Top

Oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o.

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Belastingadvies op maat bij oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o.

Wij zijn Fred Westland, Gerjan Woldendorp en Frans van der Huizen. Vanuit ons kantoor in Arnhem bieden we jou als MKB-ondernemer ondersteuning op het gebied van financiële administratie en fiscale zaken. Als bedrijfs- en belastingadviseurs bij oamkb zetten wij ons in om jou te helpen je doelstellingen te realiseren met belastingadvies Arnhem.

 

Ons belastingadvies in Arnhem is gericht op het optimaliseren van jouw fiscale situatie, zodat je maximaal profiteert van fiscale voordelen en tegelijkertijd voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Door onze expertise op het gebied van belastingen te combineren met een persoonlijke touch, kunnen we jou als ondernemer ontzorgen en ondersteunen bij het nemen van de juiste fiscale beslissingen.

 

Zo krijg je als ondernemer de tijd en ruimte om je te richten op datgene waarom je ondernemer bent geworden, terwijl wij je voorzien van deskundig en persoonlijk belastingadvies in Arnhem. Onze missie is om je te helpen groeien en succesvol te zijn, zodat je je volledig kunt concentreren op je core business.

Wij zijn Fred Westland, Gerjan Woldendorp en Frans van der Huizen, bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs bij oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o. Dagelijks helpen wij ondernemers hun boekhouding om te zetten naar stuurinformatie voor hun bedrijf, de bedrijfsvoering te verbeteren, en geven we advies op het gebied van belastingen.

Administratie hoeft niet veel tijd te kosten

Het voeren van een adequate financiële boekhouding is een taak die bij het ondernemen hoort. Dit wordt vaak gezien als een tijdrovende klus en het vraagt nogal wat inzet om tot de juiste verslaglegging te komen. Oamkb kan het verzorgen van je boekhouding helaas niet leuker maken, maar wel een stuk gemakkelijker en sneller!

Belastingadvies Arnhem voor het mkb

Fiscale regelingen kunnen jou als ondernemer de wind in de zeilen geven. Maar ze kunnen ook zorgen voor flinke tegenwind. Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico’s op. Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld en verandert continu. Daarom gaan veel ondernemers in zee met een oamkb belastingadviseur. Met ons vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels, zorgen wij dat de fiscale kant van jouw zaak goed geregeld is. Voor betrouwbaar belastingadvies in Arnhem, ben je bij ons aan het juiste adres.

Administratie die altijd beschikbaar is

Oamkb is een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dit netwerk zorgt ervoor, dat we je op alle administratieve vlakken een hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Besluit daarom om voortaan met ons samen te werken. Zo heb je dan, volkomen transparant, 24/7 toegang tot je eigen boekhouding. Je kunt ons daarnaast ook heel eenvoudig bereiken via e-mail of Google Meet. Een keer een dringende vraag in het weekend? Ook dan staan we graag voor je klaar.

Boekhouden voor een vast bedrag per maand

Ondernemers die voor de eerste keer een onderneming starten, schatten vaak fout in hoeveel tijd ze aan hun boekhouding moeten besteden. Logisch, je bent ondernemer dus je wilt doen waar je goed in bent, dat is immers je passie. Samen met jou verwezenlijken wij graag je doelen door je op administratief vlak geheel of slechts gedeeltelijk te ontzorgen. Dit alles tegen een vast maandelijks tarief, zodat je niet te maken gaat krijgen met onaangename verrassingen of onkosten waar je niet op gerekend hebt. Je hebt in dat geval op elk wenselijk moment toegang tot je inzichtelijke boekhouding. Van eventuele aanpassingen word je gelijk op de hoogte gesteld. Wij zijn zelf ook ondernemers. Daarom begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een degelijke financiële bedrijfsstrategie te hebben met een gezonde kostenbeheersing.

Online adviseur Arnhem

Wij zijn als bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs actief in de regio Arnhem. Dankzij het internet kunnen we gemakkelijk via e-mail en Google Meet contacten maken en bijhouden. Dit betekent zeker niet dat we individueel contact schuwen. Sterker nog, in veel gevallen heeft dat onze voorkeur. Graag maken we daarom ook even persoonlijk met je kennis. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Arnhem. Of indien gewenst bij jou op locatie. Wil je vandaag nog weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Fred Westland

Eigenaar
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Belastingadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o.

Sweerts de Landasstraat 52-2

6814 DH Arnhem

KVK: 91216001

 

T. 06 – 31 67 90 48
T. 06 – 22 19 73 90
T. 06 – 11 36 00 43

 

E. fred.westland@oamkb.nl
E. gerjan.woldendorp@oamkb.nl
E. frans.vanderhuizen@oamkb.nl

 

    Contact