Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Neem contact op

 

Neem contact op - oamkb de Jong & Middelburg

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb De Jong & Middelburg

Deltazijde 18A

1261 ZM Blaricum

 

T. 06 – 23 36 26 30
T. 06 – 53 52 79 12

E. machiel.middelburg@oamkb.nl
E. marco.dejong@oamkb.nl

Stel je vraag

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!

Altijd beschikbaar voor contact

Neem gerust contact op met de adviseurs van oamkb de Jong & Middelburg, zonder dat er enige barrière is. Telefoongesprekken en e-mailverkeer zijn namelijk inbegrepen in de maandprijs. Voor complexere onderwerpen communiceren we bij voorkeur via telefoon of in persoonlijke ontmoetingen, en de gemaakte afspraken worden vervolgens vastgelegd via e-mail. Je hebt de mogelijkheid om ons te bellen, mailen of appen.

 

Hoeveel contactmomenten zijn er?

Bij oamkb de Jong & Middelburg worden jouw onderneming en financiële situatie minimaal één keer per kwartaal besproken door onze adviseurs. Indien gewenst kun je ook vaker contactmomenten aanvragen, bijvoorbeeld per maand of zo vaak als nodig is.

 

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Bij oamkb de Jong & Middelburg wordt jouw administratie 24/7 bijgehouden door onze adviseurs. Als we tijdens het bijhouden vragen hebben over jouw administratie, stellen we deze tussentijds aan je zodat het antwoord nog vers in je geheugen zit en zowel jou als ons zo min mogelijk tijd kost. De periodieke bespreking per kwartaal hangt af van de complexiteit van je bedrijf. Het kan voorkomen dat we constateren dat jouw administratie goed loopt en je zelf weinig vragen hebt over jouw bedrijf. In dat geval sturen we je een mail waarin we aangeven dat er geen bijzonderheden zijn om te bespreken.

 

Bedrijfsadvies om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Bij oamkb de Jong & Middelburg begrijpen we dat er vaak meer speelt binnen jouw bedrijf dan alleen de administratie. Mogelijk heb je vragen over je personeel, fiscale kwesties, de interpretatie van cijfers of toekomstplannen. Onze ondernemingsgesprekken zijn bedoeld om deze onderwerpen te bespreken. Als jouw oamkb-adviseur van mening is dat een specialist nodig is om een bepaald onderwerp aan te pakken, kan hij of zij een specialist voorstellen. We streven ernaar dat de toegevoegde waarde van de specialist voor jouw bedrijf groter is dan de kosten.

 

Een soepele administratie die weinig tijd kost

Bij oamkb de Jong & Middelburg willen we dat jouw administratie zo soepel mogelijk verloopt, zodat we meer tijd kunnen besteden aan het bekijken van jouw onderneming. De cijfers vormen slechts de basis hiervan. Tijdens onze contactmomenten kunnen we ook samen kijken hoe we de administratie voor jou en ons makkelijker kunnen maken. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook kosten voor jou.