Top

Oamkb Bedrijfsfinanciering

 • Van haalbaarheid tot contract
 • De slimste financieringsvormen
 • Onderhandeling voor de beste voorwaarden
 • Jij krijgt de beste deal
Kosteloos adviesgesprek aanvragen
naar oamkb Bedrijfsfinanciering

Bedrijfsfinanciering met resultaat

Ik ben Albert Kluyver, eigenaar van oamkb Bedrijfsfinanciering. Ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit Ede met o.a. bedrijfsfinancieringen. Samen kijken we naar de kansen voor jouw onderneming. Ik ben de bedrijfsadviseur met wie je snel mailt, belt of chat als je een vraag hebt. Op die manier helpt oamkb je direct verder!

Voorbeelden resultaten oamkb Bedrijfsfinanciering:

 • 100% financiering overname financiering bedrijf
 • sale lease back van bestaand en lease voor nieuw equipment
 • onroerend goed financiering t.b.v. een doorstart na faillissement
 • corona (BMKB-C) krediet voor herstructurering na een jaar van corona verliezen
 • financiering van een zonneweide
 • vermogensadvies en realiseren nieuwe beleggingen voor beleggingsvermogen vanwege lage (negatieve) bankrente
 • aankoop faciliteit voor de aankoop van 5 beleggingspanden
 • her – en uitbreiding financiering met lagere rente en aflossings lasten
 • krediet voor bedrijfsoverdracht van een leverancier aan pompstations
 • verdubbeling financiering voor aankoop van auto’s voor autohandelaar tegen de helft van de rente zonder aflossingsverplichting
 • factoring en bedrijfsfinanciering ook als stapelfinanciering
 • hypotheek verhoging en oversluiten tegen lagere rente woningen DGA’s
New call-to-action
New call-to-action
New call-to-action
New call-to-action
New call-to-action

Een gerust gevoel met een haalbare financiering geeft je een goed gevoel. Je kunt verder werken aan je bedrijf: om te groeien, meer winst te maken of om meer rust te hebben. Bedrijfsfinanciering is één van de voornaamste pijlers die jouw onderneming niet alleen overeind zal houden, maar kansen biedt om verder te groeien. Mijn naam is Albert Kluyver, bedrijfsadviseur en oamkb Tribe Member. Ik help je om te gaan met beperkte financiële middelen of een stagnerende omzet door je bedrijfsfinanciering als maatwerk voor jouw bedrijf te regelen. In een tijd vol verandering wil je als ondernemer controle houden over de toekomst. Dit bereiken we door goed te plannen en proactief te handelen.

Tijd is geld

Als bedrijfseconoom heb ik een ruime ervaring opgedaan in zowel vette als magere jaren. Zo heb ik gezien wat het belang is van bedrijfsfinanciering om zowel te groeien als het hoofd boven water te houden. Het is daarbij van belang dat het ‘klikt’ in de communicatie met elkaar, ik krijg naast inzicht ook energie van jou als ondernemer én als aanjager. Door pragmatische en oplossingsgerichte oplossingen te bieden komen we snel tot resultaten, op basis van duidelijke keuzes zonder twijfels. Want tijd is geld, en bij bedrijfsfinanciering is timing van groot belang voor jouw bedrijf.

Bedrijfsfinanciering in 360 graden

Om als bedrijfsadviseur goed te functioneren is het van belang om een brede ervaring op te doen, zo kan ik oplossingen aandragen vanuit ieder standpunt. Ik heb ervaring als financier, bankier, B2B factoring, corporate finance adviseur en als toezichthouder en interimmanager van diverse bedrijven. Dit stelt me in staat om de belangen van alle stakeholders mee te nemen in resultaatgerichte oplossingen qua bedrijfsfinanciering.

Snel inzicht biedt meer houvast

Wanneer je twijfels hebt of je de rekeningen nog op tijd kunt voldoen, dan heb je behoefte aan snel inzicht in de financiële status van de onderneming. Maar ook bij het plannen van grote investeringen, uitbreiding of een bedrijfsovername zul je snel in moeten spelen op de mogelijkheden die op tafel liggen. Omdat je zo snel mogelijk zekerheid wilt kan ik een volledige quickscan uitvoeren voor jouw financieringsaanvraag of voor de financiële stabiliteit van het bedrijf. Zo kun je direct zien hoe goed je ervoor staat, en wat er mogelijk is wat betreft investeren op de toekomst. Wat kun je met deze quickscan? Denk aan:

 • je vindt structuur in de uitgaven van je bedrijf
 • je weet alle opties voor externe bedrijfsfinanciering
 • je krijgt mogelijkheden aangeboden om het bedrijf beter te laten functioneren
 • je krijgt kostenbesparende opties die je bedrijf direct meer ruimte geven
 • je hebt 24/7 inzicht in je online administratie via je telefoon of laptop

Financieringsaanvraag als oplossing

Ik help je knelpunten te tackelen door een financieringsaanvraag in te dienen waar investeerders vertrouwen in hebben. Het gaat niet zozeer om het geld dat je vraagt, maar het rendement dat jij ermee zult bereiken. Als oamkb Tribe Member en bedrijfsadviseur ken ik de valkuilen die op je pad liggen, en help je om deze te vermijden.

Bedrijfsfinanciering is keuzes maken

Naast een lening bij de bank zijn er nog allerlei andere manieren om kapitaal aan te trekken. Denk aan kasstroom financiering, factoring, leasing, crowdfunding, microkredieten, handelskredieten, garanties én subsidies. Tegenwoordig zie je vaak combinaties van financieringsmogelijkheden, dit noemen we gestapeld financieren of een financieringsmix. Door voor afzonderlijke doelen de meest voordelige financiering af te sluiten kun je een flexibele financiering krijgen , met minder druk op de onderneming. Dit vereist wel wat meer planning, maar daar komen we samen uit.

Persoonlijke aanpak op grote schaal

Als bedrijfsadviseur met specialisatie bedrijfsfinanciering kan ik je persoonlijk begeleiden, terwijl ik altijd een beroep kan doen op andere specialisten binnen het landelijk dekkende oamkb netwerk. Mochten er diensten nodig zijn die niet passen binnen het standaardtarief, dan geven we dit vooraf aan. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Je kunt me bereiken via de digitale weg, telefonisch of in persoon wanneer dit mogelijk is. Door de drempel laag te houden kun je de focus op de onderneming houden.

Als bedrijfsadviseur wil ik niet gezien worden als kostenpost, maar als asset. Dit bereiken we door samen te werken, op een transparante wijze. Plan direct een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om alle mogelijkheden te bespreken.

Ons team

mkdf-team-image

Albert Kluyver

Eigenaar
mkdf-team-image

Danny Haan

Bedrijfscoach
mkdf-team-image

Cor Stapel

Accountant
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Albert Kluyver
Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Bedrijfsfinanciering

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

T. 06 – 40 11 71 90

E. albert.kluyver@oamkb.nl

  Contact