Top

Oamkb Roermond – Venlo

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Accountantskantoor Roermond – Venlo staat voor je klaar

Ik ben Cor van de Vorst en vanuit ons administratiekantoor in Roermond ondersteun ik samen met mijn team MKB-ondernemers als jij door de administratie zoveel mogelijk te automatiseren. Hierdoor houden we tijd over om met jou naar je cijfers en ambities te kijken. Je administratie verandert hierdoor van een last naar een bron van informatie om op te sturen. Neem nu contact op met oamkb en samen bespreken we jouw uitdagingen!

Mijn naam is Cor van de Vorst. Ik ben jouw online accountant in de regio Roermond – Venlo.

 

Ik vind het prettig om samen met jou als ondernemer met jouw plannen en cijfers bezig te zijn. Dat doe ik zelfstandig voor eigen rekening en risico, maar toch werk ik niet alleen. Dat is de kracht van oamkb.

Accountant in Roermond – Venlo mét persoonlijk contact

Of je nu een starter bent of een ondernemer die hulp nodig heeft bij de verdere groei van je onderneming: voor al je vragen kun je bij me terecht. Het is een fabeltje dat bij online boekhouding geen persoonlijk contact is met de accountant. Juist omdat we de administratie samen doen is het belangrijk dat er regelmatig contact is. Ik ben dan ook je vaste aanspreekpunt en regelmatig zitten we samen aan tafel om de stand van zaken te bespreken zonder dat dit leidt tot extra kosten.

Accountantskantoor goed in accountancy

Ik adviseer je het hele jaar door op proactieve en transparante wijze. Ook over fiscale ontwikkelingen hou ik je goed op de hoogte. Zo hoef je belangrijke beslissingen niet alleen te nemen, maar heb je een sparringpartner die je hierin bijstaat. Ik begeleid je als ondernemer graag bij het voeren van je administratie, boekhouding en overige vraagstukken in je organisatie. Ik verzorg – in samenwerking met jou – alle aspecten van je financiële administratie. Dat doe ik op eigentijdse, online wijze. Dit geeft jou de kans om je te concentreren op hetgeen waarin je goed bent en dat is het ondernemen.

Accountantskantoor Roermond – Venlo

Bij oamkb werken al onze professionals met innovatieve en betrouwbare software om jou in de omgeving van Roermond – Venlo de administratie te kunnen bieden je die nodig hebt. Het maakt niet uit of je als zelfstandige werkt, samenwerkt met partners of personeel in dienst hebt, wij passen de online software volledig aan jouw wensen aan zodat jij zo snel mogelijk kunt beginnen met het besparen van tijd. Een ondernemer moet immers doen waar hij of zij goed in is en zich niet druk hoeven maken om de administratie. Daarom nemen we je die graag uit handen. Heb je hier interesse in? Neem dan contact met ons op.

Ons team

mkdf-team-image

Cor van de Vorst

Eigenaar
mkdf-team-image

Roger Prins

Belastingadviseur / fiscalist
mkdf-team-image

Bas van Kooten

Horeca-bedrijfsadviseur
mkdf-team-image

Ton Peters

HR adviseur
mkdf-team-image

Albert Kluyver

Bedrijfsfinanciering

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven

Accountancy

Accountantsjaarrekening
Jaarrekening en samenstellingsverklaring € 519,- opgesteld door een accountant
Due diligence en overige accountantsverklaringen € 93,- de kosten variëren van €1.093,- tot circa €6.298,- per verklaring
Een verplichte jaarrekening zit al in het maandabonnement, een accountantsjaarrekening is meestal niet verplicht
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Cor van de Vorst - oamkb Roermond - Venlo

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Roermond – Venlo

Kapellerpoort 1

6041 HZ Roermond

KVK: 81883560

 

T. 06 – 13 30 34 71

E. cor.vandevorst@oamkb.nl

    Contact