Top

Oamkb Roosendaal

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountant Roosendaal en Rotterdam

Ik ben Ronald van IJsselmuide en met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Roosendaal. Ik maak je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Innovatieve bedrijven help ik aan alles te denken en ik denk mee over de bedrijfsvoering.

Mijn naam is Ronald van IJsselmuide, ik ben eigenaar/directeur van oamkb Roosendaal en oamkb Rotterdam. Als accountant werk ik met ondernemers en directeuren en bestuurders van BV’s aan de juiste strategische beslissingen zodat hun bedrijf nog gezonder en duurzamer wordt.

Accountant die de ondernemer in Roosendaal en Rotterdam steunt

Dit doe ik door allereerst de administratie te digitaliseren zodat die volledig automatisch verloopt en 24/7 inzicht in de cijfers biedt. Vervolgens stel ik budgetten en prognoses op aan de hand van bijvoorbeeld KPI’s. Ik staaf ze en neem pro-actief contact op wanneer ik afwijkingen signaleer. Dan heb ik natuurlijk al de oorzaak gevonden en heb ik een concreet advies klaar. Uiteraard ben ik direct beschikbaar wanneer directeuren en bestuurders iets signaleren of willen bespreken. We voeren sowieso elk halfjaar sparringsgesprekken over de ontwikkelingen en de ambities van het bedrijf. Ik ben daardoor een partner aan de zij van de ondernemers, zodat zij succesvoller ondernemen.

Strategisch pad bewandelen

Ondernemers, directeuren en bestuurders van BV’s hebben hun visie en doelen helder voor ogen. De weg daarnaartoe is vastgelegd in doordachte strategieën, maar de voortgang over het pad loopt in de uitvoering nogal eens vertraging op. Ik zorg ervoor dat het pad controleerbaar is, continu gemonitord wordt, gesignaleerd met aanpassingsmogelijkheden waarop direct bijgestuurd kan worden.

Cijfers als strategisch instrument

Oamkb staat voor Echt goed werken in accountancy voor het MKB. Dat betekent dat cijfers worden gebruikt als strategisch instrument voor een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Genoeg te doen

Ondernemers, directeuren en bestuurders van een BV hebben genoeg taken op hun bord met betrekking tot de omzetontwikkeling, het aansturen van personeel, het onderhouden van de zakelijke contacten en dan is de administratie een noodzakelijk kwaad dat te veel tijd kost, maar wel het gevoel van controle biedt. De vraag is of er echte controle is, wanneer cijfers pas duidelijk zijn in een jaarrekening die op zijn vroegst een kwartaal na de jaarafsluiting komt. Dat geeft geen mogelijkheid meer tot bijsturing. Laat staan tot het anticiperen op veranderingen in de markt. Het is geen geheim dat juist nu de economie zo aan het veranderen is, ondernemers voor belangrijke strategische beslissingen staan.

Mijn achtergrond komt jou ten goede

Ik ben sociaal gevormd door het korps commando troepen, waarin saamhorigheid, gezamenlijke inzet en kameraadschap heel belangrijk en aanwezig is. Het samenwerken binnen de organisatie oamkb, geeft vaak dat betrokken gevoel weer terug. Zowel binnen de organisatie als met mijn klanten. Ik kan in mijn werk nu niet alleen mijn opmerkzaamheid, maar ook mijn analytisch oog gebruiken. Ik ben continue op zoek naar verbanden, ik spoor fouten op en puzzel aan de beste strategie die leidt naar een betere toekomst.

Slimme analyses

Dus: directeuren, bestuurders en ondernemers: neem contact met mij op als je wilt sparren en slimme analyses wilt toepassen, zodat je tot nog betere strategische beslissingen komt waardoor de onderneming nog beter gaat draaien.

Ons team

mkdf-team-image

Ronald van IJsselmuide

Eigenaar
mkdf-team-image

Mienke van der Steeg

Assistent accountant
mkdf-team-image

Carin van IJsselmuide

Backoffice medewerkster

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Campagne online administratie

Stap nu over op online administratie en betaal de eerste maand geen abonnementskosten!

 

Administratie bijgewerkt: waar je ook bent, jouw administratie heb je altijd en overal onder controle. Zo kun je nog beter ondernemen.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

 • Fiets van de Zaak

  Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10% zakelijk wordt gebruikt. Denk hierbij aan ...

 • Creatieve ideeën van ondernemers met moed

  De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het OMT heeft en MKB ondernemers hun omzet zien dalen, va...

 • Elektrische auto van de zaak

  Elektrische auto’s zoals de Tesla, Nissan Leaf en Opel Ampera-e hebben een uitstoot van 0 gram CO2 per kilometer. Om een schoner wagenpark te bevorderen, ...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Ronald van IJsselmuide

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Roosendaal

Keulsveld 17

4705 RS Roosendaal

KvK: 69332053

 

T. 06 – 46 38 73 83

E. ronald.vanijsselmuide@oamkb.nl

  Contact