Top

Oamkb Sittard

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Ben je ondernemer en gevestigd in de regio Zuid-Limburg? Dan zijn wij jouw online adviseurs! oamkb

Ik ben Marina van Rossum en samen met Roy Argyrakis ondersteun ik ondernemers vanaf ons administratiekantoor in Sittard. Ik werk op een gestructureerde wijze als verbinder en motivator en realiseer de resultaten die gesteld zijn bij het MKB. Ben jij die ondernemer die wil groeien? Ben jij die franchisegever die wil organiseren? Ben jij die enthousiasteling die ideeën wil creëren? Dan ben ik jouw Blijmaker! Ik adviseer bij financiële vraagstukken om bedrijven weer gezond te maken of een bedrijf gezond te laten (door)groeien. Neem gerust contact op met oamkb voor meer informatie.

Oamkb Sittard – Geleen is gevestigd in de westelijke mijnstreek in Zuid-Limburg. Wij zijn er om ’echt goed werken in administratie’ te realiseren voor alle mkb-ondernemers in onze regio en daarbuiten.

Geautomatiseerde administratie bij oamkb Sittard – Geleen

Het helder in beeld hebben van de cijfers is niet genoeg. Daarom doen wij meer dan dat. Je boekhouding bijwerken gebeurt online en zoveel mogelijk (tot 70%) geautomatiseerd. Hiermee geven we de ondernemer 24/7 toegang tot de actuele financiële status van de onderneming. Daarmee is de ondernemer altijd en overal in staat cijfers vanuit de basis ’mee te laten werken’ in zijn onderneming. Door de tijdsbesparing voor zowel ons als de ondernemer, houden we tijd over om te sparren over ambities en concrete plannen voor de toekomst.

 

Overstappen naar een online administratie is simpel. Lees ons stappenplan en maak jouw ondernemersleven vandaag nog een stuk makkelijker!

Altijd weten waar je aan toe bent bij administratiekantoor oamkb Sittard – Geleen

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent en bezig zijn met wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Wij nemen deze zorg graag uit handen zonder achteraf met verrassingen te komen. Wij werken volgens het principe ’afspraak is afspraak’ en communiceren schriftelijk alsook mondeling duidelijk, helder en begrijpelijk, zodat we beiden weten waar we aan toe zijn.

Oamkb Sittard – Geleen staat voor je klaar

Wij zijn als online adviseur actief in de regio Sittard – Geleen-Geleen en Zuid-Limburg. Net zo graag als via de digitale weg, spreken we je face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol. Neem daarom contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Ons team

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Maandabonnement Prijs per maand v.a.
Maandabonnementen eenmanszaak en VOF € 145,00
VOF met 2 vennoten € 170,00
BV tot 5 fte € 265,00
BV 5 - 10 fte € 395,00
BV meer dan 10 fte € 495,00
Holding, Stamrecht BV € 145,00
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Sittard B.V.

Transportlaan 1

6163 CX Geleen

KvK:77980492

 

T. 046 – 26 00 20 1

E. receptie@oamkbsittard.nl
E. sittard@oamkb.nl

    Contact