Top

Oamkb Boekhouding & Advies

  • Groei van je bedrijf
  • Sessies per specifiek doel
  • Concreet resultaat
  • Per sessie snel stappen maken

Samen groeien met jouw bedrijf

Peter Aubroeck is de eigenaar en oprichter van oamkb Boekhouding & Advies. Dit administratiekantoor in Brede geeft je 24/7 inzicht in je administratie in Breda.

Peter Aubroeck van Oamkb Boekhouding & Advies is een zeer ervaren ondernemer die samen met zijn team van deskundige financiële professionals toegewijde diensten levert aan kleine en middelgrote bedrijven. Het team bestaat verder uit een aantal specialisten zodat elke vraag van jou beantwoord kan worden door hun administratiekantoor in Breda. Peter Aubroeck gelooft binnen zijn huidige visie in de combinatie van cijfers én het juiste advies!

Peter Aubroeck – Boekhouder in Breda van Administratiekantoor Breda

Peter heeft zijn Master Finance & Control en is al ruim 15 jaar actief als boekhouder en administratiekantoor in Breda en binnen het bedrijfsleven en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer. Door altijd een up-to-date administratie te voeren heb je altijd controle en kun je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is. Cijfers geven inzicht. ¨Mijn taak is om ondernemers te helpen bij het voeren van de juiste administratie en daarnaast te voorzien van de juiste adviezen. Onze werkwijze is altijd klantgericht, betrokken en efficiënt. Hierdoor kunnen wij de ondernemer maximaal ondersteunen.

Een goed begin is het halve werk

Voor jouw bedrijf starten we allereerst, indien nodig, met een efficiënt ingerichte online administratie in Breda. De online administratie dient als belangrijke stuurinformatie waarop we voort kunnen borduren. Een groot voordeel van een online administratie is naast kostenbesparing ook tijdsbesparing. Deze tijd kunnen we besteden aan het behalen van de bedrijfsdoelen met behulp van de bedrijfsadviseur Breda. Samen tillen we jouw bedrijf naar een hoger niveau.

 

In sessies met de bedrijfsadviseur Breda maak je stappen in je bedrijf: of je nu je bedrijf wil verkopen in de toekomst of van jouw personeel een zelfsturend team wil maken.

Ook voor bedrijven in zwaar weer

Ook als het even niet goed gaat met je bedrijf bieden de sessies met de bedrijfsadviseur in Breda uitkomst. Samen trekken we je bedrijf weer boven water. Met mijn team zorg ik ervoor dat je verder kunt met een futureproof bedrijf.

Je schulden saneren m.b.v. de WHOA

Om een frisse start te maken is het soms nodig om schulden af te kopen. Bij oamkb Boekhouding & Advies zijn we gespecialiseerd in de WHOA, de wet die het mogelijk maakt om faillissement te voorkomen. Hiervoor stellen we een nieuw businessplan op waar o.a. sanering van de schulden, herstructurering van je bedrijf en de financiering van de afkoop van de schulden in op zijn genomen.

Oamkb Boekhouding & Advies: laagdrempelig en transparant

Oamkb Boekhouding & Advies is aangesloten bij het landelijk oamkb netwerk van zo´n 120 administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dat betekent een achterban met alle kennis en ervaring in huis om MKB ondernemers verder te helpen. Het is ons gezamenlijk doel MKB ondernemers te laten groeien en handvatten aan te reiken waarmee blijvend resultaat geboekt wordt. Dit doen we allemaal met eenzelfde werkwijze: laagdrempelig en transparant. Zo ben ik altijd bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp, ook als je in het weekend eens met een prangende vraag zit. We werken met vaste maandtarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Als er toch extra kosten zijn bespreken we dit eerst met je, zodat je achteraf nooit onaangenaam verrast wordt.

 

Wil je graag weten wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis bedrijfsadvies gesprek met de bedrijfsadviseur Breda of de boekhouder in Breda.

Ons team

mkdf-team-image

Peter Aubroeck

Managing Director
mkdf-team-image

Sjef Partouns

Accountmanager
mkdf-team-image

Rob Klijn

Accountmanager
mkdf-team-image

Danny Haan

Management Consultant
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Specialist Financiering
mkdf-team-image

Onno Clous

Fiscalist
mkdf-team-image

Marc Maas

Accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp € 328,- per sessie van 2 uur
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Martijn Weijtmans
Martijn Weijtmans
2022-01-19
Altijd maximaal resultaat en klantentevredenheid
Jan Pieter Dirven
Jan Pieter Dirven
2021-09-02
Martijn is een echte marketing man. Zeer enthousiast en bevlogen.

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Peter Aubroeck - oamkb Boekhouding & Advies

oamkb Boekhouding & Advies

Kloosterlaan 174

4811 EE Breda

 

T. 085 – 30 38 310

E. peter.aubroeck@oamkb.nl

KVK:85035777

    Contact