Top

De administratie overstapweken

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Home / Overstapweken

oamkb online administratie & belastingadvies helpen mkb-ers bij groeien en besparen

Oamkb heeft meer dan 70 administratiekantoren door heel Nederland. Onze kantoordirecteuren zijn zelf ondernemer en begrijpen dan ook waar jij als ondernemer mee te maken hebt. Bij onze kantoorvestigingen werken o.a. bedrijfsadviseurs, accountants, branchespecialisten en belastingadviseurs. Zo kunnen wij je adviseren bij ondernemersvragen én met elk financieel vraagstuk van dienst zijn. We weten dat het automatiseren van jouw administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Stap over en profiteer nu

Een online administratie bij oamkb is 24/7 inzichtelijk en met een app altijd bij de hand. Onze mensen zorgen voor een eenvoudige en soepele migratie van je boekhouding. Je hoeft daarna alleen nog maar met je telefoon de bonnetjes te scannen en facturen door te sturen. Wij nemen je de rest uit handen. Een geautomatiseerde administratie zorgt voor betalingen en aangiften die op tijd zijn. Daarbij helpen onze financiële professionals bij het vertalen van het financieel inzicht naar heldere bedrijfs keuzes die zorgen dat jouw bedrijf gaat groeien.

 

24/7 inzichtelijk en altijd bij de hand

Onze deskundigen staan garant voor een probleemloze migratie van je administratie die dan via de APP altijd bij de hand is. Daarna is het enige wat te doen valt: bonnetjes scannen en facturen doorsturen. Onze volledig geautomatiseerde module zorgt voor de rest: betalingen en aangiftes die altijd op tijd zijn.

 

Juiste beslissingen voor groei

Onze financiële experts zijn altijd bereikbaar om de gekregen inzichten, samen met jou, te vertalen naar de keuzes gericht op de groei van je bedrijf.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching