Top

Oamkb Rotterdam

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Een altijd up-to-date administratie bij oamkb Rotterdam

Ik ben Arthur Hukom en samen met Ronald van IJsselmuide helpen wij MKB-ondernemers vanaf ons administratiekantoren in Rotterdam. Wij bieden onze klanten het gemak van een altijd up-to-date administratie. Dit is een van de belangrijkste bouwstenen waarmee je jouw bedrijf winstgevend kunt maken. Als ervaren financieel professionals linken wij de cijfers en ondernemersdoelstellingen. Neem contact op met oamkb Rotterdam, we bespreken graag jouw ondernemersdoelstellingen!

Wij zijn Arthur Hukom en Ronald van IJsselmuide, eigenaren van oamkb Rotterdam. Vanuit ons administratie- en accountantskantoor bieden we ondernemers een altijd up-to-date administratie met 24/7 inzicht. We zorgen ervoor dat de administratie een belangrijke bron van informatie wordt waarop gestuurd kan worden.

 

Bij administratie-en accountantskantoor oamkb Rotterdam bedienen we tal van ondernemers in diverse branches, van aannemer tot horecagelegenheid en van MKB tot starter en stichting. Dat doen wij op geheel eigen, innovatieve wijze: online waar dat efficiencyvoordelen oplevert, offline waar dat van meerwaarde is!

Efficiënte online administratie in Rotterdam

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid zijn de belangrijkste kenmerken van de dienstverlening bij oamkb Rotterdam. In goed overleg bepalen we samen met jou welke werkzaamheden je zelf uitvoert en welk deel van de administratie je wilt uitbesteden. Daar spreken we vooraf vaste prijzen voor af. En omdat we online heel efficiënt kunnen werken, bijvoorbeeld voor de loonadministratie, bespaar je op de kosten. Vanzelfsprekend met de persoonlijke ondersteuning die je nodig hebt.

Persoonlijke aanpak

Daarnaast staan we je graag bij als sparringpartner op financieel en ondernemersgebied. We houden je op de hoogte van relevante informatie en geven advies over hoe jij je onderneming kunt laten groeien. Bijvoorbeeld door processen te verbeteren, zodat die je minder tijd en moeite kosten. Dankzij jarenlange ervaring als accountant en financieel adviseur/directeur bij diverse (internationale) organisaties kun je altijd rekenen op deskundige adviezen en een proactieve, persoonlijke aanpak. Precies wat je van een online administrateur en accountant mag verwachten!

Op tijd, altijd up-to-date en zonder verrassingen

Wij hechten veel waarde aan een transparante werkwijze. Zo is je administratie te allen tijde up-to-date en inzichtelijk. Daarnaast hanteren we vaste prijzen, zodat je nooit voor onaangename verrassingen komt te staan. En heb je een dringende vraag? Dan kun je ons gewoon appen, bellen of mailen. Dit zit bij de prijs in!

 

Als administrateur en accountant zijn we actief vanuit ons administratie-en accountantskantoor in Rotterdam. Hoewel veel communicatie via de digitale weg kan verlopen, vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. We kunnen een afspraak plannen bij ons op kantoor of we komen bij jou langs. Digitale communicatie is vaak eenvoudig en snel, maar persoonlijk contact levert de grootste bijdrage. Neem snel contact op voor een afspraak.

Ons team

mkdf-team-image

Arthur Hukom

Eigenaar
mkdf-team-image

Ronald van IJsselmuide

Eigenaar
mkdf-team-image

Mienke van der Steeg

Assistent accountant
mkdf-team-image

Carin van IJsselmuide

Boekhouder
Gratis adviesgesprek bedrijfsadvies en bedrijfscoaching t.w.v. €295

NU GRATIS ADVIESGESPREK BEDRIJFSADVIES EN BEDRIJFSCOACHING T.W.V. € 295,-

Heb je behoefte aan meer klanten, meer geld, en beter presterende medewerkers? Wat wil jij het eerste aanpakken om te verbeteren in je bedrijf? Ondernemen is inspirerender, motiverender en meer fun samen met een bedrijfsadviseur of bedrijfscoach van oamkb! Jouw bedrijfsadviseur of bedrijfscoach verdient zichzelf ruimschoots voor je terug en van een gratis adviesgesprek steek je altijd wat op. Vraag nu een gratis adviesgesprek aan ter waarde van € 295,- !

 

Vraag hier het gratis adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Arthur Hukom - oamkb Rotterdam

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Rotterdam

Max Euwelaan 29

3062 MA Rotterdam

KvK:70312680

 

T. 06 – 46 38 73 83
T. 06 – 23 81 23 37

E. rotterdam@oamkb.nl

    Contact