Top

Welkom bij
oamkb Leeuwarden

Home / Kantoren / oamkb Leeuwarden

Ik ben Erik van der Veen

Ik ben Erik van der Veen en samen met mijn team ondersteun ik ondernemers vanuit ons accountantskantoor in Leeuwarden. Bij oamkb zorgen we voor je financiële administratie en krijg je mij als jouw bedrijfsadviseur erbij. Als ondernemer help ik graag andere ondernemers met de financiële kant van hun organisatie, waarna we regelmatig samen in gesprek gaan over de organisatie en de cijfermatige impact. Heb je interesse? Neem dan nu vrijblijvend contact op met oamkb!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Leeuwarden

Harro Vancestraat 12
8919 BA Leeuwarden

T. 06 – 28 98 31 89

E. erik.vanderveen@oamkb.nl

Contact