Top

Oamkb De Jong & Middelburg

  • Het administratiekantoor voor ondernemers uit Blaricum, Hilversum en omstreken
  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb De Jong & Middelburg

Wij zijn Marco de Jong en Machiel Middelburg, oprichters en eigenaren van oamkb De Jong & Middelburg. Door jarenlange ervaring in de accountancy, financiële dienstverlening en bij toeleveringsbedrijven voor de gezondheidszorg, hebben we een brede kennis in huis om naast MKB ondernemers ook medisch professionals van goed advies te kunnen voorzien. Als administratiekantoor staan wij dagelijks MKB-ondernemingen bij uit Blaricum, Hilversum, Almere en omstreken. 

Bel gerust om kennis te maken

Wil jij ook minder tijd besteden aan de administratie, omdat werken aan je onderneming veel leuker is? Dat kan! Bij ons is jouw administratie altijd up-to-date. Doordat de administratie altijd up to date is, heb je goed inzicht in de financiële positie van jouw bedrijf. Dit helpt om betere beslissingen te nemen. Bij oamkb De Jong & Middelburg krijg je een op maat gesneden online administratie voor jouw bedrijf. Deze voldoet eenvoudig aan alle verplichte belastingaangiften. Omdat je altijd inzicht hebt en wij samen de administratie bespreken, spelen we direct in op alle belastingvoordelen en zorgen we ervoor dat je zo min mogelijk belasting betaalt. Wij, oamkb De Jong & Middelburg, zijn een administratiekantoor in Blaricum met bedrijfsadvies waardoor jij met jouw onderneming meer winst gaat maken. Als administratiekantoor bedienen wij een grote variatie aan MKB-klanten uit Blaricum, Hilversum, Almere en omstreken.

Groter, beter en toch voor lokale MKB-ondernemers

Wij zijn administratiekantoor oamkb De Jong & Middelburg. Bij ons zijn MKB-ondernemers aangesloten in o.a. de regio’s Blaricum, Hilversum, Almere, ‘t Gooi, Utrecht en omstreken. Door samen te werken binnen het landelijke oamkb netwerk van belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches krijg je altijd antwoord op al jouw vragen. We zijn een administratiekantoor in Blaricum en schakelen specialisten uit de oamkb organisatie in wanneer dit nodig is. Daarnaast geven wij deskundig en praktisch bedrijfsadvies waarmee jij verder kunt. 

Meer persoonlijk contact door online administraties

Bij oamkb De Jong & Middelburg, administratiekantoor in Blaricum, krijg je een geautomatiseerde, online administratie en belastingaangiften. Dit valt allemaal binnen het maandabonnement, waardoor je niet voor onverwachte kosten komt te staan. Doordat je bij oamkb De Jong & Middelburg documenten eenvoudig kunt toevoegen aan de boekhouding door deze te uploaden in het systeem of door te sturen via email of de mobiele app, ben je geen uren per week bezig met het aanleveren van de administratie. Daarbij wordt de bankrekening van jouw bedrijf gekoppeld aan de administratie, zodat je deze niet meer hoeft aan te leveren. Dat scheelt jou tijd! Wij controleren de administratie voor jou en vullen die aan zodat je altijd 24/7 inzicht hebt op je telefoon of laptop. Samen sparren we over jouw bedrijf, om jou te helpen bij het bereiken van jouw doelen. Wanneer je vragen hebt, staan wij voor jou klaar en krijg je antwoord in begrijpelijke taal. Ook bespreken wij regelmatig de wensen en behoeften van jouw bedrijf, zodat wij jou verder kunnen helpen.

Afspraak is afspraak

Onderling vertrouwen is belangrijk voor goede relatie. Daarom kun je erop rekenen dat wij onze afspraken nakomen. Ons administratie- en bedrijfsadvieskantoor heeft ondernemers als klant binnen het MKB in de meest brede zin, waarbij we ook veel diensten verrichten voor medisch professionals. Je kunt bij ons terecht voor bedrijfsadvies, het inrichten en bijhouden van de administratie, ondersteuning bij financieringen en nog veel meer.

Duidelijkheid in administratie en bedrijfsadvies

Wij geven bij oamkb De Jong & Middelburg bedrijfsadvies. We kijken samen met jou vooruit, zodat jij jouw bedrijf nog succesvoller kunt maken. Wij werken altijd met de actuele online administratie, zodat wij passend advies kunnen geven. Als bedrijfsadviseurs met ondernemende achtergrond, zijn wij jouw vaste contactpersoon. Bij oamkb De Jong & Middelburg staan wij voor jou klaar wanneer jij dit nodig hebt. Door ons betaalbare maandabonnement weet je precies waar je aan toe bent. Je ontvangt niet voor iedere vraag of ieder belmoment een nieuwe factuur. Om extra kosten te voorkomen, overleggen wij bij extra dienstverleningen altijd eerst met jou. Als administratiekantoor bedienen wij een grote variatie aan MKB-klanten uit Blaricum, Hilversum, Almere en omstreken bedrijfsadvies. 

Administratiekantoor voor ondernemers in Blaricum, Hilversum, Almere en omstreken; online en offline bereikbaar

Als administratiekantoor, oamkb De Jong & Middelburg, zijn wij actief vanuit ons kantoor in Blaricum. Hoewel veel communicatie online afgehandeld kan worden, is het natuurlijk ook mogelijk om live af te spreken. Daarvoor kunnen we bij ons op ons kantoor een afspraak inplannen, maar wij vinden het veel leuker om bij onze klanten af te spreken. Wij komen graag bij jou langs. Want hoe goedkoop en snel online administratie en communicatie ook mogen zijn, persoonlijk contact blijft zeer waardevol om effectief te ondernemen. Neem nu contact met ons op voor een kosteloos adviesgesprek bij jou of op ons kantoor in Blaricum. Veel ondernemers uit Hilversum, Almere , Blaricum en omstreken gingen jou voor in het opnemen van contact met ons administratiekantoor.

Oamkb Blaricum: finance én de mens

Ons team

Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Marco de Jong & Machiel Middelburg - oamkb de Jong & Middelburg

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

 

Neem contact op - oamkb de Jong & Middelburg

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb De Jong & Middelburg

Deltazijde 18A

1261 ZM Blaricum

 

T. 06 – 23 36 26 30
T. 06 – 53 52 79 12

E. machiel.middelburg@oamkb.nl
E. marco.dejong@oamkb.nl