Top

Oamkb Deventer

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Geautomatiseerde en inzichtelijk online administratie bij administratiekantroor Deventer

Ik ben Marco Stam en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Deventer. De administrateurs van oamkb zorgen ervoor dat de administratie zo veel mogelijk automatisch verloopt. Daarnaast halen ze de voor jou interessante informatie uit je administratie. In sparringsgesprekken scherpen we samen je strategie aan, waardoor je betere beslissingen kunt nemen en nóg beter kunt ondernemen. Neem contact op met oamkb en we bespreken samen je uitdagingen!

Mijn naam is Marco Stam, administrateur en eigenaar bij oamkb Deventer. Ik help ondernemers met het automatiseren van de boekhouding; help hen om bruikbare informatie uit de boekhouding te halen en spar met hen over de toekomst van hun bedrijf.

Administratie als tijdbesparende klus

Als ondernemer weet ik hoe belangrijk een financiële administratie is. Regelmatig wordt boekhouding als een tijdrovende klus gezien terwijl het juist een tijdbesparende klus zou moeten zijn. Een financiële bedrijfsstrategie is het sterkst als deze gebaseerd is op betrouwbare feiten en berekeningen. Dan kun je als ondernemer je bedrijf goed sturen.

Tijd voor verandering in financieel advies!

Ik heb gemerkt dat financieel adviseurs een negatief imago hebben gekregen en worden regelmatig met argwaan bekeken. Stereotype financieel adviseurs worden gezien als mensen met een gebrek aan eigen initiatief, weinig empathie en moeilijk bereikbaar. Als financieel adviseur hebben wij de plicht om hier verandering in te brengen. Daarom staan we bij administratiekantoor Deventer voor toegankelijkheid en werk ik alsof ik onderdeel ben van jouw onderneming. Je kunt ons dus gemakkelijk bereiken en altijd bellen om te sparren.

Altijd inzicht in jouw cijfers

Bij administratiekantoor Deventer ontzorgen wij ondernemers op administratief gebied door de boekhouding tot 70% te automatiseren waardoor je altijd en overal inzicht hebt in de financiële status van je bedrijf. Hierdoor houden wij samen tijd over om te sparren over je financiële doelen en ambities. Bij OAMKB werken we zo transparant mogelijk. Als er eventuele veranderingen zijn in wet- of regelgeving, dan brengen we je direct op de hoogte. Maar ook wat betreft de tarieven, bij ons betaal je namelijk een vast bedrag per maand, zonder onverwachte kosten of andere verrassingen. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar via telefoon, mail of Google Hangout. Ook op zaterdagavond, als je dan met een prangende vraag zit die echt niet kan wachten!

Persoonlijk contact bij oamkb Deventer

Ik werk als online administrateur bij oamkb Deventer en houd van de snelheid en toegankelijkheid die daarbij hoort. Natuurlijk maak ik ook graag persoonlijk kennis. Je bent van harte welkom op ons administratiekantoor in Deventer. Ook kan ik op locatie komen zodat ik direct een gevoel krijg voor je onderneming en andersom natuurlijk ook.

 

Heb je vragen of wil je weten wat wij voor jou en je onderneming kunnen betekenen? Neem dan contact op en graag tot ziens in Deventer!

Ons team

mkdf-team-image

Marco Stam

Eigenaar
mkdf-team-image

Frans van der Huizen

Fiscaal Adviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Marco Stam

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Deventer

Johan Wagenaarlaan 11

7425 GB Deventer

KvK:64338649
 

T. 06 – 46 16 18 56

E. marco.stam@oamkb.nl

    Contact