Top

Oamkb Amsterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Automatische administratie voor je onderneming in Amsterdam

Ik ben Frans Seijkens. Ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit Amsterdam, samen met mijn team. De boekhouding kan een stuk sneller, want het kan wel tot 70% automatisch. Hierdoor blijft er tijd over voor jouw echte passie: ondernemen. Samen kijken we naar jouw doelen en ambities. Ik ben de bedrijfsadviseur met wie je snel mailt, belt of chat als je een vraag hebt. Op die manier helpt oamkb je direct verder!

Ik ben Frans Seijkens, bedrijfsadviseur en eigenaar bij oamkb Amsterdam. Ik ondersteun ondernemers in Amsterdam door hen te helpen hun administratie overzichtelijk te maken, waardoor zij eerder kunnen sturen en betere beslissingen kunnen nemen.

Alle ondernemers krijgen er vroeg of laat mee te maken, de financiële administratie. Veel ondernemers vinden het lastig en een gedoe om alle bonnetjes en cijfers op de juiste manier te verwerken, maar je komt er niet onderuit, want je bent het nu eenmaal verplicht. Toch hoeft deze boekhouding plicht niet ingewikkeld te zijn, het kan namelijk heel anders.

24/7 inzicht in jouw cijfers

Ik probeer het anders te doen dan traditionele boekhouders, door zoveel mogelijk betrokken te zijn bij je onderneming en een laagdrempelige adviseur te zijn die zelf initiatief neemt. Als klant van mij kun je 24 uur per dag je administratie inzien en kun je mij bereiken via telefoon, WhatsApp, mail of Google Hangout. Ook in het weekend ben ik te bereiken voor dringende vragen. Als lid van oamkb, een landelijk netwerk van gedreven administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, voel ik me verantwoordelijk voor een goed contact tussen de ondernemer en mij.

Ondernemers onder elkaar

Veel beginnende ondernemers onderschatten de hoeveelheid papierwerk dat gemoeid is bij een eigen bedrijf. Als ondernemer streef je ernaar om vooral bezig te zijn met de bedrijfsactiviteiten die horen bij je onderneming. Om dit mogelijk te maken help ik je graag door je al het papierwerk uit handen te nemen. Om te voorkomen dat je voor vervelende verrassingen komt te staan werk ik altijd met een vaste prijs die van tevoren wordt afgesproken. Verder kun je uiteraard altijd je gegevens inzien en word je iedere keer als er iets verandert op de hoogte gesteld. Aangezien ik ook een eigen onderneming heb, kan ik me goed inleven in jouw positie als ondernemer en denk ik graag mee over je kosten posities en bedrijfsstrategieën.

Administratiekantoor in Amsterdam

Mijn bedrijfsactiviteiten als bedrijfsadviseur voer ik in en rondom Amsterdam uit. Door de digitale ontwikkelingen is het tegenwoordig erg gemakkelijk om met veel mensen in contact te komen. Toch ben ik van mening dat ook persoonlijk contact erg belangrijk is en dus streef ik ernaar om iedereen in het echt te ontmoeten. Deze ontmoeting kan zowel bij jouw kantoor alsook op mijn administratiekantoor in Amsterdam plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd in mijn diensten? Neem dan vandaag nog contact op en kom erachter wat ik voor jouw bedrijf kan doen.

Ons team

mkdf-team-image

Frans Seijkens

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Tim
Tim
2022-10-19
Niets dan ellende met OAMKB Amsterdam en eigenaar Frans Seijkens. Hij is slecht bereikbaar en onbetrouwbaar, komt zijn afspraken niet na. Die ene keer dat je hem te pakken krijgt komt hij zeer sympathiek en professioneel over, en belooft hij direct na zijn drukke aangifteperiode contact op te nemen. Echter, ik heb niets meer van hem gehoord en hij reageert niet meer op mijn berichten. Momenteel heeft OAMKB Amsterdam mijn administratie in gijzeling en zit ik met mijn handen in het haar. Ik lees hieronder in de andere reviews dat ik helaas niet de enige ben met problemen met dit kantoor, pas dus op!
Alexander Novikov
Alexander Novikov
2022-10-11
(afsprak was gemaakt met Pauline Daams -- zie toegevoegde foto) Samen met collega hebben afsprak via website ingeplanned. Tijdens call niemand was aanwezig. Gelijk e-mail erover gestuurd. Dagen lang geen reactie had. Daarom minder positieve reveiw ;-(.
Brigitte Hoogdorp
Brigitte Hoogdorp
2022-09-22
Nog nooit zulke slechte service gehad. Mijn advies is ga nooit met dit ''boekhoudkantoor'' in zee. Aangifte laten maandenlang op zich wachten. Er worden loze belofte gedaan voor simpele taken die niet worden nagekomen. Heel veel onnodige smoezen en aangifte waarvan je hoopt dat ze compleet zijn. Om er daarna achter te komen dat ze niet compleet zijn. Nooit mee samenwerken.
camillo franchi scarselli
camillo franchi scarselli
2022-04-19
frans seijken was able to always provide brilliant and effective advice for our project. definitely recommend it
Noor Randag
Noor Randag
2021-11-25
Wij zijn met ons bedrijf echt super blij met de diensten van OAMKB. Daarnaast is Frans een super fijne vent om mee samen te werken. Hij geeft ons persoonlijke en zakelijke tips en adviezen waar wij als bedrijf mee vooruit kunnen gaan!
Alexander van der Werff
Alexander van der Werff
2021-07-31
Al jaren een klant van OAMKB. Altijd goed advies gekregen en antwoorden krijg ik meestal snel. Er is wel eens wat misgelopen in het verleden, maar dat is netjes opgelost en gecompenseerd.
V
V
2021-07-31
Al jaren klant, fijn persoonlijk contact en kan iedereen Yuki aanbevelen.
Bureau B plus B
Bureau B plus B
2021-07-29
OAMKB Amsterdam heeft ons zeer goed geholpen bij de overstap in 2013 naar Yuki. Professionele ondersteuning en snelle reactie bij vragen. Erg prettige samenwerking! Frans, Yeliz en team, ga zo door!
Frederik Vernède
Frederik Vernède
2021-07-28
Ben al jaren een tevreden klant van OAMKB. Professioneel: snelle opvolging en accurate administratie. Kost mij weinig tijd en als er iets is, lossen ze het snel op.
Franziska Schaadt
Franziska Schaadt
2021-07-27
I am working with Frans and his team already for two years and I am very satisfied. They are always responsive and professional when we need something. We especially like YUKI as a software, easy to use and very quick to communicate with each other. Frans really thinks with me and is has a savvy business acumen which is helpful when making strategic business decisions. 5 stars! I can totally recommend OAMKB Amsterdam.

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Frans Seijkens

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Amsterdam

Herengracht 213

1016 BG Amsterdam

 

T. 020 – 82 00 646

E. frans.seijkens@oamkb.nl

 

    Contact