Top

Oamkb Deventer

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Geautomatiseerde en inzichtelijk online administratie bij administratiekantroor Deventer

Ik ben Marco Stam en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Deventer. De administrateurs van oamkb zorgen ervoor dat de administratie zo veel mogelijk automatisch verloopt. Daarnaast halen ze de voor jou interessante informatie uit je administratie. In sparringsgesprekken scherpen we samen je strategie aan, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en nóg beter kunt ondernemen. Neem contact op met oamkb en we bespreken samen je uitdagingen!

Mijn naam is Marco Stam, administrateur en eigenaar bij oamkb Deventer. Ik help ondernemers met het automatiseren van de boekhouding; help hen om bruikbare informatie uit de boekhouding te halen en spar met hen over de toekomst van hun bedrijf.

Administratie als tijdbesparende klus

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een financiële administratie is. Regelmatig wordt boekhouding als een tijdrovende klus gezien terwijl het juist een tijdbesparende klus zou moeten zijn. Een financiële bedrijfsstrategie is het sterkst als deze gebaseerd is op betrouwbare feiten en berekeningen. Dan kun je als ondernemer je bedrijf goed sturen.

Tijd voor verandering in financieel advies!

Ik heb gemerkt dat financieel adviseurs een negatief imago hebben gekregen en worden regelmatig met argwaan bekeken. Stereotype financieel adviseurs worden gezien als mensen met een gebrek aan eigen initiatief, weinig empathie en moeilijk bereikbaar. Als financieel adviseur hebben wij de plicht om hier verandering in te brengen. Daarom staan we bij administratiekantoor Deventer voor toegankelijkheid en werk ik alsof ik onderdeel ben van jouw onderneming. Je kunt ons dus gemakkelijk bereiken en altijd bellen om te sparren.

Altijd inzicht in jouw cijfers

Bij administratiekantoor Deventer ontzorgen wij ondernemers op administratief gebied door de boekhouding tot 70% te automatiseren waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Hierdoor houden wij samen tijd over om te sparren over je financiële doelen en ambities. Bij OAMKB werken we zo transparant mogelijk. Als er eventuele veranderingen zijn in wet- of regelgeving, dan brengen we je direct op de hoogte. Maar ook wat betreft de tarieven, bij ons betaal je namelijk een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten of andere verrassingen. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via telefoon, mail of Google Hangout. Ook op zaterdagavond, als je dan met een prangende vraag zit die echt niet kan wachten!

Persoonlijk contact bij oamkb Deventer

Ik werk als online administrateur bij oamkb Deventer en houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Je bent van harte welkom op ons administratiekantoor in Deventer. Ook kan ik op locatie komen zodat ik direct een gevoel krijg voor je onderneming en andersom natuurlijk ook.

 

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en graag tot ziens in Deventer!

Ons team

mkdf-team-image

Marco Stam

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Fiscaal Adviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

honore schreurs
honore schreurs
2024-02-29
Heerlijk! Je administratie is altijd bij. Ontzorgt echt. En fijne sympathieke gast, ook belangrijk..
Judith de Geus
Judith de Geus
2022-12-29
We zijn met ons bedrijf (V.O.F.) ontzettend blij met de deskundigheid van Marco. Hij staat altijd voor ons klaar met advies en helpt om ons te herinneren indien nodig :-) Marco was betrokken vanaf de eerste dag van onze onderneming en we zijn erg tevreden. Het is echt heel erg fijn als je je kunt richten op je onderneming en de boekhouding met meer dan een gerust hart kunt overdragen. Marco you are the best!
Rainer Bouwman
Rainer Bouwman
2022-11-03
Vier jaar geleden bij oamkb terecht gekomen via een bevriende ondernemer. Dhr. Stam verzorgt de boekhouding van mijn onderneming. En zelfs buiten kantooruren staat hij voor me klaar. Voor een persoonlijke benadering, aandacht en kundigheid is Oamkb het adres.
R Fernhout
R Fernhout
2022-10-21
Prettige en uitermate vriendelijke af- en behandeling. Geen zorgen over invulling en aangifte. Heerlijk relaxed. Gaat elke keer top
Alexander IJsendorn
Alexander IJsendorn
2022-10-20
Ik ben meer dan tevreden over de dienstverlening van OAMKB Deventer. Marco is zeer nauwkeurig en draagt er zorg voor dat de administratie van mijn onderneming tip-top verzorgd is. Hij is professioneel, maar tegelijk hebben wij ook een fijn en informeel contact. Hij geeft een goede ondersteuning, is altijd bereid om samen naar een oplossing te zoeken, heeft de juiste hoeveelheid kennis en ervaring, komt met initiatieven en is prettig om mee samen te werken. Ik heb echt rust voor wat betreft mijn administratie en kan eenieder Marco van harte aanbevelen.
Loes Koldeweij
Loes Koldeweij
2022-10-20
Zeer blij met dit administratiekantoor. Sinds enkele jaren laten wij onze administratie hier verzorgen en hebben wij er nauwelijks meer werk aan. Bij eventuele vragen staat Marco direct voor ons klaar en hebben we binnen 24 uur antwoord. Wij ervaren dit kantoor als zeer deskundig, toegankelijk en onze administratie is altijd up-to-date.
Gerrit Komen
Gerrit Komen
2022-10-19
De boekhouding en belastingzaken keurig op orde, een zorg minder! Marco is prettig in de omgang en betrouwbaar! Ik kan hem van harte aanbevelen!
Dennis Kuijpers
Dennis Kuijpers
2022-10-19
Zeer kundig en betrouwbaar, wij zijn meer dan dik tevreden!

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Marco Stam

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Deventer

Johan Wagenaarlaan 11
7425 GB Deventer
KvK:64338649

T. 06 – 46 16 18 56
E. marco.stam@oamkb.nl

    Contact