Top

Oamkb ICT

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Roger Schoenmaekers van oamkb ICT maakt jouw bedrijf nog digitaler

Ik ben Roger Schoenmaekers, eigenaar van oamkb ICT gevestigd in Maastricht en actief door heel Nederland. Bij mij kun je terecht voor al je administratie software, organisatie, systeem gerelateerde vragen. Via welke software kun je het beste je online boekhoudsysteem automatiseren? En welk kassasysteem past daar dan het beste bij? Ik zorg voor optimalisatie van ICT automatisering binnen jouw bedrijf!

Voor veel Tribe Members en hun ondernemers is het gebruik van ICT-software in hun dagelijkse werk niet meer weg te denken. Oamkb ICT zorgt er samen met jou voor dat de administratie software afgestemd is op jouw bedrijfsvoering en/of doelgroep, grotendeels geautomatiseerd wordt (wel tot 75%) en dat het overal te gebruiken is.

One stop shopping

Als ondernemer snap ik dat je niet zit te wachten op meerdere aanspreekpunten bij de verschillende softwareleveranciers van alle soorten softwareprogramma’s. Daarom ben ik voor jou het enige aanspreekpunt en bied ik jou oplossingsgerichte support als helpende hand bij het verder automatiseren van je werkwijze binnen de softwaretoepassingen.

Het totaal pakket

Zo ontvang je het totaalpakket. Ik neem je zorgen weg op ICT-gebied, waaronder ICT beheer van (cloud)applicaties, koppelen van (cloud-)applicaties, andere administratie software en automatisering en vergroten van ICT- en applicatiekennis d.m.v.  trainingen.

Bespaar tijd!

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, waar je in excelleert in je expertise en je niet bezighouden met ICT-toepassingen ondanks dat deze toch vaak een onmisbaar onderdeel in de hedendaagse bedrijfsvoering zijn. Juist omdat er gewerkt wordt met cloudapplicaties, kan support 24/7 remote worden uitgevoerd. Door mijn up to date en brede kennis wordt voor incidenten en problemen snel een oplossing gevonden. Daarnaast zorg ik voor maximale automatisering, waardoor eenieder meer kan doen in minder tijd.

Door de opgedane werkervaring van de afgelopen jaren, heb ik mijn netwerk flink kunnen uitbreiden, waardoor snel geschakeld kan worden bij onder andere het inzetten van specifieke hulp op automatisering en administratie software gebied.

Kopje koffie?

Ik ben voor jou een laagdrempelig aanspreekpunt voor al je vragen en ideeën op ICT en support gebied. Dit kan digitaal, maar ook telefonisch. Door het landelijk netwerk is het mogelijk om terug te vallen op administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches. Ondanks alle digitale mogelijkheden, gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. Zo kan onze dienstverlening optimaal aansluiten bij wie je bent. Als ondernemer, als professional en als mens. Plan snel een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Roger Schoenmaekers

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoach

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb ICT

Tongerseweg 166

6214 BD Maastricht

 

T. 06 – 29 20 98 70

E. roger.schoenmaekers@oamkb.nl

    Contact

    [captcha]