Top

Oamkb Beverwijk – Heemskerk

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Tijd voor dingen waar je goed in bent; ondernemen!

Mijn naam is Erik van de Stolpe en ik ondersteun samen met mijn team MKB-ondernemers zoals jij vanuit Beverwijk. We helpen je graag met het automatiseren van je administratie, zodat deze (weer) overzichtelijk én inzichtelijk wordt. Hierdoor wordt deze een bron van informatie en heb jij weer tijd om te ondernemen. Neem contact op met oamkb en we helpen je graag verder!

Ik ben Erik van de Stolpe, administrateur en eigenaar bij oamkb Beverwijk – Heemskerk. Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een financiële administratie is. Regelmatig wordt boekhouding door ondernemers als een tijdrovende klus gezien waardoor ze minder tijd hebben voor het uitvoeren van de core business van hun bedrijf. Terwijl de boekhouding juist een tijdbesparende klus zou moeten zijn. Bij oamkb Beverwijk – Heemskerk automatiseren we de administratie tot wel 70%, waardoor er tijd over blijft voor leukere dingen; ondernemen!

Bedrijfsadviseur Beverwijk – Heemskerk altijd bereikbaar

Als lid van oamkb, een netwerk op nationaal niveau bestaande uit administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik juist laagdrempelig en betrokken zijn. Klanten kunnen mij altijd benaderen voor advies. Hiervoor ben ik op meerdere manieren bereikbaar: telefoon, e-mail, social media, app, Google Hangout. Naast digitaal contact vind ik persoonlijk contact net zo belangrijk. Ik spreek je dan ook graag op jouw kantoor of op de mijne, bij administratiekantoor Heemskerk.

Administratie waar je wat aan hebt

Ik kan helpen je doelen te verwezenlijken door je op het administratieve vlak vrij te houden van onnodige zorgen. Dit allemaal zonder vervelende, onverwachte kosten en dus tegen een vaste prijs per maand. Je administratieve gegevens zijn natuurlijk altijd toegankelijk en inzichtelijk via administratiekantoor Beverwijk – Heemskerk. Zijn er veranderingen en aanpassingen, dan ben je de eerste die op de hoogte wordt gesteld.

Kopje koffie?

Ik werk als online bedrijfsadviseur bij administratiekantoor Beverwijk – Heemskerk, onderdeel van het oamkb netwerk. Ik houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Dan spreken we af voor een kopje koffie op een tijd en een plaats die jou het beste uitkomt. Dat mag ook na kantoortijd! Ben je op zoek naar iemand om samen mee te brainstormen in Beverwijk – Heemskerk? Dan ben je bij Administratiekantoor Beverwijk – Heemskerk aan het juiste adres! Neem contact op of vraag direct een offerte aan.

Ons team

mkdf-team-image

Erik van de Stolpe

Eigenaar
mkdf-team-image

Arend Pasma

Fiscalist

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Raaf & Wolf
Raaf & Wolf
2019-04-01
Fijn bureau met uitstekende service en ze denken met je mee!

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Erik van de Stolpe - oamkb Beverwijk - Heemskerk

oamkb Beverwijk – Heemskerk

Toon Hermanslaan 30

1948 AC Beverwijk

 

KVK: 67828582

BTW: NL001354209B48

 

T. 06 – 50 94 68 86

E. erik.vandestolpe@oamkb.nl

    Contact