Top

Oamkb Westland & Woldendorp

  • 120 ervaren accountants en bedrijfsadviseurs
  • Volledige geautomatiseerde administratie
  • 24/7 direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratie, accountancy, bedrijfs- en financieringsadvies en belastingadvies onder één dak bij oamkb Westland & Woldendorp.

Wij zijn Fred Westland en Gerjan Woldendorp en wij ondersteunen MKB-ondernemers vanuit onze administratie- en accountantskantoren in Arnhem e.o.. Als ondernemer weer de goede werk-privébalans vinden en toch je onderneming laten groeien? Laat ons jouw administratie regelen en we laten jou nog beter ondernemen! Samen bepalen we de juiste koers. Neem nu contact op met oamkb en we bespreken samen je uitdaging!

Veel ondernemers zijn onnodig veel tijd kwijt aan hun administratie en belastingaangiften. Dit komt onder meer door de last die de administratie met zich meebrengt. Deze tijd kan daarom niet meer besteed worden aan het privéleven of de onderneming zelf. Toch zijn er mogelijkheden om meer tijd vrij te maken door bijvoorbeeld de administratie te laten automatiseren door ons administratiekantoor in Arnhem. Op deze manier heb je je meer inzicht in je bedrijf en meer tijd privé besteden als je dat wilt. Dagelijks inzicht in de administratie, met goed bedrijfsadvies en belastingadvies zorgt ervoor dat ons administratie- en accuntantskantoor zich terugverdient voor jou.

 

Wij zijn Fred Westland en Gerjan Woldendorp, oprichters en eigenaren van oamkb Westland & Woldendorp. Als bedrijfsadviseurs zijn we werkzaam in Arnhem e.o.. We ondernemers met financiële vraagstukken en het uit handen nemen van de rommel die administratie heet. Vanuit ons administratie- en accountantskantoor bieden we ondernemers een up-to-date administratie met 24/7 inzicht. Daarnaast ligt onze focus op het bouwen- en onderhouden van een duurzame relatie met onze klanten door regelmatig goed bedrijfsadvies en belastingadvies op tijd te geven.

24/7 inzichtelijke administratie

Elke ondernemer kan beter aan zijn bedrijf kan werken dan in zijn bedrijf. En daarom zou je geen onnodige tijd kwijt moeten zijn aan de administratie. Bij ons accountants- en administratiekantoor in Arnhem, oamkb Westland & Woldendorp, nemen wij je deze zorg uit handen. We zorgen ervoor dat de administratie zorgt voor dagelijks inzicht in je bedrijf.

Alles onder één dak

Administratie-en accountantskantoor in Arnhem e.o., oamkb Westland & Woldendorp, biedt een uitgebreid dienstenpakket. Je kunt bij ons terecht voor onder meer de (salaris)administratie en boekhouding, jaarrekeningen, samenstellingsverklaringen, accountantsverklaringen, winst- en groeiadvies, belastingadvies en financieringen. Het maakt daarbij niet uit of je een eenmanszaak, een VOF of BV hebt. Alle ondernemers zijn van harte welkom.

 

Oamkb Westland & Woldendorp is een onderdeel van het landelijke oamkb samenwerkingsverband. Doordat we samen met collega members kunnen werken, zorgt dit ervoor dat je er niet alleen voor staat als ondernemer. Daar waar nodig kunnen we een beroep doen op de expertise van de administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches binnen het oamkb netwerk.

Voor ondernemers, door ondernemers

Wij zijn ambitieuze bedrijfsadviseurs die begrijpen welke behoeften ondernemers hebben. Vooruitkijken en bouwen aan een succesvolle onderneming op basis van volledige en inzichtelijke informatie uit de administratie welke 24/7 actueel bereikbaar is. We werken graag samen met ondernemers die willen sparren over verbeteringen aan de organisatie. En omdat we zelf ondernemers zijn spreken we dezelfde taal. Door jarenlange ervaring als ondernemers in het bedrijfsleven weten we als geen ander waar de pijnpunten liggen én waar de mogelijkheden.

Op tijd, altijd up-to-date en zonder verrassingen

Bij oamkb Westland & Woldendorp hanteren we een transparante werkwijze in ons accountants- en administratiekantoor. Doordat we vaste tarieven hanteren kom je als ondernemer nooit voor onaangename verrassingen te staan. En als er extra werk verricht moet worden bespreken we de kosten vooraf, zodat je weet waar je aantoe bent. Je kunt ons altijd kunt appen, bellen of mailen zonder dat de teller gaat lopen, want een tarief is bij ons all-inn. Op deze manier zijn we op tijd met bedrijfsadvies en belastingadvies.

 

Als bedrijfsadviseurs zijn we actief vanuit onze kantoren in Arnhem e.o. Hoewel veel communicatie online en digitaal afgehandeld kan worden, blijft persoonlijk contact uitermate belangrijk. We kunnen een afspraak plannen op één van onze kantoren, maar net zo graag komen we bij jou langs. De digitale weg is vaak eenvoudig en snel, maar persoonlijk contact en waardevolle gesprekken leveren de grootste bijdrage. Neem snel contact op voor een afspraak.

Ons team

mkdf-team-image

Fred Westland

Eigenaar / Bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Eigenaar / Register accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoach

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

thijs
thijs
2022-09-15
Erg tevreden over jullie diensten. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Erg aan te raden dus !
Debbie Boekhout
Debbie Boekhout
2022-09-06
Sinds de start van dit jaar ben ik klant bij OAMKB Westland en Woldendorp. Hen kan ik van harte aanraden. Zij zorgen dat mijn boekhouding tot op de dag van vandaag bij is. Waardoor ik mijn handen vrij heb voor mijn bedrijf en daarnaast ook nog eens goed inzicht in mijn cijfers heb. Fijne adviezen ook en service is top! Debbie Boekhout - d2be.nl
Erik van Duijn
Erik van Duijn
2022-09-05
Het beste boekhoudkantoor waar ik mee heb samengewerkt! Goede, snelle en persoonlijke service, geen achteraf facturen wat je niet hebt afgesproken. Geen prijsvechter, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard.
Wenneke Ong
Wenneke Ong
2022-09-05
Overstappen met je hele administratie dat doe je niet zo maar. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Elk moment direct zicht op alle belangrijke cijfers zorgt ervoor dat ik goed kan sturen op verdere groei. Persoonlijke aandacht en deskundigheid daar kun je bij hen op rekenen.
Martin Stevense
Martin Stevense
2022-09-03
Meedenken wordt als vanzelfsprekend gezien door Westland & Woldendorp!

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met administratiekantoor Arnhem

Fred Westland & Gerjan Woldendorp

Bij oamkb Westland & Woldendorp in Arnhem staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Arnhem

Sweerts de Landasstraat 52-2

6814 DH Arnhem

 

T. 06 – 31 67 90 48
T. 06 – 22 19 73 90

E. fred.westland@oamkb.nl
E. gerjan.woldendorp@oamkb.nl

    Contact