Top

Oamkb Bedrijfscoaching Almere

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ik geloof in teamwork. Je hebt elkaar nodig. Samen kun je de hele wereld aan

Mijn naam is Fred Gansevoort, jouw personal ondernemerscoach voor complexe vraagstukken. Vanuit mijn bedrijfsadvies en bedrijfscoaching kantoor in Almere help ik jou je doelen te bereiken door samen met je de bedrijfsvoering te verbeteren om zo de waarde van je bedrijf te verhogen.

Zelf ben ik als troubleshooter groot geworden binnen de landmacht. Een moderne, doelgerichte organisatie waar ik als leider zelf heb ervaren dat je als team elke uitdaging aankan. Met deze ervaring help ik al ruim 25 jaar organisaties als bedrijfsadviseur om hun koers te duiden en vast te houden. Daarbij coach ik jou, als ondernemer om zelf je bedrijf klant- en teamgericht te organiseren. Dit geeft voor een ieder duidelijkheid en rust. Daarmee krijg jij als ondernemer de tijd en ruimte om je te richten op de belangrijke zaken waar je goed in bent. Zo weet jij ontspannen je doelen te bereiken, zonder daarbij in valkuilen te stappen.

Een logische stap vanuit deze ondersteuning is dat ik je ook kan begeleiden bij koop-, fusie- en verkoopvraagstukken. Ik verbind partijen en zoek naar de synergie op alle vlakken om de beste oplossing voor iedere betrokkene te vinden. Ik weet wanneer een herstructurering van het bedrijf of bedrijfsfinanciering nodig is en kan dit effectief begeleiden.Bedrijfsadvies op maat!

Dat ik in netwerken geloof, is de reden waarom ik voor bedrijfsadvies, ondernemerscoaching en administratieve ondersteuning samenwerk met ervaren collegae uit het landelijk oamkb netwerk. Voor de specifieke koop-, fusie- en verkoopvraagstukken werk ik samen met mijn partners bij TPM-Corporate Finance. Ik ben dan ook de verbindende schakel tussen beide “lean and mean” netwerken die op “no-nonsense” basis het beste voor (klein en middelgroot) MKB willen. De basis van onze economie.

Op deze manier kan ik doen waar ik dagelijks blij van word:

  • ondernemers helpen hun bedrijf beter te laten lopen en renderen
  • ondernemers helpen bij de herstructurering, fusie, koop en verkoop van hun organisatie.

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen hoe ik je als jouw sparringpartner kan ondersteunen, bel mij dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn naam is Fred Gansevoort jouw personal ondernemerscoach 06 5360 6033!

Ons team

mkdf-team-image

Fred Gansevoort

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp € 328,- per sessie van 2 uur
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Fred Gansevoort - oamkb Bedrijfscoaching Almere

oamkb Bedrijfscoaching Almere

Maria Mayerstraat 3

1341 DK Almere

 

T. 06 – 53 60 60 33

E. fred.gansevoort@oamkb.nl

    Contact