Top

Oamkb Veenendaal – Ede

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Samen meer bereiken met Jos Kramer oamkb Veenendaal – Ede

Ik ben Jos Kramer. Jij bent ondernemer geworden omdat je daar plezier in hebt. Je krijgt er energie van omdat je er goed in bent. Als bedrijfsadviseur help ik je daar graag bij vanuit ons administratiekantoor in Veenendaal. Bij oamkb zorgen we ervoor dat je administratie geautomatiseerd wordt, altijd up-to-date is en je aangiftes op tijd worden ingezonden. Daarnaast ga ik graag een paar keer per jaar met je om tafel zitten om je ambities te bespreken. Meer weten? Neem contact op met oamkb voor meer informatie!

Vanuit mijn visie om een ondernemer in zijn kracht te zetten, wil ik de ondernemer graag dienen. Jullie zijn ondernemer geworden omdat jullie goed zijn in jullie vak. Vaak zijn de jaarcijfers en de administratie een noodzakelijk kwaad. Alle anderen dingen laat je doen door ons waar wij goed in zijn. “En ik vind het heerlijk om te goochelen met cijfers”,
Zo kunnen we samen meer bereiken dan jij alleen. Nog even los van het belastingtechnische aspect waardoor er vaak ook veel meer geld bespaard kan worden dan dat de ondernemer zich realiseert.”
&nbsp
Ik ben Jos Kramer, franchisenemer van oamkb Veenendaal – Ede. Met een klein team houden we je administratie zoveel mogelijk online bij, kijken we regelmatig door je cijfers heen en geven daar waar wij iets zien advies of sturen we bij op punten die belangrijk kunnen zijn. Dit advies kan gevraagd, maar zeker ook ongevraagd zijn. Hou daar dan ook serieus rekening mee. Vaak zeg ik erbij dat als wij je administratie mogen doen, je mij er wel krijgt.

Ondernemen is samenwerken

Overwinnen doe je samen. Vanuit mijn Christelijke achtergrond vind ik het mooi Christelijke ondernemers te mogen dienen omdat we vaak dezelfde drive hebben, maar ook de niet Christelijke ondernemer blijkt vaak ook heel dienstbaar en heel creatief te zijn. Hou er wel rekening mee dat door mijn geloofsovertuiging een afspraak een afspraak is en de normen en waarden vanuit de Christelijke traditie voor mij belangrijk zijn. Zo wil ik graag open en transparant werken. Vooraf spreken we een vast maandtarief zo zodat je niet ineens tegen torenhoge facturen aanloopt. Komen er wel extra werkzaamheden, dan gebeurt dat altijd in overleg.

Effectief en betrouwbaar

Heel bewust kies ik ervoor om een bedrijfsadviseur te zijn vanuit wie ik ben. Hiermee kan ik inhoud geven aan de bediening die aan mij gegeven is. De Bijbel leert mij heel veel over een onderneming. Rabi Daniël Lapin weet het heel mooi te verwoorden: “earnings and profit are God’s way of rewarding us for forming relationships with others end serving them faithfully and effectively”. Meer dan 3500 teksten over geld. Ik geloof dat God ons wil helpen met hoe wij willen ondernemen. Werken combineren met leven.

 

Timemanagement is hierbij een belangrijke pijler. Vaak is er zoveel werk dat je dat niet af krijgt binnen 40 uur per week. Door effectief met je tijd om te gaan, uit te besteden wat je te veel tijd kost en jouw onderneming als een professioneel bedrijf te zien, mag jij je gezin weer als eerste prioriteit zien. Ik help je deze inzichten te krijgen. Natuurlijk geldt voor mij ook dat ik mijn werkweek beperk tot 40 uur. Heb jij echter na werktijd toch een brandende vraag, stuur dan een appje. Daar zal ik ook buiten kantoortijden op reageren.

Online werken en lokaal communiceren

We hebben een kantoor op de Wageningselaan 50 in Veenendaal. Maar we hopen wel dusdanig laagdrempelig te zijn dat je mij kunt bellen of een WhatsApp bericht sturen. Mailen kan natuurlijk ook. Ondanks alle digitale mogelijkheden, gaat er niets boven een persoonlijk gesprek. Zo kan onze dienstverlening optimaal aansluiten bij wie je bent. Als ondernemer, als professional en als mens. Plan snel een afspraak in voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ons team

mkdf-team-image

Jos Kramer

Bedrijfsadviseur | Eigenaar
mkdf-team-image

Karin Kramer

Financieel manager | Eigenaar
mkdf-team-image

André Weijman

Assistent accountant
mkdf-team-image

Marian van de Bovenkamp

Boekhoudkundig medewerkster
mkdf-team-image

Tim Kramer

Financieel administratief medewerker
mkdf-team-image

Samuel Mengerink

Office manager

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 238,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 155,- per maand
Holding, Stamrecht BV € 155,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 182,-
€ 276,-
per maand
per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 2-5 € 280,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 415,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 519,- per maand
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

 • Review Boekhoud Gemak

  Sinds de overnames van het Zweedse bedrijf Visma van circa 20 bedrijven in Nederland, waaronder Visionplanner, NMBRS en Cash en de overnames van Exact (eigendom...

 • Fiets van de Zaak

  Het is mogelijk om een fiets op naam van de onderneming aan te schaffen. Voorwaarde is dat de fiets voor minimaal 10% zakelijk wordt gebruikt. Denk hierbij aan ...

 • Creatieve ideeën van ondernemers met moed

  De kartrekkers van de economie zitten niet bij de pakken neer ondanks dat de regering alleen medici in het OMT heeft en MKB ondernemers hun omzet zien dalen, va...

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Jos Kramer

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Veenendaal – Ede

Wageningselaan 50

3903 LA Veenendaal

KvK: 78528763

 

T. 0318 – 24 81 50

E. jos.kramer@oamkb.nl

  Contact