Top

Oamkb Westland & Woldendorp

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie, accountancy, bedrijfs- en financieringsadvies onder één dak bij oamkb Westland & Woldendorp.

Wij zijn Fred Westland en Gerjan Woldendorp en wij ondersteunen MKB-ondernemers vanuit onze administratie- en accountantskantoren in Regio de Vallei,  Arnhem, Elst en Doesburg. Als ondernemer weer de goede werk-privébalans vinden en toch je onderneming laten groeien? Laat ons jouw administratie regelen en we laten jou weer ondernemen! Samen bepalen we de juiste koers. Neem nu contact op met oamkb en we bespreken samen je uitdaging!

Veel ondernemers zijn onnodig veel tijd kwijt aan hun administratie. Dit komt onder meer door de last die de boekhouding met zich meebrengt. Deze tijd kan daarom niet meer besteed worden aan het privéleven of de onderneming zelf. Toch zijn er mogelijkheden om meer tijd vrij te maken door bijvoorbeeld de administratieve handelingen te automatiseren. Op deze manier heeft de ondernemer zijn handen vrij om een impuls aan zijn bedrijf te geven en meer tijd privé te besteden heeft. Dagelijks inzicht in de cijfers én tijdwinst zijn hierbij de grootste winnaars.

 

Wij zijn Fred Westland en Gerjan Woldendorp, oprichters en eigenaren van oamkb Westland & Woldendorp. Als bedrijfsadviseurs zijn we werkzaam in de regio’s de Vallei, Arnhem-Elst en Doesburg. In deze driehoek helpen we ondernemers met financiële vraagstukken en het uit handen nemen van de rommel die administratie heet. Vanuit ons administratie- en accountantskantoor bieden we ondernemers een up-to-date administratie met 24/7 inzicht. Daarnaast ligt onze focus op het bouwen- en onderhouden van een duurzame relatie met onze klanten.

24/7 inzichtelijke administratie

Wij zijn ervan overtuigd dat een ondernemer beter aan zijn bedrijf kan werken dan in zijn bedrijf. En daarom moet een ondernemer geen onnodige tijd kwijt zijn aan de administratie. Bij oamkb Westland & Woldendorp nemen wij je deze zorg uit handen. We zorgen ervoor dat de administratie te allen tijde up-to-date is en altijd en overal inzichtelijk.

Alles onder één dak

Administratie-en accountantskantoor oamkb Westland & Woldendorp biedt een uitgebreid dienstenpakket. Je kunt bij ons terecht voor onder meer de (salaris)administratie en boekhouding, jaarrekeningen, samenstellingsverklaringen, accountantsverklaringen, winst- en groeiadvies, belastingadvies en financieringen. Het maakt daarbij niet uit of je een eenmanszaak, een VOF of BV hebt. Alle ondernemers zijn van harte welkom.

 

Oamkb Westland & Woldendorp is onderdeel van het landelijke oamkb samenwerkingsverband. Doordat we samen met collega partners kunnen werken, zorgt dit ervoor dat je er niet alleen voor staat als ondernemer. Daar waar nodig kunnen we een beroep doen op de expertise van de administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches binnen het oamkb netwerk.

Voor ondernemers, door ondernemers

Wij zijn ambitieuze bedrijfsadviseurs die begrijpen welke behoeften ondernemers hebben. Vooruitkijken en bouwen aan een succesvolle onderneming op basis van volledige en inzichtelijke informatie welke 24/7 actueel bereikbaar is. We werken graag samen met ondernemers die willen sparren over verbeteringen aan de organisatie. En omdat we zelf ondernemers zijn spreken we dezelfde taal. Door jarenlange ervaring als ondernemers in het bedrijfsleven weten we als geen ander waar de pijnpunten liggen én waar de mogelijkheden.

Op tijd, altijd up-to-date en zonder verrassingen

Bij oamkb Westland & Woldendorp hanteren we een transparante werkwijze. De administratie is 24/7 inzichtelijk en altijd up-to-date. Doordat we vaste tarieven hanteren kom je als ondernemer nooit voor onaangename verrassingen te staan. En als er extra werk verricht moet worden bespreken we de kosten vooraf, zodat je weet waar je aantoe bent. Je kunt ons altijd kunt appen, bellen of mailen zonder dat de teller gaat lopen, want een tarief is bij ons all-inn.

 

Als bedrijfsadviseurs zijn we actief vanuit onze kantoren in Arnhem of Ede. Hoewel veel communicatie online en digitaal afgehandeld kan worden, blijft persoonlijk contact uitermate belangrijk. We kunnen een afspraak plannen op één van onze kantoren, maar net zo graag komen we bij jou langs. De digitale weg is vaak eenvoudig en snel, maar persoonlijk contact en waardevolle gesprekken leveren de grootste bijdrage. Neem snel contact op voor een afspraak.

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
BV zonder personeel (alleen 1 DGA) € 195,- per maand
BV lopende activiteiten 2-5 medewerkers € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 medewerkers € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 medewerkers € 499,- per maand
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

 • Tweedehands auto van de zaak

  Veel ondernemers die een auto van de zaak aanschaffen, kiezen voor de zekerheid van een nieuwe auto. Maar dat hoeft natuurlijk niet, een occasion kan evengoed. ...

 • Fiets van de Zaak

  Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10% zakelijk wordt gebruikt. Denk hierbij aan ...

 • Creatieve ideeën van ondernemers met moed

  De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het OMT heeft en MKB ondernemers hun omzet zien dalen, va...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Fred Westland & Gerjan Woldendorp

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Westland & Woldendorp

Sweerts de Landasstraat 52-2

6814 DH Arnhem

 

T. 06 – 31 67 90 48
T. 06 – 22 19 73 90

E. fred.westland@oamkb.nl
E. gerjan.woldendorp@oamkb.nl

  Contact