Top

Oamkb Salland – Schalkhaar

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

No-nonsense met oamkb Salland – Schalkhaar

Ik ben Henk Putman en ik ondersteun MKB-ondernemers vanuit ons administratiekantoor in Salland. Administratie kan een stuk gemakkelijker door hem te automatiseren, waarbij je ook nog eens meer inzicht krijgt in je cijfers. Samen kijken we naar je doelen en ambities. Neem contact op met oamkb voor meer informatie en één van onze financieel experts helpt je graag verder.

Mijn naam is Henk Putman, ik ben een financial in hart en nieren met ruim 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Wanneer ondernemers starten met een bedrijf is het voeren van de administratie niet het doel. Toch moeten alle documenten geordend worden, en vervolgens ingevoerd in de boekhoudsoftware. Dat neemt veel tijd in beslag, kostbare uren waarin je niet kunt ondernemen. Ik weet uit ervaring dat ondernemers zich niet graag bezighouden met de boekhouding. Voor de ondernemer is het bijhouden van de financiële administratie saai, tijdrovend of gewoon te ingewikkeld. Daarom help ik je, een administrateur die wel met deze uitdaging overweg kan, en het nog leuk vindt ook!

De uitdagingen voor een ondernemer

Er komen veel uitdagingen op het pad van de ondernemer, denk bijvoorbeeld aan het aannemen van nieuwe werknemers, de overstap van ZZP naar een BV, opvolging door de volgende generatie, verkoop van de onderneming, de bedrijfsactiviteiten stoppen in verband met pensioen, een faillissement, overnames, fusies en nog veel meer ingrijpende veranderingen binnen de organisatie. Bestaande bedrijven kunnen gebruik maken van de expertise die ik in het verleden heb opgedaan binnen diverse organisaties in diverse sectoren zoals de bouw, IT, accountancy, chemie en bibliotheken. Daarnaast heb ik internationale ervaring opgebouwd binnen een aantal bedrijven.

Voor ondernemers, door een ondernemer

Mijn klanten geven tijdens de eerste kennismaking regelmatig aan dat ze het gevoel hebben er alleen voor te staan. Als ondernemer werk ik samen met deskundigen en branchegenoten binnen het oamkb netwerk die deze situatie heel goed kennen. Omdat ik zelf als ondernemer kan werken met een vangnet, kan ik andere ondernemers ook beter van dienst zijn, dat werkt wel zo prettig.

Ik werk graag met ondernemers die op dezelfde wijze in het leven staan als ik. Betrouwbaar, integer met oog voor mens en omgeving. Mensen die werken aan een mooie toekomst voor henzelf en voor de volgende generaties. Binnen de financiële administratie is samenwerken van belang, je moet als een teamspeler te werk gaan en elkaar iets gunnen. Uiteindelijk stelt de klant vertrouwen in mij door de ins en out van de administratie te delen, in ruil hiervoor bied ik een oprechte interesse voor mijn klanten, integriteit en authenticiteit.

Een bedrijfsadviseur die voor je klaar staat

Openheid in communicatie is misschien wel mijn beste eigenschap. De klant weet direct waar ik voor sta, en hoe ver ik bereid ben te gaan voor mijn klanten. What you see is what you get, omgaan met elkaar op een integere wijze. Vertrouwelijkheid is een groot goed, je wilt als lokale ondernemer het gevoel hebben dat je vrij kunt communiceren met jouw adviseur. Dit was een vaardigheid waar ik voorheen als salarisadministrateur al goed in was, hier werd ik regelmatig op getest. Het is een tweede natuur geworden, en dat waarderen mijn klanten. Bereikbaarheid speelt hierbij een belangrijke rol, daarom kun je me bellen, mailen, appen, met me chatten of gewoon in persoon afspreken. Online bereikbaar en lokaal beschikbaar, dat is mijn motto.

Weg met papier, de toekomst is digitaal

Bij veel bedrijven en ook bij veel traditionele administratiekantoren wordt er nog veel gebruik gemaakt van papier. Bij oamkb kan tot 70% van het administratieve werk geautomatiseerd worden waardoor er meer tijd is om samen met de klant te sparren en vooruit te kijken. De ondernemer krijgt meer inzicht en controle over de administratie zonder daar veel tijd aan te besteden. Minder tijd besteden aan de boekhouding, meer bezig met het runnen van de onderneming. Als administrateur en bedrijfsadviseur weet ik dat elke ondernemer zich daar heel prettig bij voelt.

Nieuwsgierig geworden naar hoe ik jou kan helpen? Wij bieden nu de mogelijkheid om het geheel gratis en vrijblijvend uit te proberen. Maak daarom snel een afspraak. Je bespaart dan per direct kostbare tijd en je krijgt inzicht in de volledige financiële status van je bedrijf. Daarnaast help ik je wegwijs te maken met de software die wij gebruiken. Uiteraard doe ik de verplichte aangiftes. En ik assisteer je bij het opstellen van de financiële doelstellingen en de keuzes die daarbij horen. Meer dan 3.000 tevreden MKB-ondernemers hebben deze keuze al gemaakt.

Ons team

mkdf-team-image

Henk Putman

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 249,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 162,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 190,-
€ 288,-
per maand
Holding, Stamrecht BV € 162,- per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 1-5 € 293,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 434,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 542,- per maand
Campagne overstapweken 2023

STAP NU OVER EN ONTVANG GRATIS INRICHTING
(T.W.V. € 249,-) 

Laat oamkb je zakelijke wereld veranderen! Geniet van een moderne online administratie die 24/7 up-to-date is en toegankelijk via een handige app. Het oamkb-team in jouw regio zorgt voor een naadloze migratie van je huidige administratie. Scan eenvoudig bonnetjes, stuur facturen per e-mail en laat de rest aan ons over. Blijf op tijd met betalingen en aangiften dankzij ons professionele team. En dat is niet alles; je krijgt direct toegang tot een ervaren bedrijfsadviseur die al je vragen beantwoordt. Aarzel niet langer en plan nu een afspraak bij het oamkb-administratiekantoor in jouw regio om je bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen!

Plan direct een afspraak bij het administratiekantoor in jouw regio

Wat onze klanten zeggen

Fem Petiet
Fem Petiet
2020-09-17
Henk is iemand die zorgt voor zijn klanten. Hij is betrokken en leeft mee. Hij komt met tips waar we mee vooruit kunnen en verzorgt alles netjes. Een aanrader!

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Salland – Schalkhaar

Prinses Margrietweg 4

7433 DH Schalkhaar

 

T. 06 – 1353 6756

E. henk.putman@oamkb.nl

 

    Contact