Top

Oamkb Almere – Emmeloord

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

MKB Bedrijfsadvies en administratiekantoor Almere – Emmeloord

Ik ben Arno Strijker en ik help MKB ondernemers met mijn administratiekantoor in Almere en Emmeloord. Ik ben er voor jou, de ondernemer. Ik heb een achtergrond binnen de zorg en het MKB, dus als je op zoek bent naar bedrijfsadvies, of een online administratie wilt inrichten, ben je bij administratiekantoor Almere aan het juiste adres.

Als ondernemers weten wij goed hoe frustrerend het kan zijn om weinig tijd te hebben voor het ondernemen. Dat kan komen doordat je bezig bent met taken die je misschien een stuk minder leuk vindt, zoals de boekhouding. Gelukkig heb je daar bij ons geen omkijken meer naar. Wij richten namelijk op de oamkb manier een online administratie in Emmeloord én bij ons administratiekantoor Almere voor je in. Dat betekent dat je alle gegevens op een overzichtelijke manier voor ogen hebt, en dat je deze altijd en overal kunt inzien. We kunnen je ook nog eens de salarisadministratie uit handen nemen. Zo kun jij je weer focussen op het ondernemen, dat wat je het liefst doet!

Wij bieden bedrijfsadvies in Almere voor wat jij nodig hebt

En als je de online administratie rond hebt, dan wil je natuurlijk verder kijken. Iets doen met je financiële gegevens, maar ook kansen binnen je bedrijf en de markt pakken. Daar helpen we je ook wat graag bij. We bieden bedrijfsadvies in Almere op maat voor jouw onderneming. Dat betekent dat wij samen met jou om de tafel zitten als sparringpartner, en met jou de verbeterpunten die liggen oppakken. Je werkt zo aan je bedrijf, en bovendien sta je er niet alleen voor. Daarnaast helpen we je ook met zaken op het gebied van HR!

 

Omdat we bij oamkb zijn aangesloten, profiteer je bovendien nog van de kennis van meer dan 90 andere bedrijfsadviseurs, bedrijfscoaches, accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Hebben wij op een van je vragen niet direct een antwoord? Dan kun je zeker zijn dat ons netwerk van collega’s dat wel heeft.

Online werkwijze, maar toch lokaal

Zoals je waarschijnlijk hebt gemerkt, zijn wij bij administratiekantoor Almere voor een groot deel online werkzaam. We hebben kennis van allerlei tools en software. Zo maken wij gebruik van bijvoorbeeld Exact, Unit4, Proactive, Office, Yuki, Dizzydata, Nextens, Visionplanner en meer. Net zoals jij al je gegevens 24/7 overal kunt inzien, kunnen wij ook altijd en op elke locatie voor jou aan de slag. Maar alleen online werken zou natuurlijk erg onpersoonlijk zijn. Daarom spreken wij je ook graag op een locatie die jou schikt, bijvoorbeeld op jouw kantoor. Je kunt ons ook altijd appen, mailen, bellen of videobellen. Wij passen ons aan naar jouw wensen.

 

Heb je interesse gekregen? Neem dan direct contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Arno Strijker

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Linden

Adviseur gezondheidszorg
mkdf-team-image

Aviemore

Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant
mkdf-team-image

Boris Boon

Bedrijfsadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Almere – Emmeloord

De Deel 21-04
8302 EK Emmeloord

T. 06 15 13 05 42
E. arno.strijker@oamkb.nl

    Contact