Top

Accountancy

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Accountancy

Wat doen we voor je?

Bij oamkb profiteer je van álle voordelen van accountancy:

Een jaarrekening opgesteld door een accountant AA of RA incl samenstellingsverklaring

Een jaarrekening opgesteld door een accountant is meestal niet verplicht voor het MKB. Toch geeft de accountantsjaarrekening meer zekerheid.

Accountant versus Boekhouder

Een boekhouder is een administrateur en een accountant is specialist in het opstellen van jaarrekeningen en accountantsverklaringen. Een accountant is nodig als er meer complexe zaken in je bedrijf spelen. Je bent dan zeker van de kwaliteit van je cijfers.

Due Diligence

Bij koop en verkoop van een MKB bedrijf kan een accountant nagaan of de informatie juist en volledig is weergegeven. Dit geeft zekerheid bij een aan- en verkoop van een bedrijf.

Andere accountantsverklaringen

Bij o.a. een subsidieverklaring, een prognose verklaring, SGR-verklaring, assurancerapport inleners, NIWO-verklaring, verklaring bewindvoerders en Financiële productieverantwoording (WMO en Jeugdwet) ben je verzekerd van kwalitatief goede en betaalbare accountantsverklaringen.

Voor het MKB

Accountancy puur voor het MKB

Een jaarrekening die door een accountant is opgemaakt geeft je mede-aandeelhouders, de bank en andere stakeholders meer inzicht en zekerheid over de juistheid en volledigheid van de cijfers. Een accountant moet aan kwaliteitseisen en doorlopende studie-eisen voldoen. Bovendien wordt de accountant regelmatig zelf gecontroleerd door de beroepsorganisatie. Voor het MKB bedrijf dat bijvoorbeeld deelnemingen heeft, een geconsolideerde jaarrekening nodig heeft of regelmatig een accountantsverklaring nodig heeft, is een accountant een betere keuze.

Wil je zekerheid over de juistheid van de jaarcijfers? Neem dan een accountant. Een accountant staat garant voor kwaliteit. Bovendien bevat je jaarrekening meer informatie dan in de wettelijk verplichte jaarrekening. Combineer een accountantsverklaring die je nodig hebt met de online administratie en dan hoeft de accountantsverklaring niet duur te zijn.

  • Accountants van oamkb zijn gespecialiseerd in het MKB
  • Accountants hebben meer kennis van complexe zaken dan boekhouders
  • Bij aan- en verkoop van je onderneming geeft een due diligence door een accountant je zekerheid over de waardering
  • Accountants van oamkb geven alle (verplichte) accountantsverklaringen voor een betaalbare prijs
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Neem contact op

Jan van Besouw

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Utrecht – Maarssen

Warinenpoort 29

3991 JZ Houten

 

T. 06 – 38 89 37 60

E. jan.vanbesouw@oamkb.nl

    Contact