Top

Oamkb Roermond – Venlo

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountantskantoor Venlo staat voor je klaar

Ik ben Cor van de Vorst en vanuit ons administratiekantoor in Roermond ondersteun ik samen met mijn team MKB-ondernemers als jij door de administratie zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor houden we tijd over om met jou naar je cijfers en ambities te kijken. Je administratie verandert hierdoor van een last naar een bron van informatie om op te sturen. Neem nu contact op met oamkb en samen bespreken we jouw uitdagingen!

Mijn naam is Cor van de Vorst. Ik ben jouw online accountant in de regio Roermond – Venlo.

 

Ik vind het prettig om samen met jou als ondernemer met jouw plannen en cijfers bezig te zijn. Dat doe ik zelfstandig voor eigen rekening en risico, maar toch werk ik niet alleen. Dat is de kracht van oamkb.

Accountant in Roermond – Venlo mét persoonlijk contact

Of je nu een starter bent of een ondernemer die hulp nodig heeft bij de verdere groei van je onderneming: voor al je vragen kun je bij me terecht. Het is een fabeltje dat bij online boekhouding geen persoonlijk contact is met de accountant. Juist omdat we de administratie samen doen is het belangrijk dat er regelmatig contact is. Bij accountantskantoor Venlo begrijpen we dit als geen ander. Als regionaal kantoor in Venlo staan wij klaar om je bij te staan met deskundig advies en een persoonlijke benadering. Ik ben dan ook je vaste aanspreekpunt en regelmatig zitten we samen aan tafel om de stand van zaken te bespreken zonder dat dit leidt tot extra kosten.

Accountantskantoor goed in accountancy

Ik adviseer je het hele jaar door op proactieve en transparante wijze als accountantskantoor Venlo. Ook over fiscale ontwikkelingen hou ik je goed op de hoogte. Zo hoef je belangrijke beslissingen niet alleen te nemen, maar heb je een sparringpartner die je hierin bijstaat. Ik begeleid je als ondernemer graag bij het voeren van je administratie, boekhouding en overige vraagstukken in je organisatie. Accountantskantoor Venlo verzorgt in samenwerking met jou alle aspecten van je financiële administratie. Dat doen wij op eigentijdse, online wijze. Dit geeft jou de kans om je te concentreren op hetgeen waarin je goed bent en dat is het ondernemen.

Accountantskantoor Roermond – Venlo

Bij oamkb werken al onze professionals met innovatieve en betrouwbare software om jou in de omgeving van Roermond – Venlo de administratie te kunnen bieden je die nodig hebt. Het maakt niet uit of je als zelfstandige werkt, samenwerkt met partners of personeel in dienst hebt, wij passen de online software volledig aan jouw wensen aan zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met het besparen van tijd. Een ondernemer moet immers doen waar hij of zij goed in is en zich niet druk hoeven maken om de administratie. Daarom nemen we je die graag uit handen. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Cor van de Vorst

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring € 545,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen € 1150,- de kosten variëren van €1.150,- tot circa €6.600,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Peter Verberne
Peter Verberne
2022-02-21
Cor is een gedegen accountant die altijd 100% voor je klaar staat. aanrader!
Joep Sanders
Joep Sanders
2020-08-27
We zijn super tevreden over OAMKB. Cor is een vakman die altijd voor ons klaar staat met gedegen advies.
Chris Hamans
Chris Hamans
2020-08-27
Als startende Coöperatie zijn we zeer tevreden met de begeleiding en advisering van Cor van de Vorst in tal van administratieve zaken waar je tegen aan loopt en met de contacten die hij correct afhandelt naar de KvK en de belastingdienst. Het Yuki administratiesysteem on-line helpt om zelf een clean desk te behouden en geeft je op elk moment inzicht en overzicht. En bovenal: Cor denkt mee met de coöperatie!
Mohamed el Joghrafi
Mohamed el Joghrafi
2019-07-22
Professionaliteit, flexibiliteit en efficiency. Ik ben heel tevreden met OAMKB, in het bijzonder met Cor van der Vorst!
Caroline Verschuren
Caroline Verschuren
2018-05-11
Een verademing , dat de jaarstukken nu eens op de afgesproken tijd klaar zijn. Met Cor is prima samen te werken, hij luistert naar de klant en houdt zich aan de afspraken. We hebben geen spijt, dat we naar deze accountant zijn overgestapt.
Jan-Douwe Rekers
Jan-Douwe Rekers
2018-05-02
Met hulp van OAMKB (accountant Cor van de Vorst en fiscalist Roger Prins) hebben wij 24/7 inzicht in onze financiële en fiscale positie. OAMKB heeft onze financiële administratie in 2016 geheel opnieuw ingericht en verder geautomatiseerd en gedigitaliseerd met Exact online zodat wij nu echt inzicht hebben in resultaat en de financiële positie. Ieder kwartaal bespreken we de cijfers over de afgelopen periode en kijken we vooruit naar de komende maanden. OAMKB voorziet ons van fiscaal advies en fungeert als vraagbaak voor onze interne administratie zodat wij de tijd hebben om ons te richten op datgene wat wij leuk vinden namelijk ondernemen! Via OAMKB geen jaar te laat rekening maar 24/7 inzicht!
Jan Schreurs
Jan Schreurs
2018-03-26
Super hoe Cor ons helpt met een betere opzet van de financiële administratie van onze Coöperatie Duurzaam Roerdalen. Hij neemt de tijd om ons groepje onervaren vrijwilligers op het goede pad te krijgen in de complexiteit van onze onderneming. Zo kunnen wij ons maximaal blijven inzetten voor de energietransitie in Roerdalen, waar het toch allemaal om draait.

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Cor van de Vorst - oamkb Roermond - Venlo

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Roermond – Venlo

Kapellerpoort 1

6041 HZ Roermond

KVK: 81883560

 

T. 06 – 13 30 34 71

E. cor.vandevorst@oamkb.nl

    Contact