Top

Oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven – Nuenen

  • Groei van je bedrijf
  • Sessies per specifiek doel
  • Concreet resultaat
  • Per sessie snel stappen maken
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bedrijfsadvies in Eindhoven op maat voor jouw onderneming

Mijn naam is Frans van der Linden en ik wil jou als MKB-ondernemer graag helpen bij je ontwikkeling als ondernemer en bij die van jouw bedrijf. Hierbij ben ik jouw persoonlijke sparringpartner die altijd bereikbaar is voor advies, overleg en alle vraagstukken en uitdagingen waar jij als ondernemer mee te maken krijgt. Mijn werkwijze is pragmatisch, praktisch, laagdrempelig en gebaseerd op duidelijkheid en vertrouwen. Samen stippelen wij een pad uit waarmee je jezelf en jouw bedrijfsvoering kunt verbeteren.

Door mijn brede ervaring in diverse branches zoals automotive, zeefdrukkerijen/reclame, betonindustrie, elektronica, hoveniersbedrijven, zand- en grindbedrijven, baggeren en kinderdagverblijven kan ik snel de branche waar jij werkzaam in bent doorgronden. Omdat ik zelf nog steeds ondernemer ben met 2 MKB bedrijven, weet ik waar ik jou kan helpen en ondersteunen met bedrijfsadvies en bedrijfscoaching. Op alle facetten van het ondernemerschap (strategie, personeelszaken, cultuur(omslag), commercie, investeringen, kopen en verkopen van ondernemingen, turn-around, re-organisaties) heb ik een ruime ervaring waardoor ik jou op al deze facetten kan ondersteunen. Maar het belangrijkste is dat wij goed samen kunnen werken, daarom bied ik jou graag een kosteloos adviesgesprek aan om nader kennis te maken.

Geen verassingen

Geen verrassingen! Voor het basis advieswerk berekenen we een vast bedrag per maand, geen uurtje factuurtje. Hiervoor mag je mij altijd benaderen voor alle voorkomende vragen. Voor extra opdrachten krijg je ook altijd vooraf een offerte met een vaste prijs voor het project. Ook hier geen verrassingen.

Voor jouw onderneming wil je natuurlijk het beste, en niet iedere bedrijfsadviseur of bedrijfscoach is geschikt om jou en jouw bedrijf te helpen. Gelukkig ben ik flexibel en van veel markten thuis. Ik heb in vele verschillende bedrijven gewerkt in diverse functies. Gegroeid van operator tot algemeen directeur, en diverse functies vervuld zoals bedrijfsmanager, operationeel directeur, commercieel directeur, CEO, maar dus ook DGA van eigen bedrijven. Deze ervaringen zet ik graag in om jou en je team te ondersteunen. Samen werken aan de toekomst van jouw bedrijf en het beste uit je onderneming halen, waarbij ik veel van je zorgen kan wegnemen. Belangrijk is dat we een klik hebben, dat ik jouw passie begrijp, wat je wilt bereiken met je bedrijf en hoe ik jou daarbij kan helpen. Dat ik een partner kan zijn die altijd naast je staat, op alle facetten van het ondernemen. Met ons bedrijfsadvies in Eindhoven kunnen we je altijd van dienst zijn. En dat voor een vast maandbedrag zonder nare verrassingen achteraf!

Mijn vakkennis is breed, maar er zijn natuurlijk dingen waar ik verder in uitblink. Heb jij iemand nodig die jou kan helpen met personeelszaken, juridische kwesties, reorganisaties, verandermanagement, missie/visie/strategie, coaching op de werkvloer, interne processen optimaliseren, en meer? Dan kan ik veel voor jou en je onderneming betekenen.

Online, maar toch hartstikke persoonlijk

Bij oamkb hanteren we ook voor bedrijfsadvies en bedrijfscoaching in Eindhoven een online werkwijze. Dat betekent dat je mij altijd mag bellen, mailen, of appen als je met vragen zit. We kunnen online afspraken maken maar de persoonlijke touch is erg belangrijk. Daarom spreek ik ook altijd graag af bij jou op kantoor. Zo leer ik het bedrijf beter kennen en ben ik beter in staat om jou met raad en daad bij te staan.

Een landelijk netwerk betekent altijd antwoord op je vragen

Oamkb als netwerk bestaat uit bedrijfscoaches, bedrijfsadviseurs, accountants, administrateurs en belastingadviseurs. Daarom kun je echt met elke vraag over jouw onderneming bij mij terecht. Heb ik met mijn kennis over bedrijfsadvies in Eindhoven het antwoord niet, dan kan ik dit namelijk altijd navragen bij een van mijn inmiddels meer dan 90 collega’s. Zo hoef je niet voor elke vraag waar ik geen direct antwoord op heb iemand anders in te schakelen. Als hier eventueel kosten aan verbonden zijn wordt dit altijd vooraf helder gecommuniceerd, geen verrassingen!

Klinkt dit alles je als muziek in de oren? Aarzel dan niet om contact op te nemen voor een kosteloos adviesgesprek. Dan gaan we kijken wat ik voor je kan betekenen.

Ons team

mkdf-team-image

Frans van der Linden

Eigenaar
mkdf-team-image

Harry Nieuwlaar

Financieel specialist gezondheidszorg
mkdf-team-image

Ton Peters

HRM specialist
mkdf-team-image

Cor van de Vorst

Accountant
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Financieringsspecialist
mkdf-team-image

Bas van Kooten

Horeca specialist
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Awkward Turtle
Awkward Turtle
2023-05-08
The best Advisor there is! Definitely recommend
Henri Lenaers
Henri Lenaers
2022-11-02
Voor een goede begeleiding en gedegen advies beveel ik Frans zeer zeker aan. Door zijn zeer diverse ervaring weet hij voor elk vraagstuk wel een oplossing. Hij is pragmatisch en creatief in denkwijze. Met zijn advies en aanbevelingen kan je echt verder
Kees de Grijs
Kees de Grijs
2022-10-07
Frans is to-the-point, pragmatisch en houdt van doorpakken. Hij is creatief en komt met goede aanbevelingen en oplossingen.
Miranda van Rooijen
Miranda van Rooijen
2022-10-03
Frans heb ik jaren geleden voor het eerst ontmoet bij een gezamenlijke opdrachtgever en geruime tijd met hem samengewerkt . Ik heb Frans leren kennen als een prettige persoonlijkheid, vakman en een enorme doorzetter. Daarbij heeft hij enorme mensenkennis en deze combinatie maakt dat hij een uitstekende coach en mediator voor het MKB is. Frans helpt en ontzorgt. Ik beveel hem van harte aan. Mary Tuijtelaars
Zoi Stavropoulou
Zoi Stavropoulou
2022-09-30
Mr Frans was very helpful and explained everything in a simple way. Would recommend for sure! Thank you!!!
Christel K.
Christel K.
2022-09-30
Fijne, kundige en doeltreffende begeleiding. Frans weet de hoofd- en bijzaken goed voor mij te scheiden, weet de emotie uit de zaken te houden, houdt de tijdlijn steeds helder voor ogen en weet bovenal precies de juiste toon te zetten voor een maximaal resultaat.
Ronnie van der Wijst
Ronnie van der Wijst
2022-09-30
Gedegen advies, reageert snel, pragmatisch en zeker een aanrader!

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

Frans van der Linden - oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven - Nuenen

 

oamkb Bedrijfsadvies Eindhoven – Nuenen

Zandstraat 3

5674 NM Nuenen

 

T. 06 – 15 03 42 88

E. frans.vanderlinden@oamkb.nl

    Contact