Top

Oamkb Den Haag

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Inzicht in je cijfers bij Administratiekantoor oamkb Den Haag

Ik ben Daniël Spaans en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Den Haag. Wat onderscheidt oamkb van de rest? Communicatie! Naast cijfertjes bekijken, sparren we samen over je bedrijf en over wat jou als ondernemer drijft of welke kansen en/of bedreigingen er zijn. Je hebt altijd inzicht in jouw financiële administratie. Op een heldere, open, transparante en duidelijke manier communiceren, dat is oamkb Den Haag. Bel oamkb nu: één van onze bedrijfsadviseurs helpt je graag verder!

Mijn naam is ​Daniël Spaans, ​eigenaar van oamkb ​Den Haag. Wij helpen dagelijks ondernemers, groot of klein, met hun administratie en bij het krijgen van inzicht in hun cijfers, waarop zij kunnen sturen en dus nog beter kunnen ondernemen.

Automatische administratie

Of je de bonnetjes nou vervelend vindt of graag 24/7 inzicht wilt hebben in je cijfers, voor bijna elke ondernemer is het mogelijk om de software en dienstverlening zodanig in te zetten dat het hele administratieproces aan al jouw wensen voldoet. We automatiseren je gehele administratie, zodat je hier geen omkijken meer naar hebt.

Administratiekantoor met alle kennis

Hoe vernieuwend of bij de tijd je ook bent, het kan soms zijn dat je niet voldoende kennis in huis hebt met betrekking tot de salarisadministratie, boekhouding of fiscale aangelegenheden. Dan is het natuurlijk fijn als je een professionele partner aan je zijde hebt die je kan voorzien van informatie en advies en je, waar nodig, kan helpen.

Online administratie voor elke ondernemer

Elke ondernemer kan bij ons terecht. Of je nu schilder bent of filmproducent, eigenaar bent van een callcenter of van een ICT bedrijf. Dit is ook het leuke aan ons vak. Wij kunnen bij heel veel verschillende bedrijven in de keuken kijken. De ervaring die wij hierdoor opdoen, kunnen wij weer toepassen waardoor er een continu proces ontstaat van leren en toepassen.

Duidelijkheid voor ondernemers staat voorop

Door ons abonnementssysteem zijn we altijd bereikbaar voor een telefoontje of e-mail, voor een vast bedrag per maand. Pas als wij een advies moeten uitbrengen of als er extra werk gedaan moet worden zullen wij een rekening sturen. Over deze kosten word je vooraf geïnformeerd. Hierdoor zijn wij echt betrokken bij jou als ondernemer en weten we wat er speelt. Daarnaast houden wij er een “no-nonsense” aanpak op na. Ja = ja en nee = nee. Duidelijkheid voor een ieder.

Bedrijfsadviseur in Den Haag

Wij zijn als financiële bedrijfsadviseurs actief in de ​Den Haag en omstreken. Net zo graag als via de digitale weg, spreken wij je face to face, op jouw kantoor of bij ons. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Ben je benieuwd naar wat wij voor jou kunnen doen? Neem dan nu contact met ons op voor een persoonlijk kennismakingsgesprek of meer informatie.

Ons team

mkdf-team-image

Daniël Spaans

Eigenaar
mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Backoffice Yuki
mkdf-team-image

Marc Maas

Accountant
mkdf-team-image

Arend Pasma

Belastingadviseur
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Daniël Spaans

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Den Haag

Gentsestraat 77

2587 HL Den Haag

KvK:73659711

 

T. 06 – 46 36 78 66

E. daniel.spaans@oamkb.nl

    Contact