Top

Oamkb Oss

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Alles in huis bij administratiekantoor oamkb Oss

Ik ben Sjoerd Lemstra en ik ondersteun ondernemers, samen met mijn team, vanuit ons administratiekantoor in Oss. We zijn er om jouw doel, succesvol ondernemen, te realiseren. Cijfers helder in beeld. Die basis is voor ons het uitgangspunt. We brengen ze voor en met de ondernemer op proactieve wijze in beeld. Online administratie betekent dat je geen hobbels meer hoeft te nemen bij praktische zaken. Neem contact op met oamkb voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek!

Welkom bij oamkb. Graag stel ik mijzelf even aan je voor. Als partner van oamkb Oss ben ik, Sjoerd Lemstra, werkzaam als ondersteuner en partner van ondernemers wat betreft het financiële aspect van de organisatie en het bedrijf. Van de online administratie tot het adviseren op het gebied van belastingen en financieringen, ik help je.

Transparantie en tijd- en geldbesparing bij oamkb Oss

Het zelf opzetten en bijhouden van een effectieve financiële administratie voor het eigen bedrijf kan nogal wat kostbare tijd vergen. Ons uitgebreide oamkb netwerk staat je graag bij met advies, begeleiding en het overnemen van je eigen financiële boekhouding. Hierbij gaan wij doeltreffend te werk, nemen we je belangrijke financiële taken uit handen en heb je altijd op elk gewenst moment inzage in je financiën. Transparantie en het besparen van geld en tijd voor jezelf als ondernemer zijn speerpunten bij administratiekantoor oamkb Oss.

Administratie om je financiële doelen te halen

Het bereiken van specifieke financiële doelen en het (her)organiseren van je boekhouding zijn mijn specialisaties. Als ondernemer weet ik waar je veel tijd aan kwijt bent en neem ik je graag werk uit handen. Je bespaart zo op een prijzige boekhouder en wij helpen je bij de salarisadministratie en talloze andere belangrijke zaken. Zo kun je jezelf richten op je kracht; je eigen bedrijf. Uiteraard kun je mij te allen tijde bereiken, zowel via Google Hangout als per e-mail. Tevens ben ik bereikbaar in het weekend. Het ondernemerschap houdt immers niet op na 17:00 uur!

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf en financiële boekhouding kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Ons team

mkdf-team-image

Sjoerd Lemstra

Eigenaar
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Financieel professional
mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Financieel professional
mkdf-team-image

Gea Goslinga

Backoffice
mkdf-team-image

Tessa Schilling

Backoffice

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Pieter Lemstra
Pieter Lemstra
2019-10-31
Jarenlange ervaring. Vernieuwend. Ondernemend. Accuraat. MKB-coach. Passie voor cijfers. Maatwerk advies. Bereikbaar. Een verlengstuk van/voor menig MKB-bedrijf!
Luuk Bergervoet
Luuk Bergervoet
2019-08-14
Sjoerd is een zeer bekwame boekhouder. Hij is heel nauwkeurig, correct en altijd rustig. Daarnaast is hij altijd bereikbaar en neemt hij de tijd om al onze vragen uit te leggen. Hij zal ook altijd net dat ene stapje extra zetten, top!
John Schaaik v
John Schaaik v
2017-08-08
Sjoerd is een man van actie! Hij is heel duidelijk in zijn uitleg en antwoorden. Ik heb vele mogelijkheden om mijn spullen aan te leveren, dit kan via e-mail, app of even langsbrengen, echt heel fijn.” John van Schaaik, JVS Agro bedrijfsbegeleiding
Piet Coolegem
Piet Coolegem
2014-11-30
Sinds een jaar verzorgt Sjoerd mijn boekhouding. Hij doet dat uiterst integer en accuraat. Is proactief en adviseert op het juiste moment over de juiste zaken. Mijn keuze is destijds op Sjoerd gevallen omdat hij vanuit een professioneel netwerk opereert en daardoor als "eenpitter" toch over een grote mate van deskundigheid kan beschikken. Tot op heden ben ik zeer tevreden over de samenwerking.
Stephan van den Berg
Stephan van den Berg
2014-11-25
OAMKB Sjoerd Lemstra verzorgt sinds dit jaar een deel van mijn administratie en adviseert mij hierbij waar nodig is. Zijn betrokkenheid is voor mij een goede steun in de rug als startend ondernemer!

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Sjoerd Lemstra - oamkb Oss

oamkb Oss

Kanaalstraat 12B

5347 KM Oss

 

T. 06 – 5337 5609

E. sjoerd.lemstra@oamkb.nl

 

    Contact