Top

Oamkb Arnhem

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Belastingadvies op maat bij oamkb Arnhem

Wij zijn Fred Westland en Gerjan Woldendorp. Samen met Frans van der Huizen ondersteunen we vanuit Arnhem MKB-ondernemers met hun financiële administratie en hun fiscale zaken. Wij zijn bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs bij oamkb. Wij helpen ondernemers graag bij het realiseren van hun doelstellingen met belastingadvies. Hierdoor krijgen ondernemers tijd om te ondernemen en kunnen zij bezig zijn met datgene waarom ze ondernemer zijn geworden. Wij zijn daarbij de adviseurs met persoonlijke touch!

Wij zijn Fred Westland, Gerjan Woldendorp en Frans van der Huizen, bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs bij oamkb Arnhem. Dagelijks helpen wij ondernemers hun boekhouding om te zetten naar stuurinformatie voor hun bedrijf, de bedrijfsvoering te verbeteren, en geven we advies op het gebied van belastingen.

Administratie hoeft niet veel tijd te kosten

Het voeren van een adequate financiële boekhouding is een taak die bij het ondernemen hoort. Dit wordt vaak gezien als een tijdrovende klus en het vraagt nogal wat inzet om tot de juiste verslaglegging te komen. Oamkb kan het verzorgen van je boekhouding helaas niet leuker maken, maar wel een stuk gemakkelijker en sneller!

Deskundig belastingadvies voor het mkb

Fiscale regelingen kunnen jou als ondernemer de wind in de zeilen geven. Maar ze kunnen ook zorgen voor flinke tegenwind. Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico’s op. Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld en verandert continu. Daarom gaan veel ondernemers in zee met een oamkb belastingadviseur. Met ons vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels, zorgen wij dat de fiscale kant van jouw zaak goed geregeld is.

Administratie die altijd beschikbaar is

Oamkb is een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dit netwerk zorgt ervoor, dat we je op alle administratieve vlakken een hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Besluit daarom om voortaan met ons samen te werken. Zo heb je dan, volkomen transparant, 24/7 toegang tot je eigen boekhouding. Je kunt ons daarnaast ook heel eenvoudig bereiken via e-mail of Google Meet. Een keer een dringende vraag in het weekend? Ook dan staan we graag voor je klaar.

Boekhouden voor een vast bedrag per maand

Ondernemers die voor de eerste keer een onderneming starten, schatten vaak fout in hoeveel tijd ze aan hun boekhouding moeten besteden. Logisch, je bent ondernemer dus je wilt doen waar je goed in bent, dat is immers je passie. Samen met jou verwezenlijken wij graag je doelen door je op administratief vlak geheel of slechts gedeeltelijk te ontzorgen. Dit alles tegen een vast maandelijks tarief, zodat je niet te maken gaat krijgen met onaangename verrassingen of onkosten waar je niet op gerekend hebt. Je hebt in dat geval op elk wenselijk moment toegang tot je inzichtelijke boekhouding. Van eventuele aanpassingen word je gelijk op de hoogte gesteld. Wij zijn zelf ook ondernemers. Daarom begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een degelijke financiële bedrijfsstrategie te hebben met een gezonde kostenbeheersing.

Online adviseur Arnhem

Wij zijn als bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs actief in de regio Arnhem. Dankzij het internet kunnen we gemakkelijk via e-mail en Google Meet contacten maken en bijhouden. Dit betekent zeker niet dat we individueel contact schuwen. Sterker nog, in veel gevallen heeft dat onze voorkeur. Graag maken we daarom ook even persoonlijk met je kennis. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Arnhem. Of indien gewenst bij jou op locatie. Wil je vandaag nog weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Fred Westland

Eigenaar
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Belastingadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Arnhem

Sweerts de Landasstraat 52-2

6814 DH Arnhem

 

 

T. 06 – 11 36 00 43
T. 06 – 31 67 90 48
T. 06 – 22 19 73 90

 

E. frans.vanderhuizen@oamkb.nl
E. fred.westland@oamkb.nl
E. gerjan.woldendorp@oamkb.nl

 

    Contact