Top

Oamkb Meppel – Ruinerwold

  • 120 Ervaren bedrijfsadviseurs
  • Volledig geautomatiseerde administraties
  • 24/7 Direct inzicht in je bedrijf
  • Slim. Altijd een vast laag maandbedrag
Kosteloos adviesgesprek aanvragen

Administratiekantoor Meppel – Ruinerwold staat voor je klaar

Ik ben Martin Herskamp en samen met mijn team verzorg ik de cijfers van MKB-ondernemers vanuit Ruinerwold. Je administratie kan veel gemakkelijker, hij kan namelijk voor een groot deel geautomatiseerd worden. Hierbij zorgen we ervoor dat je altijd inzicht hebt in de voor jou belangrijke cijfers. Daarnaast kun je altijd bellen, appen of mailen, want dit zit gewoon in onze maandprijs. Neem direct contact op met oamkb en start gelijk met tijd besparen!

Mijn naam is Martin Herskamp, innovatieve ondernemer bij oamkb Meppel – Ruinerwold. Het is mijn uitdaging om ondernemers hun werkplezier terug te geven!

Meer dan een verplicht nummertje

Het is een herkenbare worsteling voor menig ondernemer; het verplichte ritueel om samen met de financieel adviseur de cijfers van de onderneming op een correcte manier uit te werken. Een noodzakelijk kwaad, waar je als ondernemer niet aan ontkomt. Maar het kan ook anders. Ik ken de bezwaren van menig ondernemer die rondgaan over de standaard financieel adviseur: Gebrek aan entrepreneurship en weinig inlevings- en inschattingsvermogen richting de klant / ondernemer. De “uurtje factuurtje” mentaliteit, matige bereikbaarheid en weinig meedenkend vermogen maken het beeld er niet beter op.

Administratieve dienstverlening vanuit betrokkenheid

Mijn benadering staat echter haaks op dit imago. Klanten geven aan dat ik echt luister naar hun vragen en wensen. Ik geef adequaat antwoord en ga vervolgens aan de slag met de uitvoering. Ik werk overwegend met starters, eenmanszaken en ondernemers tot vijftien werknemers. Als lid van oamkb, een nationaal netwerk van ondernemende administrateurs, accountants, belastingadviseurs, bedrijfsadviseurs en bedrijfscoaches, wil ik vooral een zeer betrokken en laagdrempelige bedrijfsadviseur zijn. Zo kunnen mijn klanten 24/7 hun administratie inzien en ben ik eenvoudig bereikbaar via Google hangout, Whatsapp, e-mail maar ook gewoon per telefoon. Wanneer iemand op zaterdagavond met een prangende vraag zit, ben ik óók bereikbaar om antwoord te geven.

Ondernemen met zekerheid

Als ondernemer moet je doen waar je goed in bent, en bezig zijn met dat wat je leuk vindt. Voor veel ondernemers horen de administratie en de boekhouding daar niet bij. Ik neem ze deze zorg met plezier uit handen. Als ondernemer begrijp ik dat ondernemers niet van verrassingen, maar wel van transparantie houden. Daarom werk ik met een vast tarief, zodat klanten niet opeens tegen hoge kosten aanlopen. Ook hebben ze altijd inzicht in hun gegevens en ontvangen ze standaard een update. Misschien nog belangrijker; omdat ik zelf ondernemer ben, kan ik proactief meedenken over bedrijfsstrategieën en kosten posities.

Bereikbaarheid biedt zekerheid

Ik ben als bedrijfsadviseur actief in de regio Zuidwest Drenthe. Online kunnen we al veel zaken bespreken. Naast mijn bereikbaarheid via de digitale weg, spreek ik je ook graag face-to-face, op jouw kantoor of op het mijne. Ondanks dat digitale tools goedkoop en makkelijk inzetbaar zijn en tijd en ruimte kunnen overbruggen, blijft persoonlijk contact bijzonder waardevol om de zaken effectief te regelen en een goed samenwerkingsverband op te bouwen. Je kunt me bereiken via het mailadres martin.herskamp@oamkb.nl en op nummer 06 – 83 03 46 68 kan je mij bellen,sms’en en appen, daarnaast kunt je contact opnemen via Linkedin.

Digitaal ondernemen

Vanwege mijn ruime ervaring op ICT gebied, verwacht ik ook veel ondernemers verder te kunnen helpen met de mogelijkheden die de digitale snelweg ze kan bieden, buiten de mogelijkheden die de ondernemer reeds inzet. Ondernemers zullen daar baat bij hebben, de digitale snelweg wordt immers steeds sneller en breder. Dat biedt ook meer mogelijkheden en kansen als ondernemer, met diensten die steeds beter zullen aansluiten op de wensen binnen de organisatie. Flexibiliteit en schaalbaar is daarbij het uitgangspunt; je kunt kiezen wat bij je past op basis van mogelijkheden die steeds blijven toenemen. Ik neem je er graag in mee, en sta de ondernemer bij in iedere stap naar een succesvolle toekomst.

Ons team

mkdf-team-image

Martin Herskamp

Eigenaar

Tarieven

Net als jij, houden wij niet van verrassingen op de factuur. Daarom lichten we graag toe wat je van ons kunt verwachten.

 

Bij oamkb betaal je een vast bedrag per maand voor een compleet pakket van administratieve en fiscale diensten plus eenmalige kosten voor de inrichting en instructie.

Uitgebreide tarieven
Bedrijfsadvies
App bedrijfscoaching in 2 min./dag € 35,99 per maand
Pas je nieuwe kennis toe op jouw bedrijf samen met een bedrijfscoach:
Sessie bedrijfscoaching voor een door jou gekozen onderwerp
€ 308,- per sessie van 2 uur *
* Samen werken aan je bedrijf, is als samen sporten: meer motivatie, meer discipline en meer fun. Gegarandeerd concreet resultaat in enkele sessies!
Overstapweken 2022

STAP NU OVER MET JOUW ONLINE ADMINISTRATIE EN ONTVANG 1 MAAND GRATIS ONLINE BOEKHOUDEN IN YUKI

Het automatiseren van jouw online administratie zorgt voor tijdsbesparing, meer inzicht en helpt betere ondernemers beslissingen te nemen.

Met online administratie:

  • Heb je jouw administratie altijd bij de hand via de app
  • Bespaar je tijd én geld
  • Zijn je cijfers up-to-date
  • Heb je inzicht in de voortgang van je onderneming

 

Vraag hier een kosteloos adviesgesprek aan

Wat onze klanten zeggen

Belangrijke blogs

Onze diensten

24/7 inzicht in je administratie tegen een vaste maandprijs inclusief persoonlijk contact en alle belastingaangiften

Naar Online administratie

Alle belastingvoordelen voor ondernemers, je benut alle mogelijkheden binnen de fiscale wetgeving met onze belastingadviseurs

Naar Belastingadvies

Zekerheid bij je jaarrekening afgegeven door een accountant. Alle accountantsverklaringen: subsidieverklaring, due diligence, prognose verklaring enz.

Naar Accountancy

Specialisten in jouw branche (horeca, zorg, automotive, retail enz) en voor financieringsaanvragen, HR, reorganisatie, fusie en overname

Naar Bedrijfsadvies

In 7 stappen naar een beter bedrijf: ervaren bedrijfscoaches zorgen met jou voor meer winst, meer groei in je bedrijf en meer rust voor jou.

Naar Bedrijfscoaching

Neem contact op

Martin Herskamp - oamkb Meppel - Ruinerwold

Bij oamkb staan we elke dag voor je klaar. Ook jou helpen we graag verder, dus stel gerust je vraag aan ons!

oamkb Meppel – Ruinerwold

Westerweiden 29

7961 EA Ruinerwold

KvK:71141200

 

T. 06 – 83 03 46 68

E. martin.herskamp@oamkb.nl

    Contact