Top

Administratiekantoor Zoetermeer

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Zoetermeer

Ik ben Sander Provoost en ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit mijn administratiekantoor in Zoetermeer. Ik zorg ervoor dat je administratie inzichtelijk én overzichtelijk wordt. Ik ben een adviseur met wie je snel contact hebt, dus kom je er niet uit, dan appen, bellen of mailen we even. Dit is inclusief in de maandprijs. We zorgen ervoor dat je tijd en plezier in het ondernemen houdt. Nieuwsgierig? Bel oamkb en vertel ons over je financiële uitdagingen!

Welkom bij oamkb. Graag stel ik mijzelf even aan je voor. Als partner van oamkb Zoetermeer ben ik (Sander Provoost) werkzaam als ondersteuner en partner van ondernemers wat betreft het financiële aspect van de organisatie en het bedrijf.

Effectieve online administratie

Het zelf opzetten en bijhouden van een effectieve financiële administratie voor het eigen bedrijf kan nogal wat kostbare tijd vergen. Ons uitgebreide oamkb netwerk, inclusief administratiekantoor Zoetermeer, staat je graag bij met advies, begeleiding en het overnemen van je eigen financiële boekhouding. Hierbij gaan wij doeltreffend te werk, nemen we je belangrijke financiële taken uit handen en heb je altijd op elk gewenst moment inzage in je financiën. Transparantie en het besparen van geld en tijd voor jezelf als ondernemer zijn speerpunten binnen onze organisatie als oamkb.

Administratie om je financiële doelen te behalen

Het bereiken van specifieke financiële doelen en het (her)organiseren van je boekhouding zijn mijn specialisaties bij administratiekantoor Zoetermeer. Als ondernemer weet ik waar je veel tijd aan kwijt bent en neem ik je graag werk uit handen. Je bespaart zo op een prijzige boekhouder en wij helpen je bij de salarisadministratie en talloze andere belangrijke zaken. Zo kun je jezelf richten op je kracht; je eigen bedrijf. Uiteraard kun je mij te allen tijde bereiken, zowel via Google Hangout als per e-mail. Tevens ben ik bereikbaar in het weekend. Het ondernemerschap houdt immers niet op na 17:00 uur!

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf en financiële boekhouding kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op bij administratiekantoor Zoetermeer!

Ons team

mkdf-team-image

Sander Provoost

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Zoetermeer

Houtsingel 91

2719 EB Zoetermeer

 

T. 06 – 2704 8845

E. sander.provoost@oamkb.nl

 

    Contact