Top

Oamkb Boxmeer – Sambeek

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ik ben jouw accountant in de regio Boxmeer – Sambeek!

Ik ben Henri Strik en vanuit Sambeek en ik ben register accountant. Ik ondersteun MKB-ondernemers bij hun financiële administratie. We automatiseren je administratie, zodat er meer tijd overblijft voor je echte passie: ondernemen. Daarnaast wordt het een bron van informatie die je kan helpen om sturing te geven aan je onderneming. Neem nu contact op met oamkb en we bespreken je financiële uitdagingen!

Cijferwerk is voor de meeste ondernemers niet de meest opwekkende bezigheid. Ze vinden dat cijferwerk en ander administratief werk zo automatisch mogelijk moet verlopen en hebben daar graag een constructief meedenkende partner bij, zoals een accountant Boxmeer.

Ik ben Henri Strik, een van de partners binnen oamkb Boxmeer – Sambeek. Mijn werk is het ondersteunen van ondernemers in hun administratieve verplichtingen, het veranderen van cijfers in hanteerbare informatie waarop gehandeld kan worden. Als accountant Boxmeer bied ik professionele diensten en advies om ondernemers te helpen bij hun financiële processen en boekhouding.

Administratie efficiënter inrichten

Het invoeren van het cijferwerk, het is nu eenmaal één van die dingen waar je als ondernemer niet onderuit komt. Administratief werk, er gaat vaak een heleboel tijd, arbeid en energie in zitten om het allemaal goed en volledig te doen. Het is tijd voor verandering, voor verbetering. Het invoeren van de cijfers wordt er misschien niet leuker op, maar de effectiviteit verhoogt en dát is dan weer wél leuk.

Accountants, bedrijfsadviseurs en administrateurs in heel Nederland

Het netwerk van oamkb is landelijk dekkend. Het is een netwerk waarin specialisten op financieel en administratief terrein samenkomen. De combinatie van administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches maakt dat deskundigheid en kennis van hoge kwaliteit in alle administratieve taken dichtbij en bereikbaar is. Een groot voordeel, niet alleen voor het uitvoeren van die taken, maar ook voor de bedrijven zelf.

Accountantskantoor Boxmeer – Sambeek altijd bereikbaar

Als ondernemer in Boxmeer is het van groot belang dat al jouw administratieve gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn. In onze samenwerking zorg ik ervoor dat dit mogelijk is, op elk moment van de dag en op alle dagen van de week. Je kunt altijd op mij rekenen, of het nu telefonisch, via e-mail of via chat is. Ik begrijp dat dringende kwesties zich niet beperken tot kantoortijden, daarom kun je ook buiten de reguliere werkdagen bij mij terecht met dringende vragen. Als jouw accountant Boxmeer sta ik voor je klaar.

Administratie Boxmeer – Sambeek regelt het voor je

Het cijferwerk is meestal niet de favoriete bezigheid van ondernemers, het lukt meestal niet er genoeg tijd in te steken. Je wil als ondernemer het liefste doen waar je gevoel ligt, waar je goed in bent. Ik kan je helpen met dat cijferwerk en met andere administratieve taken. Dat doe ik voor een vast maandbedrag, zonder onverwachte extra rekeningen achteraf. Aanpassingen en veranderingen worden zo snel mogelijk met je doorgenomen.

Een gedegen bedrijfsstrategie is belangrijk voor een onderneming, omdat ik zelf ook als ondernemer werk ben ik daarvan goed doordrongen. Het beheersbaar houden van de kosten is hierin een belangrijk punt.

Accountantskantoor Boxmeer – Sambeek

Ik werk als online adviseur en accountant in Boxmeer – Sambeek en omgeving. Dankzij de tegenwoordige digitale mogelijkheden tot communicatie, zoals e-mail, chat of Google Hangout, kunnen we snel contact leggen. Natuurlijk kunnen we ook rechtstreeks en persoonlijk met elkaar in contact komen. Dit kan op locatie plaatsvinden, maar je bent ook welkom op ons accountantskantoor in Boxmeer – Sambeek. Als accountant Boxmeer sta ik voor je klaar om je te helpen met je financiële zaken.

Neem contact met ons op, zodat we kunnen bekijken wat we voor je bedrijf kunnen doen.

Ons team

mkdf-team-image

Henri Strik

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring € 580,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen € 1224,- de kosten variëren van €1.224,- tot circa €7.022,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Overstapweken 2024

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 265,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Eenmanszaak of BV fiscaal voordelig in 2023?

Bij wijzigingen in het belastingstelsel kan dit ook consequenties hebben voor de bedrijfsvorm...

Hypotheek voor ondernemers in 2023

Ben jij een ondernemer die droomt van een eigen huis in 2023? Dan is de ondernemershypotheek echt iets voor jou. Speciaal ontworpen voor de unieke situatie van ondernemers zoals jij, biedt deze hypotheeklening de oplossing die je zoekt...

Indexatie bepalen voor ondernemers

Dat het beter gaat met de economie betekent niet altijd dat het beter gaat met jouw bedrijf...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Henri Strik - oamkb Boxmeer - Sambeek

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Boxmeer – Sambeek

Torenstraat 9

5836 AJ Sambeek

 

T. 0485 – 21 32 75

E. henri.strik@oamkb.nl

 

    Contact