Top

Oamkb Sueters & Van Waaij

 • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
 • Volledig geautomatiseerde administraties
 • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
 • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Sueters & Van Waaij bedrijfscoaches voor Alphen a/d Rijn, Bodegraven-Reeuwijk en de Leidse regio

Wij zijn Vincent Sueters en Peter van Waaij, de ondernemers achter
oamkb Sueters & Van Waaij in Alphen aan den Rijn. De organisatie voor optimalisatie van jouw onderneming! Wij zijn ook actief in de regio Leiden en in de regio Bodegraven-Reeuwijk voor alle ondernemers in het MKB.

Met het bedrijfscoachingstraject in 7-stappen tillen wij jouw bedrijf naar een hoger niveau.

Door goed naar jou te luisteren, weten wij hoe we je kunnen helpen om jouw doelen te verwezenlijken. Jij en jouw bedrijf groeien met behulp van ons op maat gemaakt bedrijfscoachingstraject. Voor dit flexibele stappenplan hebben wij alle specialisten in huis. Zo kun je bij ons terecht voor gespecialiseerde bedrijfscoaches, bedrijfsadvies, het automatiseren en digitaliseren van jouw financiële bedrijfsadministratie en fiscale adviezen. Op deze manier kunnen wij alles optimaliseren samen met jou, om jouw bedrijf nog beter te laten groeien:

 

 • doelen bereiken
 • marketing & sales verhogen
 • processen makkelijker en efficiënter laten verlopen
 • medewerkers zelfstandig en teams zelfsturend laten worden
 • strategieën uitwerken

Ondernemerschap

Wat zou het mooi zijn als je meer aan jouw bedrijf zou werken in plaats van er in. Om optimaal te kunnen ondernemen maken wij samen een plan, dat ons in staat stelt vragen te stellen zodat jij de beste strategieën kan toepassen. Onze strategieën zijn speciaal ontwikkeld voor en door ondernemers en deskundigen uit het MKB.

 

Dit realiseren we door eerst de omzet te verhogen. Dit geeft ons de nodige middelen om aan de slag te gaan met systemen ontwikkelen die zelf jouw bedrijf laten draaien. Daarnaast heb je ook een zelfsturend team nodig. Hierdoor ben je niet alleen in staat om jouw onderneming optimaal en zelfstandig te laten draaien, maar creëer je ook rust en tijd. Nu kun jij Meesterlijk ondernemen!

Hands-on bedrijfscoaches

Wij zijn zelf ook ondernemers en snappen dat je niet op (dure) consultants en uitgebreide adviesrapporten zit te wachten. Bij oamkb staan we voor transparantie, spreken we van te voren onze vaste prijzen af, en spreken we termijnen af wanneer we de resultaten meten. Zo kom je nooit voor een onaangename verrassing te staan.

 

Breed georiënteerd en door jarenlange ervaring in o.a. sales & operations, beleidsvorming en bedrijfsvoering in retail, groothandel bedrijven en financiële dienstverlening, helpen wij groeiende bedrijven én bedrijven in zwaar weer met het verhogen van de omzet, winst en groei!

Team van bedrijfscoaches

Om jouw ondernemen en dus de onderneming te ( kunnen) optimaliseren zijn wij aangesloten bij oamkb. Een landelijk opererend netwerk met veel specialisten en een bewezen expertise.
We zijn dus wel jouw aanspreekpunt, maar kunnen gebruik maken van veel specialisten.
Hierdoor kunnen we je in contact brengen met een groot aantal financieel specialisten, waaronder (register) accountants, belastingadviseurs, financieringsspecialisten, maar ook andere bedrijfscoaches op het gebied van zwaar weer, turn-around, HR, marketing & sales, systemen, strategie en overnamespecialisten.

 

Daarnaast kunnen we je helpen met juridische vraagstukken, bedrijfskundige vragen en cases zoals bedrijfswaardering, verkoop en opvolging. Kortom: Al jouw vragen op zakelijk gebied.
Daarnaast is een belangrijke reden om met oamkb samen te werken o.a. de verregaande kennis, specialisatie en de transparantie in prijzen.

Vandaag op morgen-plan voor bedrijven in zwaar weer

Bij ons Vandaag op morgen plan wordt er gekeken of- en waar de eerste noodzakelijke stappen gezet zouden moeten worden om de hartslag van jouw bedrijf direct weer regelmatig te krijgen. Waarna je vervolgens actief meegenomen wordt in een stappenplan naar het vervolg voor jouw bedrijf. Het Vandaag op morgen plan is een flexibel op maat gemaak plan o.b.v. In 7 stappen naar een beter bedrijf. Een traject dat niet de route terug is naar het oude normaal, maar juist naar jouw nieuwe toekomst!

Overal en altijd inzicht in je administratie

Niet alleen kunnen we jou een online administratie op maat leveren, maar we houden deze ook voor je bij. Daardoor is jouw administratie niet alleen up-to-date, maar kan je, door het goede inzicht in jouw financiële positie, (nog) betere beslissingen nemen. Daarnaast zijn wij een laagdrempelig aanspreekpunt en sparringpartner voor je waarbij je altijd terecht kunt met je vragen en ambities. Omdat wij met onze oamkb specialisten samenwerken hebben we altijd een oplossing voor je.

Optimaal contact? Direct bellen of mailen

Wil jij optimaal (gaan) ondernemen? Bel of mail ons. Wij komen graag naar je toe om kennis te maken en je verder te helpen. Dat kan natuurlijk op jouw kantoor, of digitaal. Laat ons weten wat jou het beste uitkomt!

Ons team

mkdf-team-image

Vincent Sueters

Eigenaar
mkdf-team-image

Peter van Waaij

Eigenaar
mkdf-team-image

Ramon van Winkel

Administrateur
mkdf-team-image

Johannes Heideveld

Accountant RA
mkdf-team-image

Johan Rinzema

Salarisadministratie
mkdf-team-image

Allard van Schoneveld

Herstructurering en Financieringen

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
7 maanden - 7 stappenplan
1x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 295,- per maand*
7 maanden - 7 stappenplan
2x per maand coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 595,- per maand**
7 maanden - 7 stappenplan
1x per week coaching
Gratis toegang tot oamkb academy
€ 1150,- per maand*
* afhankelijk van de stand van je bedrijf en de hoeveelheid tijd die je nodig hebt
** meest gekozen
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Vincent Sueters Peter van Waaij - Sueters & Van Waaij

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Sueters & Van Waaij

Stationsplein 217
2405 BK Alphen aan de Rijn
T. 06 21 44 17 73

E. info.svw@oamkb.nl

  Contact

  [captcha]