Top

Oamkb Nijmegen Wijchen

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Automatische administratie maakt tijd vrij voor ondernemerschap

Ik ben Ed Struik en samen met mijn team ondersteun ik MKB ondernemers. Ons administratiekantoor in Eindhoven- Diessen zorgt ervoor dat jouw administratie overzichtelijk en inzichtelijk is. We helpen je ook bij het realiseren van jouw doelstellingen met je bedrijf. Zo heb jij weer tijd voor je echte passie: ondernemen!

Zicht op de situatie is van groot belang voor iedere ondernemer. Je wilt in control zijn en een administratie hebben die 24 uur per dag en 7 dagen per week bijgewerkt is, niet alleen aan het einde van een kwartaal of tijdens het opmaken van de jaarrekening. Bij administratiekantoor oamkb Eindhoven-Diessen heb je altijd en overal inzicht in je cijfers op je app.

Er valt veel winst te behalen in het optimaliseren van de administratie. Tot wel 70% van de administratie binnen een organisatie valt te automatiseren. Zo komt er meer tijd vrij voor jouw administrateur om samen met jou, jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Mijn naam is Ed Struik, administrateur van oamkb Eindhoven-Diessen. Ik zie mezelf als sparringpartner voor ondernemers, op basis van duidelijk en toekomstgericht advies en pragmatische dienstverlening. Daarbij automatiseer ik jouw administratie, zodat je niet alleen voorbereid bent op de toekomst maar ook direct meer tijd en capaciteit hebt binnen je bedrijf. Als administrateur werk ik graag met ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Ondernemers verstaan elkaar

Ik ben zelf ook ondernemer, dit is een bewuste keuze geweest. Omdat ik niet alleen spreek als administrateur maar ook als collega ondernemer, communiceren we op basis van gedeelde ervaringen en kennis. We hebben hetzelfde doel; jouw onderneming zo succesvol mogelijk te maken, en dan heb je behoefte aan praktisch advies. Je zult als ondernemer regelmatig het gevoel hebben er alleen voor te staan. Er moeten belangrijke beslissingen genomen worden, bij wie kun je terecht voor advies of een klankbord? Ik ben graag jouw persoonlijke bedrijfsadviseur die altijd bereikbaar is om vragen te beantwoorden, dilemma’s aan te pakken waardoor jij makkelijker belangrijke beslissingen kunt nemen. Je kunt een frisse blik op zaken verwachten, wat jou helpt om jouw bedrijf op de meest efficiënte wijze uit te bouwen.

Ik heb als assistent-accountant ervaring opgedaan met bedrijven die werken in de bouw, installatietechniek, horeca, zorg, tuinbouw, landbouw en marketing. Ik voer de administratie voor zowel eenmanszaken, vof’s alsmede B.V.’s en stel jaarwerk op inclusief de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Luisteren als voornaamste asset
Betrokkenheid is wellicht niet direct een kenmerk dat je zult verwachten bij een administrateur. Bij oamkb Nijmegen – Wijchen maak ik het onderscheid door mee te helpen jouw bedrijfsdoelen te bereiken. Samenwerking is de kern van mijn administratiekantoor. Vandaar dat ik als zelfstandig administrateur deel uitmaak van het landelijke oamkb netwerk. Zo kan ik voor elk probleem een oplossing bieden samen met de accountants, belastingadviseurs, bedrijfscoaches en bedrijfsadviseurs van oamkb.

Ik werk het liefste samen met ondernemers die passie hebben voor hun bedrijf en het ondernemerschap in het algemeen. Dit vind ik vooral in startups en binnen het MKB. Dat zijn ook de bedrijven die behoefte hebben aan up-to-date inzicht in de financiën, met informatie die volledig én betrouwbaar is. Ik deel dezelfde passie, niet alleen voor mijn onderneming maar ook die van jou. Ik houd van ondernemers die vragen durven te stellen, en waarde hechten aan een persoon met een out-of-the-box manier van denken om het bedrijf verder te laten groeien.

Van vragen naar mogelijkheden

Bereikbaarheid is wat mijn klanten aan mij waarderen. Als jij in het weekend met een prangende vraag zit, dan kun je bij mij terecht. Je hebt altijd snel een antwoord waar je verder mee kunt. Daarbij zijn online communicatiemiddelen zoals Google, WhatsApp en e-mail onmisbaar. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om een persoonlijke afspraak te maken want persoonlijk contact blijft natuurlijk het fijnst.

Vaste prijzen, geen verrassingen
Vooraf spreken we een vaste prijs af zodat je nooit een vervelende verrassing krijgt.

Frisse blik
Ik doe niet aan kleine lettertjes of die gevreesde uurtje-factuurtje mentaliteit. Een dure consultant die met kostbare adviezen op de proppen komt zal je niet helpen. Oplossingen moeten drempels wegnemen en praktisch toepasbaar zijn.

Doelstellingen die haalbaar zijn, maximaal rendement opleveren met minimale investeringen, daar help ik je mee. De meeste waardevolle assets koop je niet in, die zitten al in het bedrijf. Een frisse blik van buitenaf helpt je bedrijf vooruit. Zo wordt succesvol ondernemen een gedeelde ambitie. Ik heb veel zin om voor jou te werken!

Ons team

mkdf-team-image

Ed Struik

Eigenaar
mkdf-team-image

Bas van Rooij

Belastingadviseur

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Eenmalige inrichting en instructie € 229,-
Maandabonnement incl. basissoftware, boekhouding, belastingaangiften en communicatie
Eenmanszaak € 149,- per maand
Holding, Stamrecht BV € 149,- per maand
VOF / Mts bij 2 vennoten
bij meer vennoten/maten
€ 175,-
€ 265,-
per maand
per jaar extra ivm IB
BV lopende activiteiten 2-5 € 269,- per maand
BV lopende activiteiten 6-10 € 399,- per maand
BV lopende activiteiten >10 € 499,- per maand
Aanbod bedrijfscoaching oamkb

Klaar om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen?

Wij staan voor jullie klaar op veel verschillende vlakken. Door ons 7 stappenplan helpen we de groei van jouw bedrijf om te zetten in continuïteit. Van binnen en van buiten, werken áán je bedrijf in plaats van ín je bedrijf. Interne organisatie en het benutten van de huidige markt.

 

Bekijk hier het aanbod

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb [VESTIGING]

Bennekomseweg 43

6717 LL Ede

 

T. 085 – 30 30 794

E. info@oamkb.nl

    Contact

    [captcha]