Top

Welkom bij
oamkb Eindhoven – Hilvarenbeek

Home / Kantoren / oamkb Eindhoven – Hilvarenbeek

Ik ben Bas van Rooij

Ik ben Bas van Rooij en samen met mijn team ondersteun ik MKB ondernemers met de administratief en belastingvoordelen. Ons administratiekantoor in Hilvarenbeek zorgt voor een inzichtelijke en overzichtelijke administratie. We werken niet alleen vóór jou, maar vooral mét jou. Wij zijn een eigentijds administratie- en advieskantoor, met wie je snel belt, mailt of chat als je een vraag hebt. Zo heb jij meer tijd om écht te ondernemen. Neem nu contact op met oamkb voor meer informatie. Eén van onze financieel professionals helpt je graag verder.

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften.

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs.

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname.

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Wat onze klanten zeggen

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

 

oamkb Eindhoven – Hilvarenbeek

Jan van Dongenpad 5
5081 MB Hilvarenbeek

T. 06 – 40 35 73 93

E. bas.vanrooij@oamkb.nl

Contact