Top

Oamkb gaat samenwerking aan met Speedbooks® financiële rapportagesoftware

Oamkb gaat samenwerking aan met Speedbooks® financiële rapportagesoftwareLeestijd: 2 minuten

Oamkb, het netwerk van 90 samenwerkende administratiekantoren, bedrijfsadviseurs en accountancy specialisten heeft de keuze gemaakt voor Speedbooks®. De online rapportagesoftware voor accountants- en administratiekantoren.

Volgens Pascale Petiet, directeur van oamkb, is de samenwerking met Speedbooks® vooral aangegaan omdat de organisatie steeds meer op de adviseursstoel gaat zitten voor haar klanten. Naast periodieke rapportages en het opstellen van de jaarrekening zal de software van Speedbooks® dan ook worden ingezet vanwege de krachtige online dashboard functionaliteit. De schaalbaarheid van Speedbooks® leent zich er bij uitstek voor om uitgerold te worden over de (thans) 90 franchisenemers van oamkb.

Oamkb is een landelijke organisatie van administrateurs, belastingadviseurs, accountants, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches die een gezamenlijk doel hebben: MKB ondernemers succesvoller laten ondernemen. De formule van oamkb draait om financieel advies op basis van een automatische administratie. Met ruim 90 kantoren en meer dan 4000 klanten die elk hun eigen expertise en specialisme hebben, heeft elke MKB ondernemer in Nederland via zijn/haar oamkb-contactpersoon alle kennis en kunde voorhanden om te groeien en nog succesvoller te kunnen ondernemen.

Speedbooks® financiële rapportagesoftware bestaat sinds 2009 en is ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de gebruiker: overzichtelijk, helder en razendsnel te implementeren. Inmiddels zijn er 10.000 gebruikers en worden 60.000 administraties verwerkt met Speedbooks®. Onze visie is dat financiële processen eenvoudig en slim moeten zijn. Speedbooks® is uitermate geschikt voor accountants- en administratiekantoren. Maar ook voor MKB bedrijven, stichtingen en verenigingen, profit- en non-profit organisaties. Speedbooks® rapportagesoftware verwerkt cijfers tot overzichtelijke dashboards en rapportages, die makkelijk zelf aan te passen zijn, afhankelijk van de wensen van de organisatie. Speedbooks® is een zelfstandige organisatie en koppelt met 200 boekhoudpakketten.

Voor meer informatie:

Oamkb
Pascale Petiet
Telefoon: 085-30 30 794
www.oamkb.nl

Speedbooks®
Bert Jan ten Oever
Telefoon: 0513 – 820 130
www.speedbooks.com

Het bericht Oamkb gaat samenwerking aan met Speedbooks® financiële rapportagesoftware verscheen eerst op Online administratie.