Top

Oamkb Breda

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Zeg ja tegen automatische administratie!

Ik ben Laurens Schoone, ik ondersteun ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Breda. Wij zijn er om jouw doel, succesvol ondernemen, te realiseren. Cijfers helder in beeld. Die basis is voor ons het uitgangspunt. We brengen ze voor én met de ondernemer op proactieve wijze in beeld. Online administratie betekent dat je geen hobbels meer hoeft te nemen bij je praktische zaken. Neem contact op.

Nu al het (foutgevoelige) handwerk door online software is overgenomen, heb je ruimte om eens goed te sparren met je adminstrateur: samen kijken naar je cijfers, ambities en de kansen voor je bedrijf. Mijn naam is Laurens Schoone, is jouw administrateur in Breda en eigenaar van oamkb Breda.

 

Omdat we ook vinden dat administratie je geen tijd zou mogen kosten, streven we er continu naar je administratie maximaal te automatiseren. Inmiddels lukt dit ons al tot 70%! Reken maar uit hoeveel je kunt besparen op je accountantskosten/ personeelskosten en niet te vergeten op je eigen tijd.

Echt goed werken in administratie

Oamkb staat voor echt goed werken in Administratie voor het MKB. We maken van een ‘probleem’ een voordeel en zien administratie dan ook niet als noodzakelijk kwaad, maar als bron van onschatbare waarde van informatie, die je kunt gebruiken om nog succesvoller te ondernemen. En daar helpen we je heel graag mee, vanuit onze kennis, ervaring en expertises. Bij oamkb krijg je 1 aanspreekpunt, die jouw sparringpartner is. Heb je een retailorganisatie dan kun je ook gebruik maken van de analysetool. Alle partners van oamkb Breda beheersen deze tool volledig en zijn ervaren in de retailbranche. Achter hem/haar staat een heel team van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die je in kunt schakelen zodra je ze nodig hebt. Jouw oamkb partner regelt dat voor je.

Expertise in retail

Het is geen geheim dat retail ondernemers continu bezig zijn met de veranderingen om hen heen. Je past je voortdurend aan aan de veranderende omstandigheden. Distributievormen, verdienmodellen en klantgedrag veranderen continu.

Informatiebehoefte van retailers

Je hebt behoefte aan bruikbare en vergelijkbare cijfers over verkoop, marge, derving en seizoensinvloeden. Je wilt de prestaties van je stappenplan analyseren.
Bestaande analysetools zijn echter onbegrijpelijk duur, foutgevoelig, ouderwets omslachtig en tijdrovend. Vaak gebruik je veel van de duur betaalde mogelijkheden van deze software niet eens. Daarom is er nu de retail analysetool. Nu kun je als ondernemer eenvoudig je inkoop- verkoopbeleid bepalen en vol vertrouwen je financiële beslissingen nemen.

Analysetool ingericht door je sparringpartner

Wij zorgen er tevens voor dat de tool zo is ingericht dat je precies die voorspellingen krijgt die je nodig hebt. Daarnaast kunnen we met je naar de cijfers kijken, sparren over de mogelijkheden en je adviseren op basis van onze jarenlange ervaring in de retail en het ondernemerschap. Je kunt ons alles vragen over retail, want dit kennen we als onze broekzak. Op het gebied van e-commerce hebben we relaties met diverse kennispartners op het gebied van webshop design en omnichannel en multichannel retailing. We investeren in deze kennis omdat we ons onderscheiden van andere accountants. Een goede integratie met je winkel en financiële software zorgt dat je business soepel draait en het effect van je webshop helder en transparant is.

Financieringspartners

Oamkb Breda neemt zijn rol binnen retail serieus, we kijken daarom ook breder naar de behoeften van retailers. Zo hebben we bijvoorbeeld samenwerkingsafspraken gemaakt met financieringspartners zodat we je kunnen ondersteunen bij het vinden van een passende financiering. We leggen ons hierop toe omdat we vinden dat retailers met goede plannen hun ideeën moeten kunnen uitvoeren.

Online advies bij administratiekantoor Breda

In Breda en omgeving zijn wij werkzaam als bedrijfsadviseur. Naast het online contact dat we gebruiken om van elkaars situatie op de hoogte te blijven vinden we persoonlijk contact ook erg belangrijk. Daarom maken we graag kennis met je, voordat we aan de samenwerking beginnen, zodat wij samen een beeld van elkaar en elkaars wensen hebben. Dit kan uiteraard bij ons op het administratiekantoor in Breda of op een geschikte locatie voor beiden. Wil je vandaag nog weten wat ik voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan contact op.

Ons team

mkdf-team-image

Laurens Schoone

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Uitgebreide kosten boekhouding

Eenmalige inrichting en instructie vanaf € 265,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak v.a. € 172,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten v.a. € 202,- per maand
VOF / Mts bij meer dan 2 vennoten/maten v.a. € 306,- per maand
Holding, Stamrecht BV v.a. € 172,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 v.a. € 312,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 v.a. € 462,- per maand
BV lopende activiteiten >10 v.a. € 577,- per maand
Campagne financiële administratie & advies

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING
T.W.V. €295,- 

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Bjorn wagemakers
Bjorn wagemakers
2019-11-28
Ward van den Berg
Ward van den Berg
2019-10-25
Fijne club, goed werk!
George van der Spek
George van der Spek
2014-09-19
Vanaf de Belgische grens tot aan Etten-Leur is Laurens de persoon voor jou. De afgelopen maanden heeft hij mij goed geholpen met administraties voor fanchise formules. Icm zijn "business maatje" weet hij het MT te motiveren.

Belangrijke blogs

Belastingvrij schenken in 2024

Het is tijd om slim te denken over jouw financiën! In deze blog duiken we in de wereld van belastingvrij schenken. Een gouden kans voor elke ondernemer. Denk aan belastingadvies, maar dan een stap verder...

Auto van de zaak in 2024

Heb je een auto van de zaak en rijd je daarmee meer dan 500 kilometer per jaar privé? Dan krijg je te maken met fiscale bijtelling. Dit betekent dat een deel van de cataloguswaarde van de auto bij je inkomen opgeteld wordt. Maar, goed nieuws! De kosten voor deze zakelijke auto mag je aftrekken van de winst van je bedrijf. Dit verlaagt je belastbare winst.

Wonen en werken in het buitenland voor een Nederlands bedrijf

De corona crisis heeft als neveneffect gebracht dat het makkelijker is om online te werken vanuit het buitenland. Bijvoorbeeld vanuit het zonnige zuiden...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Laurens Schoone

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Breda

Stadionstraat 11 c 10
4815 NC Breda
KvK:58656197

T. 06 – 41 21 37 37
E. laurens.schoone@oamkb.nl

    Contact