Top

Oamkb Veenendaal – Ede

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen meer bereiken met Jos Kramer oamkb Veenendaal – Ede

Ik ben Jos Kramer. Jij bent ondernemer geworden omdat je daar plezier in hebt. Je krijgt er energie van omdat je er goed in bent. Als bedrijfsadviseur help ik je daar graag bij vanuit ons administratiekantoor in Veenendaal. Bij oamkb zorgen we ervoor dat je administratie geautomatiseerd wordt, altijd up-to-date is en je aangiftes op tijd worden ingezonden. Daarnaast ga ik graag een paar keer per jaar met je om tafel zitten om je ambities te bespreken. Meer weten? Neem contact op met oamkb voor meer informatie!

Jou als ondernemer in je kracht zetten is meer dan het bijhouden van een administratie. Toch is een juiste administratie belangrijk. Niet alleen voor de belastingen, maar ook om snel te kunnen reageren bij veranderde omstandigheden, of bij nieuwe kansen.

Alleen ben je misschien wel sneller, maar samen kom je altijd verder. Wij kunnen kritisch door de cijfers heen kijken en vragen te stellen bij jouw enthousiasme als ondernemer.

Persoonlijk en betrokken

Samen vormen Karin Kramer en ik, Jos Kramer, ondersteund door een backoffice het team van oamkb administratiekantoor Veenendaal – Ede. We houden je administratie zoveel mogelijk online bij zodat je daar altijd inzicht in hebt. Zo kun je zelf snel reageren en bij vragen helpen we je met advies.

Coaching en bedrijfsadvies

Verschillende ondernemers vinden het waardevol periodiek samen te komen met administratiekantoor Veenendaal – Ede. Dat kunnen zowel coaching gesprekken als advies gesprekken zijn. Centraal staat hierbij het optimale uit je onderneming te kunnen halen. Als jij het als ondernemer goed doet, krijg ik daar zelf energie van. Af en toe komt dan de marathonloper naar boven om je te motiveren, te helpen met focussen of net even aan te moedigen door te gaan. Ook ben ik zeker je rem met de kritische vraag wat je uren nou eigenlijk opleveren.

Effectief en betrouwbaar

Vanuit mijn Christelijke identiteit willen we meer dan uitstekend werk leveren omdat Zijn Woord dat nou eenmaal zegt in de Colossenzen brief 3:23 . Deze identiteit geeft mij de drive eerlijk, open en oprecht zaken te doen. Afspraak is afspraak. We spreken een vast maandtarief af en mochten er werkzaamheden zijn die eenmalig zijn en echt meer werk kosten overleggen we dit voordat we de opdracht uitvoeren. Zoals een ondernemer die we mogen dienen laatst zei: Jos is altijd bereid een stapje extra te doen zonder gelijk met een factuur te wapperen.

Online werken en lokaal communiceren

Altijd bereikbaar hoor je wel eens zeggen, maar dat werkt meestal niet zo. Tijdens kantoortijden staan we je graag telefonisch te woord. Heb je dringende vragen buiten kantoortijd, kun je een app of een mail sturen. Als dat belangrijk is reageer ik daar ook buiten kantoortijden op. Ondanks alle digitale mogelijkheden, gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. We hebben een kantoor op de Wageningselaan 50 in Veenendaal waar administratiekantoor Veenendaal – Ede gevestigd is. Hier ben je welkom. Zo kan onze dienstverlening optimaal aansluiten bij wie je bent. Als ondernemer, als professional en als mens. Plan snel een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Jos Kramer

Bedrijfsadviseur | Eigenaar
mkdf-team-image

Karin Kramer

Financieel manager | Eigenaar
mkdf-team-image

Marian van de Bovenkamp

Boekhoudkundig medewerkster
mkdf-team-image

Anna Bunk

Boekhoudkundig medewerkster

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Benne van den Dool
Benne van den Dool
2024-02-29
Zeer tevreden met de dienstverlening van OAMKB Veenendaal - Ede. Ze nemen niet alleen een last van mijn schouders, maar helpen mijn bedrijf een stuk verder.
Roy van Keulen
Roy van Keulen
2020-04-22
Professioneel en snel gereageerd. Hoewel het een kleine opdracht betreft, uiterst tevreden.
Chris de Heer
Chris de Heer
2019-11-25
Neemt de tijd en geeft goede adviezen.
Otto Fruchte te
Otto Fruchte te
2019-01-25
Zeer tevreden. Vooral over de snelle reacties en het pro-actief meedenken met de klant.
Maryam Doganay
Maryam Doganay
2018-08-01
Ik ben heel goed en snel geholpen door dit kantoor. Dank aan de fiscalist Jos Kramer voor zijn duidelijke uitleg!

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Jos Kramer - oamkb Veenendaal - Ede

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Jos Kramer

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Veenendaal – Ede

Wageningselaan 50
3903 LA Veenendaal
KvK: 78528763

T. 0318 – 24 81 50
E. jos.kramer@oamkb.nl
WhatsApp

    Contact