Top

Oamkb Leeuwarden

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Passie voor écht ondernemen bij accountantskantoor Leeuwarden

Ik ben Erik van der Veen en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons accountant- en administratiekantoor in Leeuwarden. Bij oamkb zorgen we voor je financiële administratie en krijg je mij als jouw bedrijfsadviseur erbij. Als ondernemer help ik graag andere ondernemers met de financiële kant van hun organisatie, waarna we regelmatig samen in gesprek gaan over de organisatie en de cijfermatige impact. Heb je interesse? Neem dan nu vrijblijvend contact op met oamkb!

Ondernemen is misschien wel het leukste en meest uitdagende wat er is. De financiële administratie voeren is niet bepaald aanlokkelijk voor de meeste ondernemers. Daarom kun je dit soort zaken veel beter uitbesteden zodat je meer tijd hebt voor je onderneming. Voor een deel aan een extern administratiekantoor, maar ook voor een groot deel door de administratie te automatiseren. Zo houd je meer tijd over om te ondernemen en te sparren met je persoonlijke bedrijfsadviseur. Uitbesteden betekent niet dat je je administratie kwijt bent, we zorgen er juist voor dat je 24/7 inzicht hebt in je cijfers. Met een oamkb partner spreek je deze regelmatig door en alle andere zaken die voor jou belangrijk zijn.

 

Mijn naam is Erik van der Veen, ik ben accountant bij oamkb Leeuwarden. Oamkb is een netwerk van lokaal gerichte financieel professionals door het hele land, die vanuit dezelfde visie werken met ieder hun eigen werkgebied en persoonlijke aanpak. Het is slim ondernemen wanneer je mensen om je heen verzamelt met kennis van zaken op terreinen waar je zelf misschien minder goed in bent of geen zin in hebt. Zo werk ik zelf en dit advies geef ik ook aan mijn klanten. Zelf ben ik iemand die altijd op zoek is naar creatieve oplossingen waar mijn klanten daadwerkelijk mee vooruit komen.

Grenzeloos ondernemen

Soms loop je als ondernemer tegen bepaalde grenzen aan. Dit kan op financieel gebied zijn, organisatorisch, in de processen of om een heel andere reden. Naast financieel professional ben ik zelf ook een ondernemer en spreek ik de taal van ondernemers. Zo kan ik helpen om grenzen te doorbreken om zo verder te gaan dan je voor mogelijk houdt. Ik zie mezelf als een accountant die gedreven is en zich vol energie inzet voor het belang van mijn klanten. Ik werk daarom graag samen met ondernemers die verder willen bouwen en niet bang zijn om zich open te stellen voor constructief en onderbouwd advies om de organisatie te verbeteren. In dit proces is het fijn wanneer er iemand tegenover je zit met datzelfde gevoel voor entrepreneurship. Een persoon die zich niet alleen kan inleven in jou vanuit kennis en ervaring, maar ook de menselijke kant van ondernemen in acht neemt. Dan is het niet de bedoeling dat de financieel adviseur drempels opwerpt zoals die bekende ‘uurtje-factuurtje’ mentaliteit. Daarom spreken we van tevoren een vaste prijs af. Dan weet je precies waar je aan toe bent.

Belangen delen

Als ondernemer is mijn belang automatisch ook jouw belang en andersom. Samenwerken reikt verder dan een administratiekantoor in je eigen woonplaats kiezen als samenwerkingspartner in fiscaliteiten. In de tijd van individualisering én globalisering ontstaan er steeds meer netwerkorganisaties, met leden die elkaar aanvullen en versterken. oamkb is het landelijke netwerk van ondernemende accountants, financieel en bedrijfsadviseurs en administrateurs, waar ook oamkb Leeuwarden deel van uitmaakt. Zo weet je dat je als ondernemer de fiscaliteiten kunt toevertrouwen aan een lokaal administratiekantoor met een uitgebreid netwerk. Wanneer je met een specifieke vraag komt die ik niet direct voor je kan oplossen zal ik een passende oplossing voor je zoeken onder de specialisten van oamkb. Zo profiteren mijn klanten ook van mijn netwerk.

Bereikbaarheid als basis voor communicatie

Ik wil als ondernemer andere ondernemers helpen om de financiële kant van het bedrijf op orde te houden. Dan houden we tijd over om in overleg te treden over de zaken die je als ondernemer echt bezighouden. Door te werken op basis van transparante tarieven en openheid van zaken houd ik de drempel zo laag mogelijk. Denk aan telefonisch contact, via mail of Whatsapp. Zelfs in de avonduren en in het weekend zorg ik dat je snel een antwoord van me krijgt. Uiteraard spreek ik ook graag met je in persoon, bij mij op het kantoor of bij jou op de zaak. Digitale middelen zijn erg handig om te gebruiken, toch gaat er niets boven persoonlijk contact.

Ons team

mkdf-team-image

Erik van der Veen

Eigenaar
mkdf-team-image

Johan Rinzema

HRM- & salarisadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring v.a. € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen v.a. € 1224,-, de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Jouwert Wielinga
Jouwert Wielinga
2024-02-28
Na een jaar samenwerken met OAMKB Leeuwarden kan ik niet anders dan lof uitspreken. Erik zijn oplossingsgerichte aanpak en heldere uitleg hebben mijn boekhouding naar een hoger niveau getild. Erik denkt niet alleen in cijfers, maar biedt ook waardevol perspectief en passend advies voor mijn bedrijf!
Ruben Çöp
Ruben Çöp
2022-04-22
Zeer tevreden! oamkb Leeuwarden geeft uitstekend advies en denkt goed mee. Boekhouding is keurig op orde.

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met accountantskantoor Leeuwarden

Bij accountantskantoor Leeuwarden staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Leeuwarden

Harro Vancestraat 12
8919 BA Leeuwarden

T. 06 – 2898 3189
E. erik.vanderveen@oamkb.nl

    Contact