Top

Oamkb Arnhem

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Belastingadvies op maat bij oamkb Arnhem

Ik ben Frans van der Huizen en ik ondersteun vanuit Arnhem MKB-ondernemers met hun financiële administratie en hun fiscale zaken. Ik ben belastingadviseur en partner bij oamkb. Ik help ondernemers graag bij het realiseren van hun doelstellingen met belastingadvies. Hierdoor krijgen ondernemers tijd om te ondernemen en kunnen zij bezig zijn met datgene waarom ze ondernemer zijn geworden. Ik ben daarbij de adviseur met persoonlijke touch!

Mijn naam is Frans van der Huizen, belastingadviseur bij oamkb Arnhem. Dagelijks help ik ondernemers hun boekhouding om te zetten naar stuurinformatie voor hun bedrijf en geef ik advies op het gebied van belastingen.

Administratie hoeft niet veel tijd te kosten

Het voeren van een adequate financiële boekhouding is een taak die bij het ondernemen hoort. Dit wordt vaak gezien als een tijdrovende klus en het vraagt nogal wat inzet om tot de juiste verslaglegging te komen. Oamkb kan het verzorgen van je boekhouding helaas niet leuker maken, maar wel een stuk gemakkelijker en sneller!

Deskundig belastingadvies voor het mkb

Fiscale regelingen kunnen u als ondernemer de wind in de zeilen geven. Maar ze kunnen ook zorgen voor flinke tegenwind. Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico’s op. Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld en verandert continu. Daarom gaan veel ondernemers in zee met een oamkb belastingadviseur. Met zijn vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels, zorgt hij dat de fiscale kant van uw zaak goed geregeld is.

Administratie die altijd beschikbaar is

Oamkb is een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dit netwerk zorgt ervoor, dat we je op alle administratieve vlakken een  hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Besluit daarom, om voortaan met mij samen te werken. Zo heb je dan, volkomen transparant, 24/7 toegang tot je eigen boekhouding. Je kunt me daarnaast ook heel eenvoudig bereiken via email of Google Hangout. Een keer een dringende vraag in het weekend? Ook dan sta ik graag voor je klaar.

Boekhouden voor een vast bedrag per maand

Ondernemers die voor de eerste keer een onderneming starten, schatten vaak fout in hoeveel tijd ze aan hun boekhouding moeten besteden. Logisch, je bent ondernemer dus je wilt doen waar je goed in bent, dat is immers je passie. Samen met jou verwezenlijk ik graag je doelen door je op administratief vlak geheel of slechts gedeeltelijk te ontzorgen. Dit alles tegen een vast maandelijks tarief, zodat je niet te maken gaat krijgen met onaangename verrassingen of onkosten waar je niet op gerekend hebt. Je hebt in dat geval op elk wenselijk moment toegang tot je inzichtelijke boekhouding. Van eventuele aanpassingen word je gelijk op de hoogte gesteld. Ik ben zelf ook een ondernemer. Daarom begrijp ik als geen ander hoe belangrijk het is om een degelijke financiële bedrijfsstrategie te hebben met een gezonde kostenbeheersing.

Online adviseur Arnhem

Ik ben als belastingadviseur actief in de regio Arnhem. Dankzij het internet kan ik gemakkelijk via email en Google Hangout contacten maken en bijhouden. Dit betekent zeker niet dat ik individueel contact schuw. Sterker nog, in veel gevallen heeft dat mijn voorkeur. Graag maak ik daarom ook even persoonlijk met je kennis. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Arnhem. Of indien gewenst bij jou op locatie. Wil je vandaag nog weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Arnhem

Wassenaarweg 40

6843 NW Arnhem

 

T. 06 – 11 36 00 43

E. frans.vanderhuizen@oamkb.nl

 

    Contact