Top

Oamkb Gouda – Krimpenerwaard

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Bedrijfsadministratie met administratiekantoor Gouda – Krimpenerwaard

Ik ben Allard van Schoneveld en samen met mijn team van administratiekantoor Gouda ondersteun ik ondernemers. Ik ben een ondernemende sparringspartner, een gedreven en resultaatgerichte bedrijfsadviseur. Hierdoor ben je in staat gerichter te sturen en betere beslissingen te nemen. Ik heb 28 jaar ervaring in de sales- en marketing, 18 jaar op directieniveau. Ons administratiekantoor in Vlist en Gouda helpt je graag met de boekhouding. Zo heb je zelf weer tijd om te ondernemen.

Mijn naam is Allard van Schoneveld, ik ben de lokale administrateur in Gouda – Krimpenerwaard en de eigenaar van oamkb Administratiekantoor Gouda. Mijn klanten kennen me als een doelgericht persoon die op creatieve wijze zoekt naar pragmatische oplossingen. Voor mij is kwaliteit meer dan de zaakjes op orde brengen; met oog voor de menselijke maat worden immers de beste resultaten bereikt. En ik geef niet op voordat ik het beste resultaat voor mijn klanten heb behaald.

Actueel inzicht in cijfers is cruciaal

Om heel eerlijk te zijn is administratieve dienstverlening zoals we die kennen niet de reden waarom ik als zelfstandig ondernemer aan de slag ben gegaan. Het accuraat en tijdig bijhouden van de administratie is een middel, en geen doel. Volgens de traditionele werkwijze wordt de cliënt er niet op gewezen hoe belangrijk inzicht in de cijfers is. Want deze data is toch altijd te laat beschikbaar. Wanneer je succesvol aan een onderneming wilt bouwen moet je een beroep kunnen doen op actuele data en inzicht in de cijfers.

Ik ben begonnen met de oamkb formule omdat ik weet hoe veel ondernemers tegen bedrijfsadviseurs aankijken. Deze leveren vaak slechts kortstondig toegevoegde waarde. En door het combineren van het bedrijfsadviseurschap en de administratie voeren hebben we een permanente relatie en kunnen we blijvend voor het gewenste resultaat gaan. Mijn visie is dat deze structureel toegevoegde waarde moet leveren. Dus het delen van ondernemerschap: zoeken naar kansen. En vooral de mogelijkheden en onmogelijkheden benoemen. Samen ondernemen voor het beste resultaat!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ondernemers zijn ook mensen

Ik stel mezelf op als meedenkende partner die de ondernemer ook daadwerkelijk helpt om te ondernemen. Dat houdt in dat ik deze persoon zal helpen om zijn of haar kracht optimaal te benutten, en de ambities waar te maken. Uiteraard gaan we voor resultaten, wat naast een hoge omzet ook meer winst betekent. Op basis van mijn ervaring in sales en marketing, mijn cijfermatige inzicht en aandacht voor het individu zal ik de ondernemer assisteren om niet alleen als bedrijf de maximale potentie te behalen, maar ook als persoon.

Ook als het lastig wordt ben ik er voor de ondernemer. Ik zie mezelf niet alleen als dienstverlener, maar in de eerste plaats als mens. Ik heb in het verleden mensen moeten ontslaan, daarbij is een zorgvuldige aanpak vereist met respect en een persoonlijke aanpak. Het is cruciaal om naast feitenkennis ook jezelf in een ander te kunnen verplaatsen en zo een constructief gesprek aan te gaan, ook bij minder goed nieuws. Ook voor dit soort lastige gesprekken kan de ondernemer een beroep op me doen.

Bereikbaarheid en inspiratie

Als bedrijfsadviseur sta ik altijd voor mijn klanten klaar. Wanneer je met een vraag zit, of even een klankbord nodig hebt, kun je direct contact opnemen. Naast verstand van cijfers weet ik ondernemers ook te inspireren. Mijn visie op ondernemen in combinatie met een commerciële instelling laat me obstakels wegnemen om ruimte te creëren voor kansen. Ik ben eenvoudig telefonisch en per mail te bereiken, ook na kantooruren en in het weekend. En het liefst maak ik een afspraak voor een kop koffie!

Ons team

mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Eigenaar
mkdf-team-image

Gerjan Woldendorp

Register Accountant
mkdf-team-image

Wendy Verkerk

Administratrice
mkdf-team-image

Sonja Dieperink

Assistent accountant

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

JefJohn de Bruijn
JefJohn de Bruijn
2022-05-24
In welke fase je bedrijf ook zit, start-up, scale-up of in een transitiefase, OAMKB Gouda - Krimpenerwaard is een partij die met je meedenkt. In passende oplossingen en met een opbouwende kritische blik jou belang kan behartigen. Allard Schoneveld is een sparringpartner voor elke ondernemer en bedrijfseigenaar. OAMKB Gouda - Krimpenerwaard levert daarom meer dan het vereenvoudigen van administratieve processen waar ze overigens buitengewoon goed is zijn! Uptime Partners

Certificaten/Prijzen uitgereikt door oamkb

Certificaat voor kwaliteit - Allard van Schoneveld - oamkb Gouda - Krimpenerwaard

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Gouda – Krimpenerwaard

Varkensmarkt 5
2871 CX Schoonhoven

KVK: 90622758

T. 0182 20 5115
E. allard.vanschoneveld@oamkb.nl

    Contact