Top
Tesla zakelijk leasen: Ontdek de voordelen

Tesla zakelijk leasen: Ontdek de voordelen

Leestijd: 5 minuten

Overweeg je zakelijk een Tesla te leasen? Een uitstekende keuze voor elke ondernemer. Tesla staat aan de voorhoede van elektrische mobiliteit met modellen als de veelzijdige Model Y, de efficiënte Model 3, de ruime Model X, en natuurlijk, de luxueuze Model S. Dit blog belicht de voordelen en mogelijkheden van het zakelijk leasen van een Tesla.

Waarom kiezen voor Tesla zakelijk leasen?

Waarom een Tesla zakelijk leasen? Tesla staat symbool voor vooruitstrevende technologie, duurzaamheid, en lage operationele kosten. Dit maakt Tesla niet alleen een milieubewuste keuze, maar ook economisch aantrekkelijk door de lagere bijtelling en onderhoudskosten.

Fiscale voordelen zoals investeringsaftrek maken de keuze voor een Tesla nog aantrekkelijker. Daarnaast onderstrepen Tesla’s Autopilot en regelmatige software-updates de waarde van continu verbeterende veiligheid en prestaties.

Kortom, Tesla’s bieden een combinatie van besparingen, fiscale voordelen, en een sterk duurzaam imago. Ideaal voor ondernemers die duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel dragen. Wil je meer weten over de voordelen van Tesla zakelijk leasen? Neem contact op met oamkb voor persoonlijk advies.

Kiezen uit Tesla Model Y, Model 3, Model X, en Model S

Tesla biedt een breed scala aan modellen die elk aansluiten bij verschillende zakelijke behoeften. De Model Y, met zijn ruime interieur, is ideaal voor ondernemers die waarde hechten aan flexibiliteit en capaciteit. De Model 3, bekend om zijn efficiëntie en elegantie, past perfect bij dagelijks zakelijk gebruik. Voor pure luxe en ruimte is de Model X de ultieme keuze, terwijl de Model S uitblinkt in prestaties en stijl. Elk model biedt een unieke rijervaring en zet jouw bedrijf op de kaart als vooruitstrevend en milieubewust.

Tesla leasen en verzekeren: Wat moet je weten?

Het leasen van een Tesla vraagt om een verzekering die past bij de unieke eigenschappen van elektrische auto’s. Belangrijk is de dekking voor specifieke risico’s zoals accuschade. Vergeet niet te checken of de verzekering ook de laadinfrastructuur dekt, essentieel voor elektrische voertuigen.

Afhankelijk van je leasevorm, operational of financial lease, variëren de verantwoordelijkheden voor het verzekeren. Bij operational lease regelt meestal de leasemaatschappij dit, terwijl je bij financial lease zelf zorg draagt voor de verzekering.

Kies ook voor aanvullende dekkingen zoals pechhulp en vervangend vervoer, gezien de bijzonderheden van een elektrische auto. Zoek je advies over de juiste verzekering voor jouw Tesla? De experts van oamkb helpen je graag verder. Neem voor een persoonlijk adviesgesprek contact op met oamkb. Zo ben je verzekerd van een passende verzekering die jouw Tesla optimaal beschermt.

Hoe kun je een Tesla zakelijk én privé optimaal gebruiken?

Hoe combineer je het zakelijk en privé rijden van een Tesla op een financieel voordelige manier? Door slim gebruik te maken van de fiscale voordelen. Tesla’s genieten van een lagere bijtelling dankzij hun milieuvriendelijke karakter, wat ze aantrekkelijk maakt voor zowel zakelijk als privégebruik.

Belangrijk is het bijhouden van een nauwkeurige kilometeradministratie voor de zakelijk gereden kilometers. Dit helpt bij het scheiden van zakelijk en privégebruik en zorgt ervoor dat je niet te veel bijtelling betaalt.

Voor advies over het optimaal benutten van jouw Tesla, zowel zakelijk als privé, kun je terecht bij oamkb. Onze specialisten staan klaar om je te helpen met alle fiscale voordelen die een Tesla biedt. Neem contact op met oamkb voor persoonlijke begeleiding en zorg ervoor dat jouw Tesla een slimme keuze is voor jouw onderneming.

 

Wat zijn de ervaringen met Tesla zakelijk Leasen?

Ervaring Roger Schoenmaekers

Na 10 jaar trouwe dienst van mijn vorige auto stond ik voor de keuze om een hybride of volledig elektrische auto te gaan rijden. Gelet op duurzaamheid en het aantrekkelijke leasebedrag is het de Tesla Model Y geworden. De technologie van elektrische auto’s gaat snel vooruit, dus ondanks de prijsverlaging die Tesla voor dit model heeft doorgevoerd, is het verstandiger om te gaan voor leasing. De komende jaren zal het bereik (actieradius) van een Tesla flink toenemen en de batterijen zullen een stuk lichter zijn, waardoor minder wegenbelasting betaald hoeft te worden.

Zelf heb ik gekozen voor full operational lease voor de duur van 5 jaar met 30.000 km per jaar. Een groot voordeel van Tesla is dat je snel beschikt over je auto. In mijn geval zat er tussen de besteldatum en de leverdatum maar 7 werkdagen. Wil je niet geconfronteerd worden met hoge onderhoudskosten, dan adviseer ik om sowieso een elektrische auto te gaan rijden, want op enkele aan slijtage onderhevige onderdelen (banden, remblokken, ruitenwisserbladen, etc.) brengt het amper onderhoudskosten met zich mee. Je kunt One Pedal Driving instellen zodat je nauwelijks gebruikmaakt van het rempedaal. Een fijne optie is de Full Self Driving waarbij de auto autonoom rijdt; je moet wel je ogen op de weg houden en druk uitoefenen op het stuurwiel. Even snel en goedkoop laden bij een Tesla Supercharger en je kunt je weg weer vervolgen. Het rijden in een Tesla is vooral erg leuk. Het is een rijdende computer die boordevol technologie zit.

Stap nu over op zakelijk Tesla leasen

Overstappen op een Tesla voor zakelijk gebruik is een beslissing die verder reikt dan alleen het milieu. Het is een statement van innovatie, duurzaamheid en vooruitstrevendheid. Met modellen zoals de Model Y, Model 3, Model X, en Model S biedt Tesla voor elke ondernemer wat wils. Ben je klaar om de overstap te maken en wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen? Onze experts staan voor je klaar. Neem nu contact op met oamkb voor een vrijblijvend advies.