Top

Oamkb Bedrijfscoaching Almere

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ik geloof in teamwork. Je hebt elkaar nodig. Samen kun je de hele wereld aan

Mijn naam is Fred Gansevoort, jouw personal ondernemerscoach voor complexe vraagstukken. Vanuit mijn bedrijfsadvies en bedrijfscoaching kantoor in Almere help ik jou je doelen te bereiken door samen met je de bedrijfsvoering te verbeteren om zo de waarde van je bedrijf te verhogen.

Zelf ben ik als troubleshooter groot geworden binnen de landmacht. Een moderne, doelgerichte organisatie waar ik als leider zelf heb ervaren dat je als team elke uitdaging aankan. Met deze ervaring help ik al ruim 25 jaar organisaties als bedrijfsadviseur om hun koers te duiden en vast te houden. Daarbij coach ik jou, als ondernemer om zelf je bedrijf klant- en teamgericht te organiseren. Dit geeft voor een ieder duidelijkheid en rust. Daarmee krijg jij als ondernemer de tijd en ruimte om je te richten op de belangrijke zaken waar je goed in bent. Zo weet jij ontspannen je doelen te bereiken, zonder daarbij in valkuilen te stappen.

Een logische stap vanuit deze ondersteuning is dat ik je ook kan begeleiden bij koop-, fusie- en verkoopvraagstukken. Ik verbind partijen en zoek naar de synergie op alle vlakken om de beste oplossing voor iedere betrokkene te vinden. Ik weet wanneer een herstructurering van het bedrijf of bedrijfsfinanciering nodig is en kan dit effectief begeleiden.Bedrijfsadvies op maat!

Dat ik in netwerken geloof, is de reden waarom ik voor bedrijfsadvies, ondernemerscoaching en administratieve ondersteuning samenwerk met ervaren collegae uit het landelijk oamkb netwerk. Voor de specifieke koop-, fusie- en verkoopvraagstukken werk ik samen met mijn partners bij TPM-Corporate Finance. Ik ben dan ook de verbindende schakel tussen beide “lean and mean” netwerken die op “no-nonsense” basis het beste voor (klein en middelgroot) MKB willen. De basis van onze economie.

Op deze manier kan ik doen waar ik dagelijks blij van word:

  • ondernemers helpen hun bedrijf beter te laten lopen en renderen
  • ondernemers helpen bij de herstructurering, fusie, koop en verkoop van hun organisatie.

Wil je eens vrijblijvend van gedachten wisselen hoe ik je als jouw sparringpartner kan ondersteunen, bel mij dan gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Mijn naam is Fred Gansevoort jouw personal ondernemerscoach 06 5360 6033!

Ons team

mkdf-team-image

Fred Gansevoort

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfscoaching
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Fred Gansevoort - oamkb Bedrijfscoaching Almere

oamkb Bedrijfscoaching Almere

Maria Mayerstraat 3

1341 DK Almere

 

T. 06 – 53 60 60 33

E. fred.gansevoort@oamkb.nl

    Contact