Top

Oamkb Roosendaal

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountant Roosendaal en Rotterdam

Ik ben Ronald van IJsselmuide en met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit Roosendaal. Als accountant Roosendaal maak ik je administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Innovatieve bedrijven help ik aan alles te denken en ik denk mee over de bedrijfsvoering.

Mijn naam is Ronald van IJsselmuide, ik ben eigenaar/directeur van oamkb Roosendaal en oamkb Rotterdam. Als accountant werk ik met ondernemers en directeuren en bestuurders van BV’s aan de juiste strategische beslissingen zodat hun bedrijf nog gezonder en duurzamer wordt.

Accountant die de ondernemer in Roosendaal en Rotterdam steunt

Dit doe ik door allereerst de administratie te digitaliseren zodat die volledig automatisch verloopt en 24/7 inzicht in de cijfers biedt. Vervolgens stel ik budgetten en prognoses op aan de hand van bijvoorbeeld KPI’s. Ik staaf ze en neem pro-actief contact op wanneer ik afwijkingen signaleer. Dan heb ik natuurlijk al de oorzaak gevonden en heb ik een concreet advies klaar. Uiteraard ben ik direct beschikbaar wanneer directeuren en bestuurders iets signaleren of willen bespreken. We voeren sowieso elk halfjaar sparringsgesprekken over de ontwikkelingen en de ambities van het bedrijf. Ik ben daardoor een partner aan de zij van de ondernemers, zodat zij succesvoller ondernemen. Als accountant Roosendaal ben ik gespecialiseerd in het bieden van deze diensten aan lokale bedrijven in de regio.

Strategisch pad bewandelen

Ondernemers, directeuren en bestuurders van BV’s hebben hun visie en doelen helder voor ogen. De weg daarnaartoe is vastgelegd in doordachte strategieën, maar de voortgang over het pad loopt in de uitvoering nogal eens vertraging op. Ik zorg ervoor dat het pad controleerbaar is, continu gemonitord wordt, gesignaleerd met aanpassingsmogelijkheden waarop direct bijgestuurd kan worden.

Cijfers als strategisch instrument

Oamkb staat voor Echt goed werken in accountancy voor het MKB. Dat betekent dat cijfers worden gebruikt als strategisch instrument voor een heldere bestemming en een duidelijke route. Met een duidelijk verband tussen je bestemming en je route ben je in staat om onderweg alternatieve wegen te bewandelen om toch op koers te blijven.

Genoeg te doen

Ondernemers, directeuren en bestuurders van een BV hebben genoeg taken op hun bord met betrekking tot de omzetontwikkeling, het aansturen van personeel, het onderhouden van de zakelijke contacten en dan is de administratie een noodzakelijk kwaad dat te veel tijd kost, maar wel het gevoel van controle biedt. De vraag is of er echte controle is, wanneer cijfers pas duidelijk zijn in een jaarrekening die op zijn vroegst een kwartaal na de jaarafsluiting komt. Dat geeft geen mogelijkheid meer tot bijsturing. Laat staan tot het anticiperen op veranderingen in de markt. Het is geen geheim dat juist nu de economie zo aan het veranderen is, ondernemers voor belangrijke strategische beslissingen staan.

Mijn achtergrond komt jou ten goede

Ik ben sociaal gevormd door het korps commando troepen, waarin saamhorigheid, gezamenlijke inzet en kameraadschap heel belangrijk en aanwezig is. Het samenwerken binnen de organisatie oamkb, geeft vaak dat betrokken gevoel weer terug. Zowel binnen de organisatie als met mijn klanten. Ik kan in mijn werk nu niet alleen mijn opmerkzaamheid, maar ook mijn analytisch oog gebruiken. Ik ben continue op zoek naar verbanden, ik spoor fouten op en puzzel aan de beste strategie die leidt naar een betere toekomst.

Slimme analyses

Dus: directeuren, bestuurders en ondernemers: neem contact met mij op als je wilt sparren en slimme analyses wilt toepassen, zodat je tot nog betere strategische beslissingen komt waardoor de onderneming nog beter gaat draaien.

Ons team

mkdf-team-image

Ronald van IJsselmuide

Eigenaar
mkdf-team-image

Carin van IJsselmuide

Backoffice medewerkster
mkdf-team-image

Mienke van der Steeg

Assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring v.a. € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen v.a. € 1224,-, de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Ed van Campenhout
Ed van Campenhout
2023-01-13
Het is zeer prettig samenwerken met Ronald en zijn team van OAMKB Roosendaal. De lijnen zijn kort en er wordt zeer adequaat en correct gewerkt. Erg fijn voor een ZZP'er die altijd te weinig tijd heeft.
Elmer Bulthuis
Elmer Bulthuis
2023-01-13
Ik werk al meer dan vijf jaar samen met Ronald en sindsdien maak ik me geen zorgen meer over mijn administratie. Het is ook erg fijn dat hij altijd klaar staat met raad en daad. En altijd met een glimlach! Het heeft even geduurt om een geschikte accountant te vinden, maar nu ik er een heb ga ik denk ik nooit meer bij hem weg. Dit is em!
R & R Partycare
R & R Partycare
2023-01-11
Al jaren tevreden klant bij deze party, altijd snel en professionele hulp bij vragen👍
F. Ben
F. Ben
2023-01-08
Heel prettig om te mogen ervaren dat oamkb z'n afspraken ook nakomt,creëert veel rust in onze organisatie. Ik zie in Ronald een integere,deskundige professional. Voor mij als leek is zijn persoonlijke begeleiding en van zijn team ,heel veel waard! PSC Direct BV Capelle aan den IJssel F.Benie Salesmanager
anton van de beek
anton van de beek
2018-12-31
Rioolservice Nederland is uitermate te spreken over OAMKB. Duidelijke afspraken, korte lijnen een een heel prettige samenwerking. Deze hardwerkende mensen zijn altijd bereikbaar voor dringende vragen. Dank je Ronald en Carin voor de uitstekende samenwerking in 2018.
Robert E. Kuunders
Robert E. Kuunders
2018-07-30
Vanaf het eerste moment een prettige omgang en deskundige benadering.

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op met accountantskantoor Roosendaal

Ronald van IJsselmuide

Bij accountantskantoor Roosendaal staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag!

oamkb Roosendaal

Keulsveld 17
4705 RS Roosendaal
KvK: 69332053

T. 06 – 46 38 73 83
E. ronald.vanijsselmuide@oamkb.nl

    Contact