Top

Oamkb Boekhouding & Advies

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen groeien met jouw bedrijf

Mijn naam is Martijn Weijtmans, eigenaar en oprichter van oamkb Boekhouding & Advies. Met het 7 stappenplan van oamkb bedrijfscoaching upgraden we samen je bedrijf door meesterlijk te gaan ondernemen. Problemen pakken we aan met praktische oplossingen en ondernemersdoelen worden bereikt.

De drijvende krachten achter Oamkb Boekhouding & Advies zijn twee zeer ervaren en gedreven ondernemers die hun specialismen hebben gebundeld. Het team bestaat uit Martijn Weijtmans (de bedrijfsadviseur en businesscoach) en Peter Aubroeck (de boekhouder en administrateur) en geloven binnen hun huidige visie in de combinatie van cijfers én het juiste advies!

Martijn Weijtmans – Bedrijfsadviseur en Businesscoach

Binnen onze filosofie geloven ik erin dat ondernemers alleen kunnen groeien wanneer men zich focused op de juiste doelstellingen en werkt vanuit de eigen intuïtie en overtuigingen. Werken vanuit je eigen missie en visie, innoveren en blijven (door)ontwikkelen zijn daar een belangrijk onderdeel van. Ik help ondernemers graag met het geven van het juiste inzicht om de juiste keuzes te maken die hun bedrijf vooruit helpt. Zelf Ben ik al 20 jaar als ondernemer actief en ben ik succesvol geweest in meerdere bedrijfstakken. Ik deel de passie van het ondernemen en ken de uitdagingen waar je als ondernemer mee te maken krijgt.

 

Door de verschillende functies die ik heb bekleed, van accountmanager tot commercieel directeur en het oprichten van meerdere succesvolle bedrijven, heb ik veel ervaringen opgedaan rondom het ondernemerschap. In de afgelopen jaren heb ik verschillende succesvolle bedrijven op mogen zetten en tevens verkocht. Van een webshop voor beveiligingsartikelen tot een bedrijf in de evenementenverhuur. Hierdoor heb ik van de verschillende aspecten van het ondernemerschap mogen proeven en veel kennis opgedaan. Kennis die ik inzet om MKB ondernemers verder te helpen met de groei aan hun bedrijf. Uit ervaring weet ik dat de welbekende tunnelvisie kan ontstaan en dat hierdoor geplande doelen niet meer behaald worden. Op zo’n moment bied ik de helpende hand met het 7 stappenplan; een unieke en meetbare methode waarmee we samen aan zichtbaar resultaat werken. Gegarandeerd. Ik help je graag om je doelen te bereiken!

Peter Aubroeck – Boekhouder en Administratie Specialist

Peter heeft zijn Master Finance & Control en is al ruim 15 jaar actief als boekhouder en administrateur binnen het bedrijfsleven en sinds 2017 als zelfstandig ondernemer. Door altijd een up-to-date administratie te voeren heb je altijd controle en kun je tijdig bijsturen wanneer dat nodig is. Cijfers geven inzicht. Mijn taak is om ondernemers te helpen bij het voeren van de juiste administratie en daarnaast te voorzien van de juiste adviezen. Onze werkwijze is altijd klantgericht, betrokken en efficiënt. Hierdoor kunnen wij de ondernemer maximaal ondersteunen.

Een goed begin is het halve werk

Voor jouw bedrijf starten we allereerst, indien nodig, met een efficiënt ingerichte online administratie. De online administratie dient als belangrijke stuurinformatie waarop we voort kunnen borduren. Een groot voordeel van een online administratie is naast kostenbesparing ook tijdsbesparing. Deze tijd kunnen we besteden aan het behalen van de bedrijfsdoelen m.b.v. het 7 stappenplan, waarmee we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

 

Uiteraard stemmen we het 7 stappenplan af op jouw bedrijf. Alle doelen die je wilt stellen zitten in het 7 stappenplan, of je nu je bedrijf wil verkopen in de toekomst of van jouw personeel een zelfsturend team wil maken.

Ook voor bedrijven in zwaar weer

Ook als het even niet goed gaat met je bedrijf biedt het 7 stappenplan uitkomst. Samen trekken we je bedrijf weer boven water. Met mijn team zorg ik ervoor dat je verder kunt met een futureproof bedrijf.

Je schulden saneren m.b.v. de WHOA

Om een frisse start te maken is het soms nodig om schulden af te kopen. Bij oamkb Boekhouding & Advies zijn we gespecialiseerd in de WHOA, de wet die het mogelijk maakt om faillissement te voorkomen. Hiervoor stellen we een nieuw businessplan op waar o.a. sanering van de schulden, herstructurering van je bedrijf en de financiering van de afkoop van de schulden in op zijn genomen.

Oamkb Boekhouding & Advies: laagdrempelig en transparant

Oamkb Boekhouding & Advies is aangesloten bij het landelijk oamkb netwerk van zo´n 120 administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dat betekent een achterban met alle kennis en ervaring in huis om MKB ondernemers verder te helpen. Het is ons gezamenlijk doel MKB ondernemers te laten groeien en handvatten aan te reiken waarmee blijvend resultaat geboekt wordt. Dit doen we allemaal met eenzelfde werkwijze: laagdrempelig en transparant. Zo ben ik altijd bereikbaar via e-mail, telefoon en whatsapp, ook als je in het weekend eens met een prangende vraag zit. We werken met vaste (maand) tarieven, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Als er toch extra kosten zijn bespreken we dit eerst met je, zodat je achteraf nooit onaangenaam verrast wordt.

 

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen en samen werken aan de groei van jouw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op voor een gratis maatwerk offerte of een op maat gemaakt 7 stappenplan!

Ons team

mkdf-team-image

Martijn Weijtmans

Eigenaar
mkdf-team-image

Danny Haan

Management Consultant
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Specialist Financiering
mkdf-team-image

Onno Clous

Fiscalist
mkdf-team-image

Marc Maas

Accountant
mkdf-team-image

Peter Aubroeck

Boekhouder
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Martijn Weijtmans - oamkb Bedrijfscoaching & advies Den Bosch

oamkb Boekhouding & Advies

Barbara Strozzilaan 201

1083 HN Amsterdam

 

T. 085 – 30 38 310

E. martijn.weijtmans@oamkb.nl

KVK:85035777

    Contact