaal resultaat en klantentevredenheid
Jan Pieter Dirven
Jan Pieter Dirven
2021-09-02
Martijn is een echte marketing man. Zeer enthousiast en bevlogen.

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Martijn Weijtmans - oamkb Bedrijfscoaching & advies Den Bosch

oamkb Boekhouding & Advies

Kloosterlaan 174

4811 EE Breda

 

T. 085 – 30 38 310

E. martijn.weijtmans@oamkb.nl

KVK:85035777

    Contact