Top

Administratiekantoor Zoetermeer

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Zoetermeer

Ik ben Sander Provoost en ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit mijn administratiekantoor in Zoetermeer. Ik zorg ervoor dat je administratie inzichtelijk én overzichtelijk wordt. Ik ben een adviseur met wie je snel contact hebt, dus kom je er niet uit, dan appen, bellen of mailen we even. Dit is inclusief in de maandprijs. We zorgen ervoor dat je tijd en plezier in het ondernemen houdt. Nieuwsgierig? Bel oamkb en vertel ons over je financiële uitdagingen!

Welkom bij oamkb. Graag stel ik mijzelf even aan je voor. Als partner van oamkb Zoetermeer ben ik (Sander Provoost) werkzaam als ondersteuner en partner van ondernemers wat betreft het financiële aspect van de organisatie en het bedrijf.

Effectieve online administratie

Het zelf opzetten en bijhouden van een effectieve financiële administratie voor het eigen bedrijf kan nogal wat kostbare tijd vergen. Ons uitgebreide oamkb netwerk, inclusief administratiekantoor Zoetermeer, staat je graag bij met advies, begeleiding en het overnemen van je eigen financiële boekhouding. Hierbij gaan wij doeltreffend te werk, nemen we je belangrijke financiële taken uit handen en heb je altijd op elk gewenst moment inzage in je financiën. Transparantie en het besparen van geld en tijd voor jezelf als ondernemer zijn speerpunten binnen onze organisatie als oamkb.

Administratie om je financiële doelen te behalen

Het bereiken van specifieke financiële doelen en het (her)organiseren van je boekhouding zijn mijn specialisaties bij administratiekantoor Zoetermeer. Als ondernemer weet ik waar je veel tijd aan kwijt bent en neem ik je graag werk uit handen. Je bespaart zo op een prijzige boekhouder en wij helpen je bij de salarisadministratie en talloze andere belangrijke zaken. Zo kun je jezelf richten op je kracht; je eigen bedrijf. Uiteraard kun je mij te allen tijde bereiken, zowel via Google Hangout als per e-mail. Tevens ben ik bereikbaar in het weekend. Het ondernemerschap houdt immers niet op na 17:00 uur!

Wil je graag weten wat ik voor jouw bedrijf en financiële boekhouding kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op bij administratiekantoor Zoetermeer!

Ons team

mkdf-team-image

Sander Provoost

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
Toegang tot de oamkb academy v.a. € 38,- per maand
Sessie bedrijfsadvies en bedrijfscoaching over een door jouw gekozen onderwerp v.a. € 328,- per sessie van 2 uur
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Zoetermeer

Houtsingel 91
2719 EB Zoetermeer

T. 06 – 2704 8845
E. sander.provoost@oamkb.nl

    Contact