Top

Oamkb Zwolle

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Tijd voor belangrijke zaken; Ondernemen!

Ik ben Richard Brands en ik help ondernemers om weer tijd te maken voor hun passie: ondernemen. Dit doe ik vanuit ons administratiekantoor in Zwolle. De boekhouding kan namelijk zoveel makkelijker en sneller! We automatiseren je boekhouding tot wel 70%, zodat er meer tijd overblijft om naar je doelen en ambities te kijken. Neem nu contact op met oamkb en we bespreken samen je uitdagingen!

Is jouw passie ook ondernemen? Wat zou je ervan vinden als je je tijd en kosten bespaart en je (financiële) administratie zoveel mogelijk vanzelf loopt?  En dat je altijd en overal, direct inzicht in je cijfers hebt, waarbij je regelmatig kunt sparren over je resultaten en strategieën? Dan zou je plezier in het ondernemen nog meer toenemen. Dat is waar we het voor doen!

 

Ik ben Richard Brands, getrouwd en trotse vader van 3 kinderen. Ik ben geboren in Enschede maar woon inmiddels al ruim 25 jaar in Zwolle. Ik houd van hardlopen, onder andere de halve marathon van Zwolle, maar mag ook graag voetballen, tennissen en volleyballen. Ik loop daarnaast graag een rondje met onze Franse bulldog’s en vier altijd volop carnaval in Zwolle. Daarnaast ben ik bestuurslid bij carnavalsvereniging De Pepperbussies en ben daar ook vrijwilliger. Ik heb 20 jaar ervaring bij accountantskantoren en in het bedrijfsleven, als controleleider en financial controller. Door mijn ruime ervaring binnen de accountancy én het bedrijfsleven zijn er op het gebied van financiën geen geheimen meer voor mij.

Samen ondernemen

Samenwerken met ondernemers vind ik leuk en ligt mij erg goed. Ik wil mijn kennis en vaardigheden aanwenden voor het, tegen een betaalbare prijs, ondersteunen van MKB bedrijven door hun de bijkomende zaken uit handen te nemen en adviezen te geven zodat zij hun sterke punten verder kunnen inzetten.

 

Wil je ook een administrateur die zelf contact met je op neemt en altijd klaarstaat met goed advies? Als partner bij oamkb ben ik je sparringpartner. Met de juiste bedrijfssoftware heb ik de informatie binnen handbereik. Daarmee kan ik jou het advies geven waar jij op zit te wachten en zelfs voordat je het vraagt.

 

Oamkb heeft een model ontwikkeld waarbij alle werkprocessen van begin tot eind gedigitaliseerd zijn. Dat richt ik voor je in en verzorg ik voor je. Hierdoor heb je 24/7 real time inzicht in alle financiële informatie over je onderneming en is je financiële administratie papierloos. Door gebruik te maken van de nieuwste technologie van scan-boekhouden tot online rapportage kan ik je dat deel volledig uit handen nemen. Hierdoor komt er tijd beschikbaar om met jou in gesprek te gaan.

Meer dan een traditionele accountant je biedt, daarom oamkb Zwolle

Bij oamkb Zwolle bieden we je de voordelen van een traditioneel administratiekantoor, met de snelheid van de moderne tijd:

 • vaste prijsafspraken en vooraf overleg bij evt extra werkzaamheden.
 • 24/7 beschikbaar en goed persoonlijk contact
 • communicatie via Whatsapp, Twitter, Facebook, Google +, of “live” via een persoonlijke afspraak, zijn in de prijs inbegrepen.
 • volledig gekoppelde salarisadministratie
 • expertise voor de complexe fiscale of bedrijfsvraagstukken direct beschikbaar
 • makkelijk online samenwerken met mij als jouw online administrateur
 • samen kijken we vooruit naar de toekomst!
 • graag kom ik met jou in contact per telefoon, mail, LinkedIn, Facebook of Twitter

Geen uitdaging gaat mij te boven, dus daarom ben ik erg benieuwd naar jouw onderneming, vragen en uitdagingen en kom ik graag met je in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek! Plan snel een afspraak in.

Ons team

mkdf-team-image

Richard Brands

Eigenaar
mkdf-team-image

Jacqueline Brands

Boekhouder
mkdf-team-image

Jolanda Spruijt

Belastingadviseur
mkdf-team-image

Marlou Spruijt

Boekhouder
mkdf-team-image

Arend Pasma

Fiscalist

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

 • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
 • Bespaar je tijd én geld
 • Zijn je cijfers up-to-date
 • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Richard Brands

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Zwolle

Kaasjeskruidweg 3

8042 HK Zwolle

KvK: 68066872
 

T. 06 – 15 08 84 60

E. richard.brands@oamkb.nl

  Contact