Top

Oamkb Schoonhoven

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ondernemen met ondernemers

Mijn naam is Allard van Schoneveld, eigenaar en oprichter van oamkb Schoonhoven. Vanuit mijn kantoor in Schoonhoven ondersteun ik MKB ondernemers met gedegen bedrijfsadvies, zodat bedrijfsdoelen behaald kunnen worden. Onderdeel van de ondersteuning is het efficiënt inrichten van een online administratie, die gebruikt kan worden als belangrijke stuurinformatie.

Mijn naam is Allard van Schoneveld, eigenaar en oprichter van oamkb Schoonhoven. Vanuit mijn kantoor in Schoonhoven ondersteun ik MKB ondernemers met gedegen bedrijfsadvies, zodat bedrijfsdoelen behaald kunnen worden. Onderdeel van de ondersteuning is het efficiënt inrichten van een online administratie, die gebruikt kan worden als belangrijke stuurinformatie.

Alles voor jouw onderneming bij oamkb Schoonhoven

Het startpunt van een goede bedrijfsvoering ligt bij een efficiënt ingerichte administratie. De online administratie is 24/7 inzichtelijk en altijd up-to-date. Omdat alles digitaal en geautomatiseerd is besparen we op kosten én tijd, tijd die we besteden aan het behalen van jouw ondernemersdoelen. De cijfers uit de online administratie gebruiken we als stuurinformatie.

Met mijn commerciële achtergrond help ik jou en jouw bedrijf om plannen succesvol in de praktijk te brengen. Als betrokken en serieuze sparringpartner en bedrijfsadviseur werk ik met je samen. Samen aan de dagelijkse administratie, maar denk ook aan onder andere de groei, overname of reorganisatie van jouw bedrijf.

Door mijn uitgebreide netwerk heb ik al meerdere ondernemers kunnen koppelen aan anderen. Zowel als ondernemer als mens. Bij oamkb Schoonhoven streven we naar financieel succes van jouw onderneming en is er veel aandacht voor het doel, met minstens net zoveel aandacht voor de weg er naar toe. En mocht je doel tussentijds veranderen? Dan helpen we je de nieuwe weg te vinden.

Bedrijfsadvies en meer bij oamkb Schoonhoven

Bij oamkb Schoonhoven bieden we MKB ondernemers een breed scala aan advies op alle gebieden van het ondernemerschap:

 • Online administratie;
 • Bedrijfsadvies;
 • Bedrijfsfinancieringen;
 • Bedrijfsstructuren;
 • Overnames en Fusies;
 • Reorganisaties;
 • Special Beheer;
 • Fiscaal advies;
 • Juridisch advies.

Achterban met alle kennis in huis

Oamkb Schoonhoven is onderdeel van het landelijke oamkb netwerk. Met een achterban van ruim 120 administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches wordt jouw vraag altijd beantwoord en is er altijd een oplossing binnen bereik.

 

Als jouw bedrijf groeit, dan passen wij onze dienstverlening hierop aan. Hierbij kun je denken aan de op- en inrichting van een B.V., het opstellen van arbeidscontracten en andere HR werkzaamheden en natuurlijk fiscaal advies.

Altijd bereikbaar voor ondernemers

Persoonlijk contact op basis van vertrouwen staat bij mij hoog in het vaandel. Daarom kun je mij altijd bellen, mailen of appen. Ook als je in het weekend met een dringende vraag zit. De contactmoment zijn opgenomen in de maandelijkse abonnementskosten, dus geen verassingen achteraf. Als er wel extra werkzaamheden verricht moeten worden bespreek ik dit uiteraard eerst, zodat je op de hoogte bent van extra kosten.

 

Voor een vrijblijvende kennismaking nodig ik je van harte uit voor een kop koffie bij mij of jou op kantoor. Wil je liever kennismaken via de digitale weg, dan is dat ook geen probleem. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in.

Ons team

mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Eigenaar
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Register Accountant
mkdf-team-image

Wendy Verkerk

Administratrice
mkdf-team-image

Bas van Kooten

Horeca adviseur
mkdf-team-image

Sonja Dieperink

Assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Allard van Schoneveld - oamkb Schoonhoven

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Schoonhoven

Varkensmarkt 5
2871 CX Schoonhoven
KVK: 90622758

T. 0182 20 5115
E. allard.vanschoneveld@oamkb.nl

Kosteloos adviesgesprek aanvragen