Top

Oamkb Hilversum

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Door geautomatiseerde administratie meer tijd voor belangrijke zaken; ondernemen!

Ik ben Jeroen van der Vlies en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers, ZZP’ers én particulieren vanuit ons administratiekantoor in Hilversum. Wist je dat je boekhouding al tot 70% te automatiseren is? Ons administratiekantoor zorgt voor een overzichtelijke én inzichtelijke boekhouding. Vervolgens helpen we jou bij het realiseren van je doelstellingen. Hierdoor blijft er voor jou meer tijd over om te ondernemen. Neem nu contact op met oamkb en we helpen je graag verder!

Mijn naam is Jeroen van der Vlies, administrateur en eigenaar van oamkb Hilversum. Ik help ondernemers met een geautomatiseerde administratie, zodat zij tijd overhouden voor belangrijke zaken; ondernemen! De administratie wordt omgezet naar belangrijke stuurinformatie, zodat de ondernemer hierop kan acteren.

Samenwerkende ondernemers

De tijd die nodig is om de administratie te doen wordt bij het opstarten van een bedrijf nogal eens onderschat. Tuurlijk, je bent ondernemer en wilt je dus bezighouden met waar je goed in bent, dat is tenslotte je passie. Samen met jou wil ik je doelen verwezenlijken door je op administratief gebied compleet te ontlasten. Geen vervelende verrassingen of onverwachte kosten en daarom tegen een vaste maandprijs. Jouw administratie is 24 uur per dag, 7 dagen in de week toegankelijk en inzichtelijk. Je wordt onmiddellijk op de hoogte gesteld van eventuele aanpassingen. Ik ben zelf ook ondernemer. Dus ik begrijp als geen ander hoe belangrijk een gedegen financiële bedrijfsstrategie met een gezonde kostenbeheersing is.

24/7 inzicht in je administratie bij oamkb Hilversum

Met het landelijk dekkende oamkb netwerk van professionele administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches bieden we op alle administratieve vlakken absolute kwaliteitsgarantie. Kies er dus voor om met mij samen te werken zodat je 24 uur per dag, 7 dagen in de week geheel transparant toegang hebt tot je eigen administratie.

Je online adviseur in Hilversum

Ik ben werkzaam als online adviseur in Hilversum en omstreken en bedien ook veel ondernemers in Amsterdam. De mogelijkheden die het internet biedt zijn ideaal voor het leggen van en onderhouden van contacten, bijvoorbeeld via Google Hangout of email. Maar toch blijft persoonlijk contact onmisbaar. En daarom maak ik graag ook even persoonlijk kennis. Dit kan natuurlijk op ons kantoor in Hilversum of bij jou op locatie, als je dat liever hebt. Wil je weten wat oamkb Hilversum voor jou en je onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Je kunt mij ook altijd via de telefoon, email of Skype bereiken. Een dringende vraag in het weekend? Ook geen probleem.

Ons team

mkdf-team-image

Jeroen van der Vlies

Eigenaar
mkdf-team-image

Roy Argyrakis

Salarisadministrateur
mkdf-team-image

Roger Prins

Fiscalist

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

ellen vonno
ellen vonno
2023-01-16
Als ZZP-er, alleen werkend, is het fijn als je ergens je vragen kunt stellen en je problemen kunt neerleggen op het gebied van administratie en belastingen. Bij Jeroen van der Vlies kan dat. Vriendelijk en heel geduldig staat hij altijd klaar voor de klant. Als ik een jongeling in het bedrijfsleven zou zijn, dan zou ik graag stage hebben willen lopen bij Jeroen van der Vlies. Hij is een aimabel persoon.
Dick Holzhaus
Dick Holzhaus
2022-12-27
Ik ben redelijk goed met organisatie en een ramp met administratie. De oplossing met het OAMKB werkt nu al jaren en vlekkeloos. Door onze organisatie in de backoffice en de uiteindelijke verwerking in OAMKB loopt alles voortreffelijk en zonder fouten. Toch ook fijn dat we een persoonlijk OAMKB adviseur hebben die elk jaar langskomt en telkens blijk geeft van een grondig begrip van ons bedrijf en met oplossingen komt die voor ons werkbaar zijn.
Marcel B
Marcel B
2022-12-26
fantastische service,staat altijd voor mij klaar
Jop Engels
Jop Engels
2022-12-24
Als startende ondernemer heb ik veel gehad aan de samenwerking met dhr. van der Vlies. Voor een betaalbare prijs krijg ik tips, hulp bij vragen wanneer nodig en wordt ik ontzorgt van het zelf in orde maken van mijn aangiftes. Een tevreden klant!
Willem-Jan Phone
Willem-Jan Phone
2022-12-24
Keurig bedrijf, werkt modern en reageert snel. Zoek je een partij die jouw kan ontzorgen, steek hier je licht eens op.
Tom de Vogel
Tom de Vogel
2022-12-23
Uitstekende ervaring.
Ton Brink
Ton Brink
2022-12-22
Ben al jaren klant bij Dhr van de Vlies,fijne man,kundig,en meedenkend! Is zeker aan te bevelen voor kleine en middelgrote ondernemingen!
Otto Reesen
Otto Reesen
2022-12-22
Professioneel, niet duur, behulpzaam, plezierig contact.

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Jeroen van der Vlies - oamkb Hilversum

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Hilversum

Bezoekadres:
Franciscusweg 219 (unit C1.3)
1216 SE Hilversum

Postadres:
Postbus 816
1200 AV Hilversum

 

T. 06 – 4141 4449
E. jeroen.vandervlies@oamkb.nl

    Contact