Top

Oamkb Schiedam – Krimpen aan den Ijssel

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Stuurbare online administratie bij oamkb Schiedam – Krimpen aan den Ijssel

Ik ben George van der Spek en vanuit ons administratiekantoor in Krimpen aan den IJssel ondersteun ik MKB-ondernemers. We maken jouw administratie weer inzichtelijk en overzichtelijk, door hem tot wel 70% automatisch te laten verlopen. Zo blijft er tijd over om samen met jou naar je ambities te kijken. En kom je er niet uit? We bellen, mailen of appen gelijk, want dat is inclusief in de maandprijs. Zo is er ook geen drempel om contact op te nemen en kun je geliijk verder. Neem nu contact op met oamkb voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Sparren met ondernemers over hun bedrijf doe ik graag. De administratie? Die laat ik automatisch verlopen. Mijn naam is George van der Spek, partner bij oamkb in de regio Schiedam – Krimpen aan den IJssel. Mijn dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het assisteren van ondernemers met het omzetten van hun administratie naar stuurbare informatie.

Doeltreffende administratie

Een eigen onderneming en financiële administratie kunnen niet zonder elkaar. En juist de financiële administratie bijhouden is iets dat altijd vervelend zal blijven; het is ten slotte een saai en tijdrovend proces. De boekhouding zal nooit een leuke taak worden binnen een eigen onderneming, maar gelukkig kan het wél doeltreffender worden gemaakt.

Administratie 24/7 inzichtelijk en up-to-date

Wat erg jammer is, is dat er de laatste tijd door ondernemers zo negatief wordt gekeken naar financieel adviseurs. Er wordt veelal gezegd dat zij te terughoudend zijn, niet spontaan zijn in het nemen van initiatief of het tonen van medeleven. Daar bovenop worden financieel adviseurs onbereikbaar genoemd. Maar, ik zal je het tegendeel bewijzen; wanneer jij mij inhuurt, werk ik alsof ik in dienst ben van jouw bedrijf. Ik ben toegankelijk en sta altijd klaar om al je vragen te beantwoorden.

Altijd bereikbaar voor klanten

Bij oamkb Schiedam – Krimpen aan den IJssel ben je verzekerd van transparantie op elk gebied van administratie; het landelijke netwerk van oamkb bestaande uit administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches garandeert hoge kwaliteit. Kies jij voor een samenwerking met mij, dan heb jij de hele week 24 uur per dag toegang tot jouw eigen administratie. Ook mag je op elk gewenst moment contact met mij opnemen via e-mail, Google Hangout of Whats-app, zelfs in het weekend wanneer je met een dringende vraag zit.

Transparante werkwijze bij oamkb Schiedam – Krimpen aan den Ijssel

Beginnende ondernemers onderschatten vaak hoeveel tijd het bijhouden van de administratie kost. Natuurlijk is dit niet een van je favoriete bezigheden; je bent ten slotte ondernemer en je wilt je concentreren op wat jij het liefste doet: ondernemen. Daarom ben ik er om je daarmee te helpen. Voor een vast bedrag per maand neem ik de administratie van je over. Uiteraard kun je op elk moment jouw eigen administratie bekijken. Wanneer er veranderingen nodig zijn laat ik het je direct weten. Ik ben ook een ondernemer, dus ik weet hoe belangrijk het is om de financiële bedrijfsstrategie goed op orde te hebben. En natuurlijk is het belangrijk dat er kosteneffectieve maatregelen worden getroffen.

Online advies in Schiedam – Krimpen aan den Ijssel

Ik ben actief als online adviseur in Schiedam – Krimpen aan de IJssel en omstreken. Contacten onderhouden doe ik eenvoudig via het internet; e-mail en Google Hangout zijn mijn veelgebruikte middelen. Natuurlijk begrijp ik dat persoonlijk contact ook belangrijk en wenselijk blijft. Daarom stel ik voor om persoonlijk kennis te maken. Misschien op het administratiekantoor in Schiedam – Krimpen aan den IJssel? Of anders op een locatie die jou beter uitkomt, zoals Capelle aan den IJssel, Oudekerk aan den IJssel en Nieuwerkerk aan den IJssel. Laat het mij maar weten. Je kunt contact met mij opnemen voor meer informatie en ik vertel jou graag wat ik voor jou zou kunnen betekenen.

Ons team

mkdf-team-image

George van der Spek

Eigenaar
mkdf-team-image

Ramon van Winkel

Administrateur
mkdf-team-image

Martin Teunisse

Administrateur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Bedrijfsadvies

Branchespecialisten

 • Horeca
 • Automotive
 • Retail
 • Zorg
 • Uitgeverij
Specialisaties per vakgebied

- Overnames en Herstructurering

 • Doorstart en groei
 • Fusie en overname
 • Herstructurering
 • Bedrijfsopvolging en Bedrijfsbeëindiging

- Personeel, HR en Salarisadministratie
- Financieringen
- Juridische hulp
- Sales en Marketing

Bedrijfsadvies (niet fiscaal)
Advies en bespreking € 350,- 1 dagdeel met korting 7% bij een maandabonnement Online Administratie
Advies en bespreking € 655,- 2 dagdelen met korting 14% bij een maandabonnement Online Administratie
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

 

oamkb Schiedam – Krimpen aan den Ijssel

Vincent van Goghlaan 8

2923 AN Krimpen aan den IJssel

 

T. 06 – 4306 7316

E. george.vanderspek@oamkb.nl

 

  Contact