Top

Welkom bij oamkb Valkenswaard – Leende

Home / Kantoren / oamkb Valkenswaard – Leende

Ik ben Peter Jacobs

Ik ben Peter Jacobs en ik ondersteun ondernemers. Dit doe ik vanuit Leende. Ik ben een financial met een brede ervaring in controlling, accounting, financieel management en interim management. Wij helpen ondernemers bij het realiseren van hun doelstellingen. We automatiseren de financiele administratie, waardoor ondernemers tijd krijgen om te ondernemen en bezig kunnen zijn met datgene waarom zij ondernemer zijn geworden. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze financieel professionals helpt je graag verder.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Valkenswaard – Leende

Pomperschans 13
5595 AS Leende

T. 06 – 36 34 82 86

E. peter.jacobs@oamkb.nl

Contact