Top

Boekhouder Eindhoven

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb Eindhoven – Someren

Bij oamkb Eindhoven – Someren werken we elke dag gepassioneerd aan het succes van onze klanten. Ons toegewijde team bestaat uit ervaren accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en administratieve professionals, stuk voor stuk deskundigen in hun vakgebied. We staan bekend om onze uitgebreide kennis, persoonlijke benadering en innovatieve oplossingen.

Onze basis is in Eindhoven en Someren, maar we werken voor klanten over heel Nederland. We bieden een breed scala aan diensten, variërend van financiële administratie, belastingplanning en advisering tot bedrijfsgroei en strategie. Bij oamkb Eindhoven – Someren geloven we in het bouwen van langdurige relaties met onze klanten, zodat we hun bedrijven grondig kunnen begrijpen en de beste oplossingen op maat kunnen bieden.

Wij zijn oamkb Eindhoven – Someren. Wij ondersteunen de ondernemer op allerlei gebieden, van administratief tot fiscaal, organisatorisch en loonadministratief. Wij richten ons met name op het MKB, want we houden van ondernemers. Wij zijn van korte lijnen en duidelijkheid. Als ondernemer heb je al genoeg aan je hoofd, dus ontlasten wij je graag. Alles bij elkaar zijn we meer dan gewoon een boekhouder Eindhoven.

Gemakkelijke online administratie met jouw boekhouder in Eindhoven

Voor veel ondernemers is de administratie nog omslachtig werk. Overal bonnetjes en ander papierwerk, en alles wordt handmatig ingevoerd. Dat kan veel beter! Jouw boekhouder Eindhoven richt je administratie online in. Dit betekent dat je gemakkelijk je facturen kunt inscannen of mailen. Ook heb je 24/7 en op elke locatie en elk apparaat inzicht in je cijfers. Zo kun je goed sturen en beslissingen nemen, wetende dat je cijfers up-to-date zijn.

Een team waar je op kunt bouwen

Op ons kantoor vind je een team van enthousiaste en gedreven mensen die jou helpen om de administratie zo makkelijk mogelijk te maken. Dat betekent ook dat je tijd overhoudt om te sparren over je bedrijf. Je kunt dan vooruitkijken en nadenken over de toekomst. Zo maak je ook echt stappen vooruit en niet op de plaats.

Persoonlijk werk met een digitale aanpak

Contact met de ondernemer staat voor ons bovenaan. Als je met je boekhouder Eindhoven spreekt, dan kan dit altijd in persoon, bij ons kantoor of het jouwe. Het mooie aan digitaal werken is dat je ook tussendoor makkelijk vragen kunt stellen. Zo zijn we altijd beschikbaar via mail, telefoon, WhatsApp of videochat. We staan je het hele jaar bij, en dat allemaal voor dezelfde lage maandprijs. Daar pluk jij met je bedrijf de vruchten van.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Ben Jenniskens - oamkb Eindhoven - Someren

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder met je MKB administratie èn je onderneming, dus stel gerust je vraag aan ons!