Top

Welkom bij
oamkb Meierijstad – Sint-Oedenrode

Home / Kantoren / oamkb Meijerijstad – Sint-Oedenrode

Ik ben Adrie van Miltenburg

Ik ben Adrie van Miltenburg, ik ben bedrijfskundige, gespecialiseerd in bedrijfsorganisatie, bedrijfsovername en financiering. Samen met mijn team binnen oamkb ondersteun ik ondernemers met hun bedrijf. Wanneer jij het vervelend en frustrerend vindt om je administratie te doen, dan ben je bij ons aan het goede adres: wij automatiseren je boekhouding zoveel mogelijk, zodat wij tijd overhouden om met jou naar jouw cijfers en ambities te kijken. Neem direct contact met ons op en start gelijk met tijd besparen!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Meierijstad – Bedrijfsoverdracht

Kwikstaart 5
5492 PA Sint-Oedenrode

T. 06 – 12 36 24 14

E. adrie.vanmiltenburg@oamkb.nl

Contact