Top

Oamkb Amersfoort Eemland

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ben je ondernemer en heb je behoefte aan fiscaal advies? Dan ben ik jouw online belastingadviseur in Amersfoort Eemland!

Ik ben Arend Pasma, belastingadviseur in Amersfoort, en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers op administratief en fiscaal gebied. Ons administratiekantoor in Amersfoort Eemland maakt jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Bovendien helpen we je pro-actief van alle belastingvoordelen te profiteren waar je recht op hebt als belastingadviseur in Amersfoort. Voor al je belastingadvies in Amersfoort ben je bij ons aan het juiste adres. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en we helpen je graag verder.

Mijn naam is Arend Pasma, belastingadviseur en sparringpartner voor ondernemers. Als oamkb´er ben ik werkzaam bij Amersfoort Eemland. Daarnaast ben ik een aangesloten bij het team oamkb Belastingadvies. Als gedegen en oplossingsgerichte allround belastingadviseur heb ik al veel ondernemers, directeuren-grootaandeelhouders en hun ondernemingen van advies voorzien. Ondernemers weten vaak niet dat ze een hoop kunnen besparen in hun bedrijfsvoering. Ik streef altijd naar rechtvaardigheid en optimalisatie en vind het leuk om ondernemers te ondersteunen en verder te helpen bij fiscaal juridische vraagstukken. Als ik kansen en mogelijkheden zie bij klanten of potentiële klanten, dan schroom ik zeker niet om deze met hen te delen. Alle ondernemers zijn welkom.

Mijn core business bestaat uit het adviseren van ondernemers op fiscaal gebied. Daarnaast voer ik ook overleg met de Belastingdienst, begeleid ik bezwaar- en beroepsprocedures, verzorg ik fiscale aangiften, pensioenberekeningen en financiële planningen.

”De boekhouding is de ruggengraat van de onderneming”

Mijn ervaring is dat de meeste ondernemers niet in staat zijn alle veranderingen in de wet- en regelgeving bij te houden. Ook hebben zij vaak een hekel aan het voeren van hun administratie of kunnen er gewoonweg de tijd niet voor vrijmaken. Zij besteden hun tijd liever aan ondernemen, met als gevolg dat de fiscale en financiële huishouding te weinig aandacht krijgt. Dat is jammer want de boekhouding is de ruggengraat van de onderneming.

Wat zij nodig hebben is een proactieve sparringpartner die hen ondersteunt en ontzorgt op het gebied van financiële administratie en fiscaal juridische vraagstukken. Als belastingadviseur in Amersfoort en partner van oamkb, een landelijk netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, kan ik voor hen de betrokken, laagdrempelige en proactieve adviseur en sparringpartner zijn die zij nodig hebben.

Oamkb Amersfoort Eemland: anders dan andere accountants of administrateurs

Mijn werkwijze als belastingadviseur in Amersfoort is anders dan die van de traditioneel opererende accountant of administrateur. Door het gebruik van innovatieve software kan de administratie tot wel 70% geautomatiseerd worden en heb je als ondernemer 24/7 en overal inzicht in je cijfers. Je bespaart tijd doordat je bijna niets meer hoeft te doen aan je boekhouding en kunt je cijfers gebruiken voor het nemen van strategische beslissingen.

Jij en ik houden tijd over om te sparren over je ambities en hoe je die kunt realiseren. En als belastingadviseur in Amersfoort heb ik tijd genoeg om je te adviseren op het gebied van financiële, fiscale en juridische vraagstukken. Hierdoor kan ik mijn dienstverlening aanbieden voor een vast bedrag per maand. Voor al je Belastingadvies Amersfoort ben je bij mij aan het juiste adres.

Altijd op de hoogte

De fiscale regelgeving is onderhevig aan verandering. Als belastingadviseur in Amersfoort en aangesloten bij het Register Belastingadviseurs blijf ik door permanente educatie op de hoogte van alle ontwikkelingen en veranderingen. Op die manier kan ik samen met jou als ondernemer tijdig schakelen en de juiste keuzes maken. Daarnaast kan ik gebruik maken van ons interne netwerk binnen oamkb, waar partners met verschillende disciplines bij aangesloten zijn. Je kunt dus bij mij terecht met al je vragen over Belastingadvies Amersfoort.

Mijn standplaats is Amersfoort Eemland, maar fysieke afstand is geen probleem. Als belastingadviseur in Amersfoort heb ik er geen enkel bezwaar tegen om klanten of potentiële klanten te bedienen, die niet in de (directe) omgeving van Amersfoort Eemland gezeteld zijn. Als online belastingadviseur ben ik bereikbaar via e-mail, Google Hangout, WhatsApp en telefoon, indien nodig ook ’s avonds en in het weekend. Ondanks dat het digitale contact laagdrempelig en snel is, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. De te overbruggen afstand mag daar geen belemmering voor zijn.

Ons team

mkdf-team-image

Arend Pasma

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Belastingadvies

Fiscale werkzaamheden
Aangiften inkomstenbelasting € 397,- bij geen bijzonderheden als box 3
Aangiften omzetbelasting € 97,- per aangifte bij niet Yuki gebruik
Aangiften venootschapsbelasting € 332,- per BV
Opstellen en bespreking belastingadvies € 495,- 1 dagdeel met korting 10% bij een maandabonnement
Berekening auto van de zaak € 168,-
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Henk Pasma
Henk Pasma
2022-03-05
Ik word altijd goed geholpen, het kantoor is zeer benaderbaar. De adviezen zijn gedegen, men praat je niet naar de mond. Daar houd ik van.

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Arend Pasma - oamkb Amersfoort - Eemland

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Arend Pasma

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Amersfoort Eemland

Muurhuizen 104

3811 EL Amersfoort

KVK: 90355091

T. 06 – 24 72 21 16

E. arend.pasma@oamkb.nl

 

    Contact