Top

Welkom bij
oamkb Haarlem – Heemstede

Home / Kantoren / oamkb Haarlem – Heemstede

Ik ben Alfred Visscher

Ik ben Alfred Visscher en ik ondersteun, samen met mijn team, ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Heemstede. Ik ben een retailman in hart en nieren. Vanuit de winkel begonnen, brachten mijn ideeën en kennis me steeds verder richting troubleshooting bij grote ketens. Als je echt wilt groeien, als je echt toe bent aan en nieuwe stap met je bedrijf, dan kom ik heel graag kijken. Bij oamkb krijg je een automatische administratie en mij als bedrijfsadviseur gespecialiseerd in retail erbij. Neem contact op met oamkb en we plannen een vrijblijvend gesprek!

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Haarlem – Heemstede

Kerklaan 21
2101 HK Heemstede

T. 06 – 51 40 11 51

E. alfred.visscher@oamkb.nl

Contact