Top

Contact

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Sjoerd Lemstra - oamkb Oss

oamkb Oss

Kanaalstraat 12B
5347 KM Oss

T. 06 – 5337 5609
E. sjoerd.lemstra@oamkb.nl

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Altijd beschikbaar voor contact

Bij oamkb Oss hoef je geen enkele barrière te ervaren bij het contacteren van onze adviseurs. Onze maandprijs omvat zowel telefoongesprekken als e-mailverkeer, zodat je gemakkelijk met ons in contact kunt komen. Voor meer ingewikkelde onderwerpen communiceren we telefonisch of in een persoonlijke ontmoeting, waarbij de afspraken vervolgens via e-mail worden vastgelegd. Of je nu wilt bellen, mailen of appen, wij zijn er voor jou bij oamkb Oss.

 

Hoeveel contactmomenten zijn er?

Bij oamkb Oss zullen onze adviseurs sowieso één keer per kwartaal jouw onderneming en cijfers bespreken. Maar als je meer contactmomenten nodig hebt, kun je ook per maand extra momenten aanvragen. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal en daarom zijn wij er voor jou om zo vaak als nodig is met je in contact te treden.

 

Wat bespreken we tijdens de contactmomenten per kwartaal?

Bij oamkb Oss houden onze adviseurs jouw administratie 24/7 bij, waardoor we tussentijds vragen kunnen stellen over je administratie. Op deze manier blijft de informatie vers in jouw geheugen en besparen we zowel jou als ons tijd. De frequentie van de bespreking per kwartaal is afhankelijk van de complexiteit van jouw bedrijf. Het kan voorkomen dat we constateren dat jouw administratie vlekkeloos verloopt en je weinig vragen hebt over je bedrijf. In dat geval sturen we jou een e-mail waarin we laten weten dat er geen bijzonderheden zijn om te bespreken. Bij oamkb Oss streven we naar een efficiënte en effectieve aanpak, waarbij we altijd klaarstaan om jouw vragen te beantwoorden en jouw bedrijf optimaal te ondersteunen.

 

Bedrijfsadvies Oss om jouw bedrijf (nog) beter te laten lopen

Bij oamkb Oss begrijpen we dat er vaak meer speelt binnen jouw bedrijf dan alleen de administratie. Je kunt bijvoorbeeld vragen hebben over jouw personeelsbeleid, fiscale zaken, het begrijpen van financiële rapportages of het maken van toekomstplannen. Hiervoor zijn onze ondernemingsgesprekken bedoeld. Indien nodig kan jouw oamkb-adviseur een specialist aanbevelen voor een bepaald onderwerp. Wij geloven dat een specialist jou meer moet opleveren dan wat het kost en streven ernaar om jouw bedrijf optimaal te ondersteunen. Bij oamkb Oss kun je rekenen op een team van experts dat jouw vragen beantwoordt en meedenkt over de groei van jouw bedrijf.

 

Een soepele administratie die weinig tijd kost

Bij oamkb Oss streven we ernaar om jouw administratie zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat we meer tijd hebben om te kijken naar jouw onderneming en de cijfers daarachter. Hoewel de cijfers de basis vormen, weten we dat er meer komt kijken bij het runnen van een bedrijf. Tijdens onze contactmomenten kunnen we daarom samen kijken hoe we jouw administratie makkelijker kunnen maken voor zowel jou als voor ons. Zo bespaar jij tijd en geld, en kunnen wij ons focussen op het leveren van waardevolle inzichten en advies voor jouw bedrijf.