Top

Oamkb Apeldoorn

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Financieel advies op maat bij oamkb Apeldoorn

Ik ben Steven de Bruijn, accountant, en ik ondersteun ondernemers vanuit Apeldoorn. Wat houdt je wakker? Welke hulp of steun zoek je? Wat is je missie met je bedrijf? Zomaar vragen die ik je graag zou willen stellen. Ik ben een ervaren, vlot communicerende bedrijfsadviseur/accountant. Cijfermatig sterk met intuïtief inzicht. Uitstekende verbinder met oprechte aandacht voor de ander. Op zoek naar een accountant die de focus legt op de toekomst? Dan drink ik graag een kopje koffie met je!

Het is waarschijnlijk een herkenbare pijn voor jou als ondernemer: het verplichte ritueel met de administrateur om de cijfers van de onderneming tot een administratie te maken. Het is een noodzakelijk kwaad, waaraan jij als ondernemer niet ontkomt. Maar het kan gelukkig ook anders. Mijn naam is Steven de Bruijn, Accountant voor de regio Apeldoorn. Ik ben een makkelijke communicator op alle niveaus, die pragmatisch en oplossingsgericht te werk gaat. Omdat het vaak goed werkt om lastige zaken te relativeren maak ik graag gebruik van humor in de communicatie. Dit alles met als doel om jou als ondernemer te laten groeien met de gedachte dat je financiële zaken goed geregeld zijn en je lekker kan slapen!

Moderne financiële dienstverlening

Van je accountant mag je ondernemerschap en inlevings- of inschattingsvermogen richting jou als klant verwachten.

Als lid van oamkb, een nationaal netwerk van ondernemende administrateurs,accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige adviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten dag en nacht hun eigen administratie online inzien, en ben ik eenvoudig te bereiken via Google Hangout, Whatsapp en e-mail. Wanneer iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, dan ben ik óók bereikbaar.

Ondernemers met grote ambities

Ik werk graag samen met klanten die mee willen groeien in een steeds verder geautomatiseerde omgeving. Ben je een kritische ondernemer? Dan ben je zeer welkom bij mijn accountantskantoor, jij houdt mij scherp in de dienstverlening. Ik werk graag samen met startende ondernemers, zo bied ik een intensieve begeleiding bij het opstellen van een ondernemingsplan. Ook MKB’ers met drie tot vijf werknemers passen uitstekend bij mijn aanpak. Uiteraard zijn grotere klanten welkom, toch komen mijn competenties doorgaans het beste tot zijn recht in wat kleinere organisaties, waarbij persoonlijke communicatie essentieel is.

Naast mijn werk voor MKB ondernemers vanuit mijn accountantskantoor, ben ik ook beschikbaar voor interim opdrachten. Hierbij bied ik ondersteuning als accountant a.i. of als controller a.i.

Ondernemen op basis van zekerheid

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en bezig zijn met de zaken waar je echt warm voor loopt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem je deze zorg graag uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar van transparantie houden. Daarom werk ik met een vast tarief, zodat jij niet later tegen hoge kosten aanloopt. Je houdt altijd inzicht in de bedrijfsgegevens en je zult standaard een update ontvangen. Wat misschien nog wel belangrijker is: Omdat ik zelf ondernemer ben, denk ik graag proactief mee over de bedrijfsstrategie, kostenbesparing en manieren om meer winst te maken.

Jouw accountant in Apeldoorn

Ik ben als accountant en bedrijfsadviseur actief in de regio Apeldoorn. Net zo graag als via de digitale weg, spreek ik je nog liever face-to-face. Dit is mogelijk op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks het feit dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn én tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact voor mij toch het meest waardevol. Dat is de intentie; door zo veel mogelijk de administratie te automatiseren blijft er meer tijd over om bij te praten aan de keukentafel, dat is waar het gebeurt!

Ons team

mkdf-team-image

Steven de Bruijn

Eigenaar
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Steven de Bruijn

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Apeldoorn

De Pergola 34

7325 GG Apeldoorn

 

T. 06 – 22 02 49 71

E. steven.debruijn@oamkb.nl

    Contact