Top

Oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o.

  • 200+ Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Belastingadvies op maat bij oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o.

Wij zijn Fred Westland, Gerjan Woldendorp en Frans van der Huizen. Vanuit ons kantoor in Arnhem bieden we jou als MKB-ondernemer ondersteuning op het gebied van financiële administratie en fiscale zaken. Als bedrijfs- en belastingadviseurs bij oamkb zetten wij ons in om jou te helpen je doelstellingen te realiseren met belastingadvies Arnhem.

Ons administratiekantoor in Arnhem is gericht op het optimaliseren van jouw fiscale situatie, zodat je maximaal profiteert van fiscale voordelen en tegelijkertijd voldoet aan de wettelijke verplichtingen. Door onze expertise op het gebied van belastingen te combineren met een persoonlijke touch, kunnen we jou als ondernemer ontzorgen en ondersteunen bij het nemen van de juiste fiscale beslissingen.

Zo krijg je als ondernemer de tijd en ruimte om je te richten op datgene waarom je ondernemer bent geworden, terwijl wij je voorzien van deskundig en persoonlijk belastingadvies in Arnhem. Onze missie is om je te helpen groeien en succesvol te zijn, zodat je je volledig kunt concentreren op je core business.

Wij zijn Fred Westland, Gerjan Woldendorp en Frans van der Huizen, bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs bij oamkb Administratiekantoor Arnhem e.o. Dagelijks helpen wij ondernemers hun boekhouding om te zetten naar stuurinformatie voor hun bedrijf, de bedrijfsvoering te verbeteren, en geven we advies op het gebied van belastingen.

Administratie hoeft niet veel tijd te kosten

Het voeren van een adequate financiële boekhouding is een taak die bij het ondernemen hoort. Dit wordt vaak gezien als een tijdrovende klus en het vraagt nogal wat inzet om tot de juiste verslaglegging te komen. Oamkb kan het verzorgen van je boekhouding helaas niet leuker maken, maar wel een stuk gemakkelijker en sneller!

Belastingadvies Arnhem voor het mkb

Fiscale regelingen kunnen jou als ondernemer de wind in de zeilen geven. Maar ze kunnen ook zorgen voor flinke tegenwind. Problemen met de Belastingdienst zijn niet alleen vervelend, ze leveren ook bedrijfsrisico’s op. Fiscale wetgeving is vaak erg ingewikkeld en verandert continu. Daarom gaan veel ondernemers in zee met een oamkb belastingadviseur. Met ons vakmanschap, ervaring en diepgaande, up-to-date kennis van de fiscale spelregels, zorgen wij dat de fiscale kant van jouw zaak goed geregeld is. Voor betrouwbaar belastingadvies in Arnhem, ben je bij ons aan het juiste adres.

Administratiekantoor Arnhem 24/7 beschikbaar

Oamkb is een organisatie met een landelijk dekkend netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Dit netwerk zorgt ervoor, dat we je op alle administratieve vlakken een hoogwaardige kwaliteit kunnen leveren. Besluit daarom om voortaan met ons samen te werken. Zo heb je dan, volkomen transparant, 24/7 toegang tot je eigen boekhouding. Je kunt ons daarnaast ook heel eenvoudig bereiken via e-mail of Google Meet. Een keer een dringende vraag in het weekend? Ook dan staan we graag voor je klaar.

Boekhouden voor een vast bedrag per maand

Ondernemers die voor de eerste keer een onderneming starten, schatten vaak fout in hoeveel tijd ze aan hun boekhouding moeten besteden. Logisch, je bent ondernemer dus je wilt doen waar je goed in bent, dat is immers je passie. Samen met jou verwezenlijken wij graag je doelen door je op administratief vlak geheel of slechts gedeeltelijk te ontzorgen. Dit alles tegen een vast maandelijks tarief, zodat je niet te maken gaat krijgen met onaangename verrassingen of onkosten waar je niet op gerekend hebt. Je hebt in dat geval op elk wenselijk moment toegang tot je inzichtelijke boekhouding. Van eventuele aanpassingen word je gelijk op de hoogte gesteld. Wij zijn zelf ook ondernemers. Daarom begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om een degelijke financiële bedrijfsstrategie te hebben met een gezonde kostenbeheersing.

Online adviseur Arnhem

Wij zijn als bedrijfsadviseurs en belastingadviseurs actief in de regio Arnhem. Dankzij het internet kunnen we gemakkelijk via e-mail en Google Meet contacten maken en bijhouden. Dit betekent zeker niet dat we individueel contact schuwen. Sterker nog, in veel gevallen heeft dat onze voorkeur. Graag maken we daarom ook even persoonlijk met je kennis. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Arnhem. Of indien gewenst bij jou op locatie. Wil je vandaag nog weten wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Frank Venhorst
Frank Venhorst
2023-10-05
Ik ben nu al een aantal jaar klant en ben uitermate tevreden. Ze denken echt met je mee en doen veel moeite voor je. Echt een aanrader als je naar een betrouwbaar administratiekantoor op zoek bent!
thijs
thijs
2022-09-15
Erg tevreden over jullie diensten. Staan altijd voor je klaar en denken met je mee. Erg aan te raden dus !
Debbie Boekhout
Debbie Boekhout
2022-09-06
Sinds de start van dit jaar ben ik klant bij OAMKB Westland en Woldendorp. Hen kan ik van harte aanraden. Zij zorgen dat mijn boekhouding tot op de dag van vandaag bij is. Waardoor ik mijn handen vrij heb voor mijn bedrijf en daarnaast ook nog eens goed inzicht in mijn cijfers heb. Fijne adviezen ook en service is top! Debbie Boekhout - d2be.nl
Erik van Duijn
Erik van Duijn
2022-09-05
Het beste boekhoudkantoor waar ik mee heb samengewerkt! Goede, snelle en persoonlijke service, geen achteraf facturen wat je niet hebt afgesproken. Geen prijsvechter, maar dat is het dan ook dubbel en dwars waard.
Wenneke Ong
Wenneke Ong
2022-09-05
Overstappen met je hele administratie dat doe je niet zo maar. Maar wat ben ik blij dat ik het heb gedaan! Elk moment direct zicht op alle belangrijke cijfers zorgt ervoor dat ik goed kan sturen op verdere groei. Persoonlijke aandacht en deskundigheid daar kun je bij hen op rekenen.
Martin Stevense
Martin Stevense
2022-09-03
Meedenken wordt als vanzelfsprekend gezien door Westland & Woldendorp!

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Plan meteen een kosteloos adviesgesprek via onderstaande agenda:

Stel je vraag

Fred Westland - oamkb Administratiekantoor Arnhem Henk Teunissen - oamkb Administratiekantoor Arnhem
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!